Nail-art – happy colors

Laatst zag ik deze tutorial en omdat ik het toch wel erg leuk vond, besloot ik het ook te proberen! Ik zag het een beetje somber in, omdat ik behoorlijk slecht ben in het netjes lakken van 2 kleuren op m’n nagel, met in het midden de scheidingslijn in plaats van schots en scheef haha! Maar het viel gelukkig reuze mee en dus kan ik jullie vandaag mijn versie laten zien.Eigenlijk is het best simpel. Ik lakte m’n nagels met aan de ene kant groen en aan de andere kant roze en liet dit even drogen. Daarna deed ik wat zwarte lak op een papiertje en maakte ik met een dun kwastje en de lak heel veel kleine streepjes boven elkaar. Dit hoeft helemaal niet netjes, als het maar ongeveer in een rechte lijn naar boven gaat! Het voordeel van deze zwarte streep is dat het niet meer opvalt dat de scheidingslijn eronder verre van recht is, haha. Topcoat erover en done!

Ik vind ‘m super leuk voor de lente, zeker als je pastelkleurtjes of juist hele felle tinten ervoor gebruikt. Ik zou zeggen… Probeer ‘m eens uit ;)!

  1. Wat een gave nail-art! Het deed me op de een of andere manier denken aan een hartslagmeter, door de zwarte lijn, haha. Ook leuk gedaan met de kleurcombinatie πŸ˜€

  2. Wat leuk gedaan! Deze ga ik zeker zelf eens een keer proberen, want ik heb mijn Action stripers nog steeds ongebruikt hier liggen en zo wordt er toch eens 1 gebruikt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *