Love – Tastemade videos

Foodporn.. Klinkt misschien vies, maar ik moet zeggen dat ik soms echt half kwijlend naar foto’s of video’s van te lekker eten kan kijken. Zo vond ik laatst het youtube kanaal van Tastemade, waar mooie en kwijl-waardige video’s op staan van verschillende drankjes en maaltijden. Misschien niet heel ideaal door de veelal Amerikaanse ingrediënten, maar alsnog super verslavend om te kijken en ook zeker niet onmogelijk om na te maken!

Op dit kanaal vind je niet alleen allerlei verschillende recepten, maar ook van verschillende koks. Zo is de video hierboven van SortedFood! En deze video vind ik niet alleen leuk vanwege het pizza-achtige recept, maar eigenlijk ook omdat ze meerdere recepten in 1 laten zien. Zo wil ik al een tijdje eens hummus maken en leggen ze dat ook toevallig makkelijk uit!

Maar ik moet zeggen dat vooral de drankjes me heel erg aanspreken! De milkshake in het eerste filmpje van deze blogpost lijkt me sowieso heeeeerlijk, maar ik ben ook wel benieuwd naar de ijsthee die hierboven wordt uitgelegd. Ik denk zelfs dat je dit ook best kunt proberen met andere smaken thee.

Wat me ook zeker opviel was natuurlijk hoe leuk en mooi de filmpjes gemaakt zijn. In bovenstaande video krijg je een beetje een idee van hoe ze het filmen en welke dingen ze ervoor gebruiken, leuk om te zien! Ik vind dit soort kookvideo’s trouwens ook echt heel zen haha, hoe stom dat misschien ook klinkt. Ik kan er echt heel geconcentreerd naar zitten kijken en tsja, ook wel een beetje van genieten.

Check in ieder geval zeker eens het kanaal van Tastemade voor nog meer jummy video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *