New in – Sephora, Kruidvat

Een paar dagen geleden ruimde ik m’n make-up en nagellak weer eens grondig op. Eindconclusies: ik heb teveel nagellak, teveel make-up en m’n Urban Decay Primer Potion was aan vervanging toe. En dus ging ik gisteren maar even een nieuwe UDPP scoren! Dit deed ik gezellig met vriendinnetje en ex-studiegenootje Nikki en mijn vangst ga ik jullie vandaag laten zien.

Maar allereerst kocht ik dus een nieuwe Primer Potion van Urban Decay. Dit is een oogschaduwbasis, een goedje wat uiteindelijk doorzichtig opdroogt op je ooglid en ervoor zorgt dat oogschaduw een stuk beter blijft zitten! Ik had ‘m al, maar hij was op/te oud dus aan vervanging toe. Tegenwoordig zit het in een handige tube, ideaal! Iets minder ideaal was de prijs, want met de 10% standaardkorting bij Sephora was hij alsnog €18,18. Auw!

Gelukkig had ik een €20 tegoedbon van Sephora, maar ik moest dus nog wel op zoek naar iets om het gat mee op te vullen. Er was sale maar heel spectaculair was het niet (de restanten van de Kerstsale), maar ik kocht wel een donkerblauw lakje van MakeUp Forever voor €5 in plaats van €17!

Ik liep ook nog even Kruidvat binnen om daar m’n favo basecoat/nagellakverharder te scoren (€1,99) en een Special Effect topper die ik er wel tof uit zag zien (€1,89). Allebei van Essence! Ik zag ook nog de nieuwe lakjes van Catrice, maar ik werd er niet echt warm van. En ze zijn weer duurder, nu 3 euro per stuk! 🙁

Ik kocht nog wel een back-up van m’n favo eyeliner, de Waterproof Liquid Liner van Catrice (€3,89). Een van de weinige eyeliners die ik succesvol aan kan brengen zonder dat het een dikke lijn wordt of op m’n wimpers komt!

Al met al heb ik dus goed geshopt en ben ik vooral met m’n nieuwe oogschaduwbasis heel blij! Swatches van de nagellakjes komen er nog aan. En mocht jij ook toevallig nog wat leuks geshopt hebben (in de vakantie), let me know! 😀

  1. Die oogschaduwbasis lijkt me heel fijn, maar ik heb hem nog steeds niet in huis! Mijn stiefzus werkt bij sephora, misschien maar ‘ns regelen met korting?

  2. Ik ben wel heel benieuwd naar die topper van Essence! De nagellak van MUFE vind ik echt iets voor jou, nice and blue 😉 En ja, liefde voor de eyeliner van Catrice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *