Love – Lush Tea Tree Water & Lemony Flutter

Laatst liet ik jullie al m’n nieuwe Lush goodies zien en hoewel ik nog steeds niet alles uitgeprobeerd heb, zijn er wel al 2 producten waar ik heel blij mee ben! En die liefde wil ik natuurlijk met jullie delen.


Allereerst is dit de Tea Tree Water, een toner in een spuitflacon. Tea Tree olie heeft reinigende en desinfecterende eigenschappen. Ook ik heb nog weleens last van een verdwaald puistje en m’n huid neigt ook naar vet, dus is deze toner zeer geschikt voor mij! Je kunt ‘m over je gezicht sprayen voor het aanbrengen van een crème, maar ik spuit hem op een wattenschijfje en haal er na het reinigen de laatste restjes mee van m’n gezicht.

Ik heb niet het gevoel dat het een wondermiddel is, maar ik merk wel dat m’n huid vrij rustig is op het moment en ook lekker verfrist aan voelt na het gebruiken van de toner. Deze gaat zeker op, maar hopelijk niet te snel haha!


Heel bekend is denk ik wel Lemony Flutter – een voedende boter die eigenlijk specifiek voor je nagelriemen is gemaakt maar ook ideaal is voor andere droge plekjes. Ik dacht in eerste instantie dat ik de geur niet lekker zou vinden (hij ruikt heel sterk naar citroen), maar toch ben ik er wel voor gevallen! Bovendien werkt hij echt goed, mijn nagels en nagelriemen zien er beter uit dan ooit tevoren en ik heb zelfs het idee dat mijn nagels veel minder geel zijn geworden, want dit waren ze helaas wel. Yay! Nog steeds zijn het geen beauties, maar daar hebben we nagellak voor ;).

Ik heb ‘m dus ook op droge en eczeem-achtige plekjes gebruikt en ook daar is hij lekker voedend. Hij trekt niet heel snel in, maar voor mij snel genoeg. Voor de exacte ingrediënten kun je op de site van Lush kijken!

Als je de kans hebt, raad ik je zeker aan om deze producten in ieder geval eens te proberen! Ik weet zeker dat ik lang ga genieten van Lemony Flutter, en hopelijk gaat de toner ook niet al te snel op. Lush producten kun je online bestellen en kopen in een van de Lush vestigingen, bezoek de site voor verkooppunten en de online shop! Lemony Flutter kost €10,65 voor 45 gram, de Tea Tree Water kost €5,50 voor 100g en €11,65 voor 250g.

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. Charile 19 maart 2013

  Lemony Flutter heb ik ook, hij is heel fijn 😀

 2. beautybysandra 19 maart 2013

  Het lijken me erg fijne producten!

 3. LounaBeauty 19 maart 2013

  Heerlijke producten dit van Lush. Gebruik de flutter nu al heel lang! Tea tree water MOET ik nu eindelijk eens gaan proberen 🙂

 4. Kimberly 19 maart 2013

  Dit zijn twee hele fijne producten! 🙂 Ik heb ze ook allebei!

 5. Sofie 19 maart 2013

  Mooie producten! De lemony flutter lijkt me fijn 🙂

 6. Yara 19 maart 2013

  Tea Tree water lijkt me wel lekker! Ik heb Lemony Flutter al enkele tijd in huis, heerlijk!

 7. Linda 19 maart 2013

  Yay voor Lemony Flutter <3

 8. Maaike 19 maart 2013

  Lemony flutter heb ik al en is echt een heel fijn product! De Tea Tree toner lijkt me ook heel fijn, ik heb ook nog weleens een vedwaald puistje o.i.d. ^^

 9. Brechtje 19 maart 2013

  De Lemony flutter lijkt mij nog steeds zo fijn, maar nog steeds niet geprobeerd haha, ik hoor er echt allemaal goede dingen over! De toner klinkt ook fijn, vooral lekker verfrissend voorin de zomer. 🙂

 10. Isabella 19 maart 2013

  Lijkt me echt een fijn product! Sowieso spreken alle producten van Lush mij aan.

 11. Esmay 19 maart 2013

  Lemony Flutter <3333 Ik ben er echt weer helemaal weg van.

 12. Chantal 19 maart 2013

  Lijken me allebei fijn producten, zelf wil ik nog steeds een keer de Lemony Flutter aanschaffen.

 13. Miranda 19 maart 2013

  Lemony flutter is inderdaad erg fijn. Ik wil nog eens de tea tree tonic proberen 😀

 14. Joyce 19 maart 2013

  Ik ga beide producten zeker eens proberen!

 15. Natasja 19 maart 2013

  Lemony Flutter heb ik ook, erg fijn spul. De toner lijkt me ook fijn en zou ik op dit moment ook goed kunnen gebruiken.

 16. Nicole 19 maart 2013

  Over de lemony flutter heb ik al zoveel positieve verhalen gehoord! Ik vind alle producten van Lush echt heel tof, maar jammer dat het zo duur is, dat laat mijn studentenbudget helaas niet toe haha.

 17. Esther - Mango Sorbetto 19 maart 2013

  Oh de lemony flutter staat al zo lang op mijn lijstje, maar ik vind hem best duur voor zo’n klein potje. De toner lijkt me ook fijn!

 18. femketje 19 maart 2013

  ze lijken me beide super fijn 😀

 19. Lotte 19 maart 2013

  Ik ben ook fan van Lemony Flutter! En dat je nagels er minder geel van worden is mij ook al opgevallen, dat komt waarschijnlijk door het blekende effect van citroen.

 20. Charlotte 19 maart 2013

  Ik heb die Tea tree toner ook en ben er echt heel erg over te spreken! Die lemony flutter wil ik ook graag nog een keer proberen, hoor er al zoveel goeds over!

 21. Beautybyts 19 maart 2013

  Lemony Flutter is mijn favoriete product van Lush, de toner die ik heb ik eau roma water, ook heel fijn!!

 22. Moniek 19 maart 2013

  Allebei erg fijne producten!

 23. Kirsten 19 maart 2013

  Lemony Flutter ben ik erg benieuwd naar!

 24. LaraLaurentia 19 maart 2013

  Lemony flutter heb ik toen ook gekocht, alleen nooit gebruik xD Eigenlijk best wel zonde, hij is nu over de datum maar hij ziet er nog prima uit. Misschien toch maar eens proberen, mijn nagels en nagelriemen zijn afschuwelijk op het moment.

 25. Miss Sentinelli 19 maart 2013

  Oww lijken me geweldige producten vooral de lemony flutter!

 26. Denise 19 maart 2013

  Allebei superfijn! Zijn mijn 2 favorieten van Lush!

 27. Wendy (MissPinkyNails) 19 maart 2013

  Ik heb zo de sweetie pie zeep en de lemony flutter. Beiden zijn echt heerlijke producten maar er komen er vast meer bij!

 28. Kelly 19 maart 2013

  Tea tree water wil ik zeker proberen!

 29. Marijke 19 maart 2013

  Lemony Flutter is echt zo fijn!

 30. Lotte 19 maart 2013

  Dit waren mijn eerste 2 Lush producten en ik heb ze inmiddels allebei opnieuw gekocht! Ze zijn echt super!

 31. jana 19 maart 2013

  Beide vind ik erg fijn 😀 x

 32. Kiss & Make-up 19 maart 2013

  Grote Lush fan hier! Allebei heel goede producten.

 33. Rivka. 19 maart 2013

  Lush, ik hou der van 🙂
  Zelf ben ik erg benieuwd naar Lemony Flutter! Eens kijken of ik die ook nog kan bemachtigen, hoor en lees er zoveel over 🙂

 34. Evelien 19 maart 2013

  Leuke aankopen meis! Lemony Flutter, HEAVEN in een potje! Ik ken niet snel wondermiddeltjes, maar deze gaf echt direct resultaat. Iedereen zou die moeten hebben of op z’n minst proberen! Tea Tree Oil lijkt mij ook heel fijn, vooral het frisse effect, ik heb alleen geen vette huid (juist kurkdroog!).

 35. Mara 19 maart 2013

  Ik heb mijn flesje tea trea water juist gisteren opgemaakt.
  Vond hem erg fijn, maar zal hem niet opnieuw kopen. Hij is voor mijn huid te uitdrogend. Ik heb een vrij droge huid maar wel met onzuiverheden, en geen vette gebieden te bekennen.
  Helaas, maar hij is inderdaad heerlijk verfrissend.

 36. Mariska 20 maart 2013

  Ben nog steeds erg benieuwd naar Lemony Flutter 🙂

 37. Anna 20 maart 2013

  Deze producten lijken me heel fijn, vooral Lemony Flutter! Ben er erg benieuwd naar 🙂

 38. Charlotte 23 maart 2013

  Ik hou van lemony flutter, kan niet meer zonder 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén