Nails – MakeUp Forever Black Tango & Essence Cool Breeze

In mijn shoplog van afgelopen vrijdag konden jullie al m’n twee nieuwe nagellakjes zien, van MakeUp Forever en Essence. Luxe versus budget, maar prima te combineren! Benieuwd naar de swatches? Kijk vooral verder!Ik koop doorgaans niet vaak dure nagellak, omdat budgetmerken het ook prima doen. Toch vond ik dit donkerblauwe kleurtje wel bijzonder genoeg om mee te nemen. Hij heet Black Tango en MakeUp Forever omschrijft het als een zwarte kleur met blauwe glitter. En eigenlijk is dat ook wel zo! Het is niet een blauwe lak, maar hij bevat minuscuul kleine, blauwe glitters die van een afstandje niet zichtbaar zijn, maar als je van dichtbij kijkt zeker wel. Dekt in twee laagjes, het kwastje is fijn en de kleur mooi! Maar is ’t €17 die hij normaal kost waard? Hmm, ik vind dat toch wel erg duur voor een nagellakje van 7,5 ml die weliswaar mooi is, maar niet super bijzonder. Gelukkig kreeg ik 70% korting, omdat hij uit de Kerstcollectie komt!Bij Kruidvat kocht ik een Special Effect Topper van Essence die nieuw in het assortiment is, namelijk Cool Breeze. Het deed me denken aan schubben in een flesje, haha! Hij bevat grove hexagons en kleine glittertjes, beiden met zo’n flakie-achtig effect. Ik vond het wel lastig om de hexagons goed te verdelen, ze sleepten steeds naar het einde van m’n nagels namelijk! Maar uiteindelijk lukte het wel. Door de grootte voelen je nagels ook niet helemaal glad aan, maar het effect vind ik wel leuk!

Ik probeerde deze Topper ook nog over wat andere kleurtjes en ik vind het wel leuk om te zien dat hij bij donkere kleuren heel duidelijk opvalt, en bij lichte kleuren minder.

De Essence Special Effect Topper (€1,89) vind ik zeker leuk en ga ik nog wel vaker gebruiken! Ook het MUFE lakje ga ik zeker veel gebruiken omdat ik dol ben op donkerblauw, maar zoals ik al zei vind ik de nagellak van dit merk normaal toch wel erg prijzig. MakeUp Forever kun je bij Sephora kopen, Essence bij Kruidvat!

  1. Wauw, hele mooie lakjes! Ik vind vooral dat lakje met de glittertjes leuk, staat mooi over elke nagellak. En altijd chill als je zoveel korting krijgt op een eigenlijk heel dure nagellak! πŸ™‚

  2. Leuke combinatie! Ik heb ook zoiets, maar dan met blauwe en groene schubben in plaats van holografisch. Vind dit toch wel leuker dan die ik heb – die is namelijk ook al afgeschreven, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *