Kruidvat Event – Feel at Home

Gisteren reisde ik weer af naar Amsterdam voor m’n favo persevent – die van Kruidvat! Deze keer stond het in ’t teken van thuis voelen en natuurlijk ook van de zomer, en had ik good friend Lara bij me om samen van alle nieuwtjes te genieten (en van een heeeerlijke lunch bij Bagels & Beans ;)). Ik maakte niet super veel foto’s, maar ik wil ze natuurlijk nog wel met jullie delen!Allereerst was het event weer op een super toffe plek – een groot woonhuis wat goed paste bij het thema! Door het huis verspreid waren verscheidene (nieuwe) producten uitgestald en kregen we uitleg bij deze producten. Zo konden we in het begin al gelijk kennismaken met de nieuwe geuren die aan de huidige parfumselectie worden toegevoegd, 2 vrouwengeuren en 2 voor mannen! Ik vond zelf Cherry Bloom erg lekker, maar nam Marine Aqua mee voor m’n vader die goed in de smaak viel.

De Pure & Nature lijn vind ik best fijn, ik heb een tijdje een crème hiervan gebruikt en mijn huidje werd er wel blij van. Heel leuk vond ik ’t dan ook om de nieuwe producten te zien! Hiervan is zowel een sensitive als een anti-age lijn en ik ga de sensitive lijn zeker proberen!Héél excited werden we allemaal van iets heel tofs, namelijk de kwastenreiniger van Kruidvat! Geïnspireerd op de reiniger van MAC maar dan een stuk betaalbaarder, rond de €3 à €4. Ook zal er een kwastenset met opbergetui te koop zijn, die eigenlijk best prima aan voelt. Over allebei ga ik jullie later nog meer vertellen, ze zijn te koop vanaf half april.

Kruidvat komt ook met een mini nagellak remover (50ml), handig voor op reis! Rechts zie je ook nog een stukje van de nieuwe 2-in-1 cleanser, die voor zowel de reiniging van je ogen als je gezicht te gebruiken zal zijn en zelfs voor waterproof make-up! Bovendien belooft hij een verzorgend laagje achter te laten, dus is het ook nog eens een voedend product. Ideaal voor luie donders zoals ik! Kruidvat komt ook nog met belevenisbonnen – ideaal om cadeau te geven. Er zijn verschillende uitjes voor verschillende prijzen!Ik vind dat Kruidvat altijd wel een goed assortiment heeft wat betreft dingen voor “buiten”, dus zonnebrandcrèmes en andere producten die vooral op vakantie echt handig zijn. Zo hebben ze weer fijne producten voor in de zon en na het zonnen en tegen vliegjes, teken en andere enge wezens. En oeh lekkere hapjes!En last but not least – mooie en handige dingen! Zo komt Kruidvat tegen de zomer met handige haardingen voor op reis – een mini stijltang en een mini föhn. Ook ben ik benieuwd naar de krultangen, vooral naar de vrij dikke waar je losse krullen mee kunt creëren. Rond moederdag komt er een oorbellenboekje, waar je je oorbellen veilig en netjes in kunt opbergen. Hoe handig is dat! Leuk om cadeau te geven.. Aan jezelf ;). Oh en ik ben nog steeds verliefd op het rosé-goudkleurige horloge met witte band, pretty!

Ik vond het echt weer leuk en ben vooral heel blij met de kwastenreiniger, ideaal! Ik heb natuurlijk ook weer een goed gevulde goodiebag mee naar huis mogen nemen (go Kruidvat!) en jullie kunnen dus zeker nog reviews verwachten van een boel producten. En laat me zeker weten waar jij ’t meest benieuwd naar bent!

  1. Leuk dat je daar heen geweest bent :)! ik had al bij iemand zoiets gezien, maar snapte niet helemaal wat het inhield. Enige nadeel is dat het zomaar op een werkdag valt
    x

  2. Oh wauuuw, ik hou van je foto’s! Ik hoorde inderdaad al over die kwastenreiniger, daar ben ik echt heel benieuwd naar. Zo’n oorbellenboekje lijkt me echt chill, hij ziet er ook tof uit! Ik ben echt benieuwd naar al die nieuwe dingen.. whoop whoop! 😀

  3. Ah het ziet er enorm leuk uit, mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben nu ook wel heel benieuwd naar die kwastenreiniger, je kan aan de verpakking inderdaad al wel zien dat ze door MAC geinspireerd waren haha. En die oorbellenboekjes vind ik ook tof, leuk bedacht! 🙂

  4. Mooi verslag zeg. Vind het verslag juist helemaal compleet,:)
    Mooie dingen ben vooral benieuwd naar de kwastenreiniger hoor. Wauw, dit zou echt top zijn als dit werkt. 🙂 ihi

  5. Yay, leuk! Ik ben echt zó benieuwd naar die reiniger (net als alle dames hierboven, haha) en naar alle andere nieuwe dingen. Kruidvat heeft echt altijd leuke nieuwe producten!

  6. Ben benieuwd naar de sensitive-lijn en de kwastenreiniger! De mini-stijltang lijkt me ook erg handig, vooral als je een paar daagjes weg gaat ofzo 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *