Love – Lush Tea Tree Water & Lemony Flutter

Laatst liet ik jullie al m’n nieuwe Lush goodies zien en hoewel ik nog steeds niet alles uitgeprobeerd heb, zijn er wel al 2 producten waar ik heel blij mee ben! En die liefde wil ik natuurlijk met jullie delen.


Allereerst is dit de Tea Tree Water, een toner in een spuitflacon. Tea Tree olie heeft reinigende en desinfecterende eigenschappen. Ook ik heb nog weleens last van een verdwaald puistje en m’n huid neigt ook naar vet, dus is deze toner zeer geschikt voor mij! Je kunt ‘m over je gezicht sprayen voor het aanbrengen van een crème, maar ik spuit hem op een wattenschijfje en haal er na het reinigen de laatste restjes mee van m’n gezicht.

Ik heb niet het gevoel dat het een wondermiddel is, maar ik merk wel dat m’n huid vrij rustig is op het moment en ook lekker verfrist aan voelt na het gebruiken van de toner. Deze gaat zeker op, maar hopelijk niet te snel haha!


Heel bekend is denk ik wel Lemony Flutter – een voedende boter die eigenlijk specifiek voor je nagelriemen is gemaakt maar ook ideaal is voor andere droge plekjes. Ik dacht in eerste instantie dat ik de geur niet lekker zou vinden (hij ruikt heel sterk naar citroen), maar toch ben ik er wel voor gevallen! Bovendien werkt hij echt goed, mijn nagels en nagelriemen zien er beter uit dan ooit tevoren en ik heb zelfs het idee dat mijn nagels veel minder geel zijn geworden, want dit waren ze helaas wel. Yay! Nog steeds zijn het geen beauties, maar daar hebben we nagellak voor ;).

Ik heb ‘m dus ook op droge en eczeem-achtige plekjes gebruikt en ook daar is hij lekker voedend. Hij trekt niet heel snel in, maar voor mij snel genoeg. Voor de exacte ingrediënten kun je op de site van Lush kijken!

Als je de kans hebt, raad ik je zeker aan om deze producten in ieder geval eens te proberen! Ik weet zeker dat ik lang ga genieten van Lemony Flutter, en hopelijk gaat de toner ook niet al te snel op. Lush producten kun je online bestellen en kopen in een van de Lush vestigingen, bezoek de site voor verkooppunten en de online shop! Lemony Flutter kost €10,65 voor 45 gram, de Tea Tree Water kost €5,50 voor 100g en €11,65 voor 250g.

  1. De Lemony flutter lijkt mij nog steeds zo fijn, maar nog steeds niet geprobeerd haha, ik hoor er echt allemaal goede dingen over! De toner klinkt ook fijn, vooral lekker verfrissend voorin de zomer. 🙂

  2. Over de lemony flutter heb ik al zoveel positieve verhalen gehoord! Ik vind alle producten van Lush echt heel tof, maar jammer dat het zo duur is, dat laat mijn studentenbudget helaas niet toe haha.

  3. Ik ben ook fan van Lemony Flutter! En dat je nagels er minder geel van worden is mij ook al opgevallen, dat komt waarschijnlijk door het blekende effect van citroen.

  4. Lemony flutter heb ik toen ook gekocht, alleen nooit gebruik xD Eigenlijk best wel zonde, hij is nu over de datum maar hij ziet er nog prima uit. Misschien toch maar eens proberen, mijn nagels en nagelriemen zijn afschuwelijk op het moment.

  5. Leuke aankopen meis! Lemony Flutter, HEAVEN in een potje! Ik ken niet snel wondermiddeltjes, maar deze gaf echt direct resultaat. Iedereen zou die moeten hebben of op z’n minst proberen! Tea Tree Oil lijkt mij ook heel fijn, vooral het frisse effect, ik heb alleen geen vette huid (juist kurkdroog!).

  6. Ik heb mijn flesje tea trea water juist gisteren opgemaakt.
    Vond hem erg fijn, maar zal hem niet opnieuw kopen. Hij is voor mijn huid te uitdrogend. Ik heb een vrij droge huid maar wel met onzuiverheden, en geen vette gebieden te bekennen.
    Helaas, maar hij is inderdaad heerlijk verfrissend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *