Pink & glittery iPhone case!

Ik houd van m’n HTC, maar soms baal ik wel dat ik geen iPhone heb. Niet vanwege de telefoon zelf, maar vanwege de awesome hoesjes die er voor de iPhone zijn! Laatst maakte ik vriendinnetje Nadine blij met een hoesje (die ze zelf mocht kiezen, want dan kan ik beter niet voor d’r doen haha), en blij was ze! En ik leende dan ook even haar iPhone 4 om er foto’s van te maken.


Nadine houdt net als ik van studs, spikes, glitters en roze en dus koos ze voor een roze hoesje met glitters erin. Hij is van ‘t merk iSkin en is van dik siliconen spul gemaakt, waardoor hij goed strak om de telefoon zit maar ook bescherming biedt tegen stoten. Wel zo fijn! Ik vind de kleur heel tof en de glitters natuurlijk ook. Verder kun je alsnog gewoon goed bij alle knopjes en gaten!

Het hoesje heet voluit iSkin Claro Glam Cosmo Pink en komt van iPodhoes.nl. Helaas is hij nu uitverkocht, maar je kunt bij deze shop ook nog veel meer leuke hoesjes vinden voor de iPhone 4 of 4S! Ook om je iPhone 3 of 5, iPad of iPod mee op te vrolijken. En ik blijf nog even dromen van een iPad of iPhone…

Wat vind jij van dit hoesje? Heb je zelf een hoesje om je telefoon?