New in – lovely Lushies

Als je Suzanne’s blog volgt, is het je vast niet ontgaan dat er een boel winacties online zijn geweest toen haar blog 4 jaar bestond. Me likey! En ik won ook een van de winacties, wat ik natuurlijk super leuk vond! Ik won een pakket met de favo Lush spulletjes van Suzanne en Lush.. Is altijd welkom bij mij ;).

En het leek me wel leuk om jullie te laten zien wat er allemaal in zat, omdat er ook voor mij onbekende producten tussen zaten. Oh en natuurlijk stiekem een beetje om jullie jaloers te maken, gnenene! Een paar producten heb ik al echt geprobeerd, maar zeker nog niet alles. Ik kan jullie in ieder geval wel m’n eerste indruk geven!

Wat me als eerste opviel is dat deze twee producten heel sterk roken, haha! Links zie je de Wiccy Magic Muscles massagebar, een bar die vooral bedoeld is om pijnlijke spieren weer vrolijk te maken. Ideaal dus als je spierpijn hebt! En het is best logisch dat hij zo sterk ruikt, want er zit onder andere pepermunt- en kaneelolie in. Ik heb ‘m nog niet geprobeerd en wacht hoopvol tot Gerard Butler of Ryan Gosling me komt masseren.. #dreamon

Waar ik héél benieuwd naar ben is de Squeaky Green bar, een vaste shampoo waar je je haar mee kunt wassen! Ik gebruik eigenlijk altijd vloeibare shampoos met best slechte/niet natuurlijke ingrediënten, dus ik ben wel benieuwd of deze bar wonderen voor m’n haar gaat doen. Hij bevat onder andere pepermunt en tea tree, waar mijn haar vast lekker fris van zal worden!

Ik heb al wel eerder cleansers voor m’n gezicht van Lush gehad en die bevielen me heel goed! Ik ben dan ook zeker benieuwd wat Ultrabland kan gaan doen met m’n huidje. Hierin zit onder andere rozenwater en amandelolie, fijne ingrediënten als je net als ik een droge huid hebt! De geur vind ik iets minder, er zit iets in wat ik niet zo lekker vind ruiken haha. Maar wellicht valt dit wel weer mee als ik ‘m op m’n gezicht gebruik!


Waar ik in ieder geval al enthousiast over ben zijn deze twee producten – de Tea Tree toner en Lemony Flutter! De toner kun je op je gezicht sprayen voordat je je crème opsmeert, of tussendoor even opspuiten om je huid wat te verfrissen. Soms is m’n gezicht duidelijk van slag – ruw en rood. Ik probeerde de toner op dat moment en ik zag al snel dat m’n huid weer tot rust kwam. Like!

Lemony Flutter is hét product voor droge nagelriemen en ik heb er al weleens eerder naar gekeken, maar de geur sprak me niet zo aan. Nog steeds niet echt, maar ik vind ‘t geen vervelende geur. Ik vind hem vooralsnog vooral fijn om te gebruiken als ik geen nagellak op heb, want ik merk ook dat hij m’n nagels weer wat minder ruw maakt! En natuurlijk zorgt hij voor zachte nagelriemen, ook heel fijn.

Heeeeel blij ben ik met de Lush producten, want het zijn allemaal dingen die ik graag uit wil proberen! Lemony Flutter en de Tea Tree toner zijn zeker al favoriet, dus ik heb ook hoge verwachtingen voor de andere producten. Thanks Suzanne voor de producten! Ik ga de producten lekker testen en er komen vast nog reviews van.En mocht je toevallig ook ervaring hebben met een of meerdere producten, laat me dan zeker weten wat jouw ervaring ermee is!