New in – Sans-Online bestelling

Er was eens een Sans-Oline bestelling.. En het duurde verrekte lang voordat hij eens op m’n blog kwam. Maar vandaag is het zover, woehoe! Ik heb twee items van deze webshop, namelijk een sjaal van Pieces en een trui van Only. En die ga ik jullie vandaag laten zien!

Wellicht kunnen jullie je nog herinneren dat ik onder andere een kick-ass uilentop had besteld. Kick-ass was hij ook in het echt, maar helaas viel hij niet zo mooi en dus moest hij terug. Booh! Ik wisselde ‘m m voor een groene trui en de dikke, fluffy sjaal bleef.


De sjaal is inmiddels niet meer te koop en daar baal ik van, want het is echt een aanrader! Op een of andere manier dacht ik dat ’t een vrij kleine sjaal zou zijn, omdat ik zelf ook een tunnelsjaal heb die je gewoon 1x om je nek kan doen. Boy, was I wrong.. Hij bleek echt ontzettend groot en dik te zijn namelijk, haha! Iets wat ik helemaal niet erg vond, omdat ik nog op zoek was naar een echt dikke en warme sjaal.

De trui kun je nog wel scoren in groen, feloranje en grijs. Ik koos voor groen omdat dit me wel een mooie kleur leek bij m’n ogen en haarkleur. Het is een losvallende top die strakker zit bij je armen en onderaan. Een model wat ik eigenlijk nog nooit gehad heb, maar eigenlijk best leuk is!

Ik deed een poging tot outfitfoto’s, maar ik had niet echt de ruimte en dus moeten jullie het hiermee doen haha. Je kunt alsnog wel de toffe kleur van de top zien en ook wel een beetje het model. Zoals ik al zei is de sjaal echt hemels, ontzettend dik en lang. Dubbel om je nek doen betekent veel warmte en vrij weinig lucht, dus dat ga ik alleen doen als het echt heel, heel koud is ;).

Mijn ervaring met Sans-Online is verder ook wel goed! Spullen worden snel verzonden en je kunt ’t ook gratis terug sturen. In de webshop vind je niet alleen Only en Pieces, maar bijvoorbeeld ook Esprit, Vila en andere merken. Lekker veel keus dus!

Wat vinden jullie van m’n nieuwe items?

  1. Wat een leuke aankopen! Die groene trui staat je heel erg mooi en de sjaal met alle kleurtjes is ook heel leuk. Wat jammer dat het shirt met het uiltje niet goed zat, want hij is wel heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *