MAX – budget nagellakstickers

Geen zin om je nagels te lakken, maar wil je toch een kleurtje op je nagels? Easy, plak er nagellakstickers op! Maar is dit nou echt zo easy.. Ik kocht bij Action een pakje met deze stickers erin, voor €0,59 en probeerde ze uit.


Over het algemeen zijn nagellakstickers of van papier met een plastic sealing erover, of van een met nagellak vergelijkbaar spul. Met die tweede variant heb ik wel goede ervaring (Sephora, OPI), met die eerste niet (Essence, Miss Sporty, Sylvie Nails). De stickers van MAX zijn toch weer anders, ze zijn namelijk helemaal van plastic. Er zijn als het goed is verschillende kleuren en soorten te koop, maar bij mijn lokale Action kon ik alleen deze roze variant met glitter vinden. Glitter is altijd goed, dus hij ging mee!


Maar bij het opbrengen liep ik direct tegen een probleem aan.. Ze waren veel te breed! Mijn nagels zijn vrij smal en niet heel bol, maar ook weer niet extreem smal. De kleinste paste al niet op m’n pink en de grootste zou nog te groot zijn voor m’n teennagel, haha. Gelukkig zijn ze op zich wel bij te knippen met een schaar, al wordt ’t daar niet veel mooier van. Met wat gestuntel wist ik ze dus op m’n nagels te plakken!


Het resultaat vond ik nog niet eens zo slecht! Ze zijn vrij dun waardoor je ze goed en zonder bobbels over je nagels kunt plakken en ze blijven ook eigenlijk best goed plakken. Wel trok ik soms per ongeluk iets teveel van de bovenkant af, het is dus zeker aan te raden om ze gewoon netjes af te vijlen met een zachte vijl. Een groot nadeel vond ik wel de geur, zo’n typische cheap plastic geur. Die bleef ook hangen, waardoor ik elke keer als ik m’n handen bij m’n neus deed de geur rook (en m’n eten naar plastic smaakte). Minpunt! 🙁


En tsja, na nog minder dan een dag (en wel een nachtje slaap en een keer douchen) waren de stickers al grotendeels van m’n duimnagels af en zag de rest er ook niet jofel uit. Veel tipwear terwijl ik weinig had gedaan met m’n handen en ik werd ’s ochtends wakker met stukken nagelsticker in m’n bed. Booh!

En het ergste moest toen nog komen, want zodra ik ze eraf wilde halen kwam ik erachter dat nagellakremover niet werkt. De uitleg op de verpakking gaf aan dat je ze eraf moet kunnen trekken, maar dit lukte bij mij nauwelijks en dus was ik ruim een kwartier bezig om alles eraf te krabben, hakken en trekken. Oh, wat verlangde ik toen naar gewone nagellak, waarbij een wattenschijfje en wat remover genoeg was!

Ik had eigenlijk best goede hoop wat betreft deze stickers, maar ze zijn me slecht bevallen. De geur is heel vervelend, de stickers zijn te breed en ze slijten en chippen heel snel. Ook het eraf halen vond ik heel vervelend en een groot minpunt! Doe mij maar gewoon normale nagellak, dat vind ik mooier en vooral stukken makkelijker ;).

Heb jij deze stickers al geprobeerd? Wat is jouw ervaring met nagellakstickers in het algemeen?

 1. Ik wist het al muhaha. Maar echt balen joh, anders zouden ze echt vet handig zijn! Ik meot namelijk meestal op zaterdag werken en ik wil m’n nagels altijd wel gelakt hebben voor ’t uitgaan maar dat duurt teeee lang en dan is dit best handig (of nepnagels). Maar mooh! 🙁 Balen.

 2. Ik vind nagelstickers nog steeds echt een dikke no-go, maar ik vind deze tot nu toe eigenlijk wel het best eruit zien. Als er echt leuke designs tussen zitten zou dit zo gek nog niet zijn voor een speciale gelegenheid ofzo. Misschien dat ik er zelf ook wel een paar zou willen proberen.

 3. Ik heb ze dit weekend ook gebruikt, eentje met panterprint opdruk. Had ze gekocht omdat ik een themafeestje had, en dat paste er perfect bij. 😉 Bij de Claires zag ik nagelstickers voor 7 euro ofzo, dus vond die van de Action wel een goedkoop alternatief, haha!

  Het bleef idd niet erg lang zitten, maar bij mij ging het eraf halen wel in een keer goed. Kon het er zo aftrekken. Voor een feestje van een avond vond ik ze in ieder geval wel bruikbaar. ;P Voor normaal dagelijks gebruik vind ik ze idd ook niet geweldig. :/

  1. Ah wel fijn dat het afhalen er bij jou een stuk makkelijker ging! Bij mij leken ze wel te vast te zitten en scheurden er steeds alleen maar kleine stukjes af, super vervelend. Anders zou ik ze inderdaad voor een avondje nog wel gebruiken!

 4. Ik heb ze ook en op een avond dacht ik ach laat ik dat maar doen met mijn pest humeur… Ben ik zo klaar en zien ze er toch leuk uit… Na 2 nagels heb ik het spul aan de kant gegooid en eraf zitten te krabben… Vond het niets… Ik wil het nog een keer proberen met een goed humeur om te kijken of het niet daar aan lag 😉

 5. Wat jammer! Het ziet er wel heel mooi uit als je ze net hebt aangebracht want ze lijken niet zo erg te kreukelen als anderen, maar dat het dan zo tegenvalt met erafhalen e.d. houd me dan weer tegen!

 6. Ik vind ze er echt mooi uit zien, dat kleurtje is mooi! Maar wel een tegenvaller van dat ze zo snel eraf gaan. Nagellakstickers zijn over ’t algemeen niet mijn ding, geen fijne ervaringen, en het lakken is en blijft gewoon leuk!

 7. Het roze kleurtje en de glitters erdoor vind ik wel erg leuk, maar wel jammer dat ze toch wel snel van je nagels afgaan en de geur niet prettig is. Ik hier zelf ook een setje liggen met bloemetjes erop en die moet ik nog proberen, maar de formaten geef ik je helemaal gelijk in. Bij de grootste dacht ik ook al gelijk dat ik die misschien beter voor mijn tenen zou kunnen gebruiken haha.

 8. Het resultaat is inderdaad best mooi! Maar jammer dat het zo slecht blijft zitten en die geur hahaha, echt verschrikkelijk. Ik ga het wel proberen als ik verkouden ben, ruik ik het niet zo 😛

 9. Omg, wat een drama! Ik was er al bang voor, want ik had al wat negatieve reviews gelezen. En ja hoor, ook jij vind ze tegenvallen, zonde hoor! En die plastic geur, bah!

 10. Hmm, jammer! Ik had er ook niet veel van gedacht maar balen dat het toch zo tegenvalt. Ik vind de kleur en de glitters wel erg leuk, maar als ze zo groot zijn dan is het voor mij al helemaal niet handig met mijn kleine nagels, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *