Pink & glittery iPhone case!

Ik houd van m’n HTC, maar soms baal ik wel dat ik geen iPhone heb. Niet vanwege de telefoon zelf, maar vanwege de awesome hoesjes die er voor de iPhone zijn! Laatst maakte ik vriendinnetje Nadine blij met een hoesje (die ze zelf mocht kiezen, want dan kan ik beter niet voor d’r doen haha), en blij was ze! En ik leende dan ook even haar iPhone 4 om er foto’s van te maken.


Nadine houdt net als ik van studs, spikes, glitters en roze en dus koos ze voor een roze hoesje met glitters erin. Hij is van ’t merk iSkin en is van dik siliconen spul gemaakt, waardoor hij goed strak om de telefoon zit maar ook bescherming biedt tegen stoten. Wel zo fijn! Ik vind de kleur heel tof en de glitters natuurlijk ook. Verder kun je alsnog gewoon goed bij alle knopjes en gaten!

Het hoesje heet voluit iSkin Claro Glam Cosmo Pink en komt van iPodhoes.nl. Helaas is hij nu uitverkocht, maar je kunt bij deze shop ook nog veel meer leuke hoesjes vinden voor de iPhone 4 of 4S! Ook om je iPhone 3 of 5, iPad of iPod mee op te vrolijken. En ik blijf nog even dromen van een iPad of iPhone…

Wat vind jij van dit hoesje? Heb je zelf een hoesje om je telefoon?

  1. Ah cute! Ik heb ook een HTC en kan nooit een leuk hoesje kopen.. Dat alleen is al reden om in april (als ik een nieuw abonnement kan) een iPhone aan te schaffen haha πŸ™‚

  2. Wat een super leuk hoesje zeg! Ik heb nu een iphone 3Gs en baal dat ik geen 4 heb om de hoesjes idd ^^ Ik heb nu wel een heel leuk hoesje van Ebay met soort van waterdruppeltjes! Ik ga eens kijken op die site! πŸ˜€

  3. Haha ik ben het helemaal eens met de eerste alinea, de enige reden dat ik het jammer vind dat ik geen iPhone heb, is dat daar zoveel leuke hoesjes voor zijn. Deze vind ik ook echt heel gaaf met die glitters! En leuk dat het materiaal een beetje doorzichtig is, nu is het Apple-logo lekker knalroze. πŸ™‚

  4. Ik heb (helaas) een Blackberry, hier zijn op zich wel leuke hoesjes voor te vinden. Alleen hou ik niet zo van een hoesje om mijn telefoon, ligt toch anders in de hand dan.

  5. Leuk hoesje. Ik ben ook tevreden met mijn Samsung, maar inderdaad qua hoesjes zou ik ook graag een iPhone willen. Verder niet hoor, want ik hoor mijn vriend er verder alleen maar over klagen. πŸ˜‰

  6. Ik vind het hoesje echt heel erg leuk πŸ™‚ toen ik mn iPhone 4s nog had, had ik ook een paar leuke hoesjes! Nu heb ik een Samsung Galaxy Advance en geen hoesje er om heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *