Nivea Lip Butters

Eerst hoorde ik Amerikaanse youtubers erover hypen en nu zijn ze ook in Nederland – de Nivea lip butters! Van Sharon kreeg ik er twee als verjaardagscadeautje en dat vond ik super leuk, omdat ik al erg benieuwd was geworden naar deze nieuwe lipverzorgingsproducten.


Ik heb zelf twee soorten, namelijk Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia. Raspberry Rosé ruikt echt zó lekker, mjam! Hij doet me denken aan de roze Fruittella’s, een geur waar ik heel blij van word haha. Hij heeft ook precies die kleur! Vanilla & Macadamia ruikt zoals de naam al zegt naar een mix van vanille en noot, wat ik ook wel lekker vind maar ik ben altijd een grotere fan van zoete geurtjes. Op de achterkant van de blikjes staan de ingrediënten, waar onder andere verzorgende oliën tussen staan!

De lipbalms zijn kleurloos, maar geven wel een licht wit waasje op je lippen als je teveel opsmeert. Niet doen dus, haha! Ik vind ze niet super voedend, maar wel voedend genoeg om m’n lippen even iets zachter te maken en velletjes minder op te doen vallen. Wel blijf ik nog een aardig tijdje een verzorgend laagje voelen, wat wel fijn is! Verder smaken ze ook nergens naar, al blijf je de geur nog wel aardig ruiken op je lippen.

Ik vind het niet de beste lipbalms ever, maar ik ben verslaafd aan de Raspberry Rosé variant en vind ze verder prima voor alledaagse verzorging! Je kunt ze inmiddels al kopen bij Kruidvat, voor €2,99 per stuk!

  1. Ik ben er niet heel enthousiast over, ik houd niet van lipbutters met een geurtje of smaakje. Sowieso heb ik liever geen potjes of blikjes, doe mij maar labello! Wel erg mooie foto’s trouwens!!!

  2. Ik vind het eigenlijk wel jammer dat die roze niet een lief roze kleurtje afgeeft, net als die van vaseline. Wel nice dat ik hem nu hier heb gezien want ik wilde hem bijna kopen omdat ik dacht dat hij ook echt roze op je lippen zou geven. Maar goed van niet dus 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *