Lovely lunch – do it like B&B


Ik ben dol op Bagels & Beans en m’n favo bagel is die met ahornsiroop, banaan en kaneel. Helaas is de B&B niet om de hoek en is m’n budget niet oneindig, dus toen m’n mams thuis kwam met bagels van de Appie en ik in m’n ooghoek een banaan spotte.. Moest ik wel m’n eigen variant ervan maken!

Ahornsiroop hebben we niet, maar honing is ook heerlijk! Ik sneed de bagel doormidden, smeerde op beide helften wat honing en sneed een banaan in plakjes, die ik erover verdeelde. Uit een banaan komen nog veel meer plakjes, maar ik ben geen held in het eten van dik opgestapelde dingen dus ik houd ’t het liefst zo plat mogelijk haha! Wat kaneel erover, eventueel even in de oven of magnetron en.. NOM! *aait tevreden over buikje*

  1. Mmmm, dat is mijn favoriete zoete bagel bij B&B, heerlijk! Slim idee om het zelf te maken, zo moeilijk is het inderdaad niet en het scheelt toch geld. 🙂

  2. Ik hou ook van Bagels & Beans, mijn favoriete bagel daar is tonijn met gesmolten kaas. Die heb ik ook een keer geprobeerd na te maken, hij was best wel lekker. Ik lust helaas geen banaan, dus deze bagel is niets voor mij.

  3. “Aait tevreden over buikje” haha! En ik heb deze nog nooit gehad bij de B&B, ook al moest dat toen wel van jou, maar dit ga ik wel eens proberen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *