Nail-art – galaxy nails!

Galaxy printjes zijn helemaal hot and happening en dat vind ik niet erg, want ik vind het wel tof! Mijn achtergrond op m’n telefoon is standaard een sterrenstelsel namelijk, haha. Eigenlijk werd het dus ook wel eens tijd dat ik me ging wagen aan een galaxy nail-art.. And so I did!Ik zag deze tutorial op youtube en besloot ‘m te volgen, omdat ik hem nog wel te doen vond! Wel gebruikte ik net iets andere lakjes en was het resultaat dus ook anders, maar dat geeft natuurlijk niets. Ik gebruikte een donkerblauwe lak van Etos als basis en bracht met een stukje spons eerst Frostbite van China Glaze aan. Hierover stempelde ik weer met ’t sponsje een witte lak en als laatste een mengsel van wit en de lichtblauwe kleur van Orly. Ik bracht de hologafische topcoat van Hema aan voor extra bling en maakte met wit en een dottingtool ook nog stipjes, net als in de tutorial!


Nog toffer is hij in fel licht (of met flitser), door de holografische topcoat. Maar ook in gewoon licht vind ik ‘m best tof! Ik denk dat ik ‘m ook nog wel een keer ga proberen met roze en rood, haha. Hopelijk vinden jullie ‘m ook tof!

  1. Ah die topcoat erbij is leuk, dat geeft een mooi effect! Oké, ik vind galaxy print sowieso leuk, dus dat ik dit tof vind verbaast je vast niets. Persoonlijk zou ik sterretjes maken ipv de stipjes, maar dat is smaak. Je galaxy op de achtergrond vind ik wel heeeeel mooi gelukt! Thumbs up!

  2. Hij is echt zooo cool geworden! Ik vind ’t vooral heel tof dat het vooral blauw is wat je ziet, geel en paars en roze vind ik persoonlijk ook minder leuk bij passen dus dit is meer iets voor mij! En yay voor de Hema topcoat <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *