Nivea Lip Butters

Eerst hoorde ik Amerikaanse youtubers erover hypen en nu zijn ze ook in Nederland – de Nivea lip butters! Van Sharon kreeg ik er twee als verjaardagscadeautje en dat vond ik super leuk, omdat ik al erg benieuwd was geworden naar deze nieuwe lipverzorgingsproducten.


Ik heb zelf twee soorten, namelijk Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia. Raspberry Rosé ruikt echt zó lekker, mjam! Hij doet me denken aan de roze Fruittella’s, een geur waar ik heel blij van word haha. Hij heeft ook precies die kleur! Vanilla & Macadamia ruikt zoals de naam al zegt naar een mix van vanille en noot, wat ik ook wel lekker vind maar ik ben altijd een grotere fan van zoete geurtjes. Op de achterkant van de blikjes staan de ingrediënten, waar onder andere verzorgende oliën tussen staan!

De lipbalms zijn kleurloos, maar geven wel een licht wit waasje op je lippen als je teveel opsmeert. Niet doen dus, haha! Ik vind ze niet super voedend, maar wel voedend genoeg om m’n lippen even iets zachter te maken en velletjes minder op te doen vallen. Wel blijf ik nog een aardig tijdje een verzorgend laagje voelen, wat wel fijn is! Verder smaken ze ook nergens naar, al blijf je de geur nog wel aardig ruiken op je lippen.

Ik vind het niet de beste lipbalms ever, maar ik ben verslaafd aan de Raspberry Rosé variant en vind ze verder prima voor alledaagse verzorging! Je kunt ze inmiddels al kopen bij Kruidvat, voor €2,99 per stuk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. Sofie 2 maart 2013

  Ik heb ze ook gekocht, en ik vind ze erg fijn!

 2. Hillene 2 maart 2013

  Ze zien er leuk uit! En de geuren zijn best wel bijzonder, vind ik.

 3. femketje 2 maart 2013

  die met raspberry lijkt me fijn 😀

 4. Charile 2 maart 2013

  Ik vind ze heerlijk 😀

 5. Danielle 2 maart 2013

  Vanilla lijkt me fijn!

 6. Anna 2 maart 2013

  Ik ben er niet heel enthousiast over, ik houd niet van lipbutters met een geurtje of smaakje. Sowieso heb ik liever geen potjes of blikjes, doe mij maar labello! Wel erg mooie foto’s trouwens!!!

  • Marjolein 3 maart 2013 — Berichtauteur

   Er is volgens mij ook nog een soort zonder geur of smaakje, maar ik vind sticks of tubes vaak ook wel iets fijner werken haha! En bedankt :).

 7. Nicole 2 maart 2013

  Die zien er goed uit! Ze lijken me wel fijn, ik vind het juist fijn als er niet zo’n sterk smaakje aan zit.

 8. Beautybyts 2 maart 2013

  Ze lijken me erg fijn!!

 9. mysupersweetlife 2 maart 2013

  De Rasperry rose heb ik ook, die is inderdaad heerlijk!
  Liefs

 10. Miss Sentinelli 2 maart 2013

  Lijken me erg fijn 🙂

 11. Chantal 2 maart 2013

  Ze klinken goed!

 12. Mariska 2 maart 2013

  Deze wil ik ook echt nog gaan kopen, ben er zo benieuwd naar! Lijken me heerlijke producten.

 13. Sharon 2 maart 2013

  Oh wauw ik heb echt precies dezelfde mening. Geen wondermiddel maar wel een leuke lipbalsem 🙂

 14. Anne-Floor 2 maart 2013

  De raspberry variant lijkt me erg lekker 🙂

 15. Charlotte 2 maart 2013

  Ik heb die vanille variant en ik gebruik hem sindsdien elke dag!

 16. jana 2 maart 2013

  Lijken me best fijn vooral die geur 🙂 x

 17. Moniek 2 maart 2013

  Ik vind die vanille echt super fijn!

 18. Simone 2 maart 2013

  Die vanille wil ik echt eens uitproberen! Ik ben normaal echt labello fanaat, maar ik ga dit eens proberen 🙂

 19. Nina 2 maart 2013

  Ze lijken me erg fijn!

 20. Kelly 3 maart 2013

  Ze zijn zo leuk! Ik wil ze ook!

 21. Nicole 3 maart 2013

  die met raspberry lijkt me fijn! (ik houd van frambozengeur!)

 22. LounaBeauty 3 maart 2013

  Jaa deze zijn echt super fijn. Ik gebruik ze echt heel graag en heb al verschillende mensen aangestoken haha.

 23. Myrthe 3 maart 2013

  Hmm, hier ben ik wel benieuwd naar. Vooral naar de geur, haha!

 24. Anne vdh 3 maart 2013

  Ik vind het eigenlijk wel jammer dat die roze niet een lief roze kleurtje afgeeft, net als die van vaseline. Wel nice dat ik hem nu hier heb gezien want ik wilde hem bijna kopen omdat ik dacht dat hij ook echt roze op je lippen zou geven. Maar goed van niet dus 😀

 25. Evelien 3 maart 2013

  Hmm, deze lijken me zo goddelijk! ^-^ Binnenkort eens een tinnetje kopen!

 26. Charlotte 4 maart 2013

  Oeeh deze klinken goed!
  Rasberry rose lijkt me fijn ^^

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén