Nail-art – flowers for spring

Ik ben best een winter lover, maar zelfs ik begin het langzaamaan zat te worden.. Doe de lente maar aan, haha! Helaas lijkt het erop dat we nog wel even moeten wachten voor het echt eens ergens op begint te lijken en dus besloot ik er maar weer een vrolijke nail-art tegenaan te gooien!Vrolijke bloemetjes is wat mij betreft behoorlijk lente-achtig en dus maakte ik die. Ik ben niet zo’n held met ingewikkelde roosjes en dingen, dus maakte ik simpele bloemetjes! Hierbij lak je je nagels eerst met een basiskleur (ik gebruikte een roze van Trind) en laat je dit even een beetje drogen. Hierna ga je stipjes maken met een dotting tool en verschillende kleuren nagellak. Bloemetjes maak je makkelijk door eerst 4 stipjes in een soort vierkantje op je nagels te dotten en dit even te laten drogen, waarna je een andere kleur gebruikt voor het midden van de bloem. Gebruik verschillende kleuren voor een speels effect! Vergeet er geen topcoat overheen aan te brengen, hierdoor worden de bloemetjes nog mooier.


En yay, lente-proof nagels! Ik twijfelde een beetje of ze niet te kinderachtig waren, maar soms kan dat ook helemaal geen kwaad. Als het je maar vrolijk maakt!

  1. Wat een super leuke nailart! Het ziet er niet heel erg moeilijk uit, maar ik ben echt een kluns als het gaat om nailart. Nagels lakken lukt wel, maar verder dan dat kom ik eigenlijk niet, haha! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *