Kruidvat Event – Feel at Home

Gisteren reisde ik weer af naar Amsterdam voor m’n favo persevent – die van Kruidvat! Deze keer stond het in ’t teken van thuis voelen en natuurlijk ook van de zomer, en had ik good friend Lara bij me om samen van alle nieuwtjes te genieten (en van een heeeerlijke lunch bij Bagels & Beans ;)). Ik maakte niet super veel foto’s, maar ik wil ze natuurlijk nog wel met jullie delen!Allereerst was het event weer op een super toffe plek – een groot woonhuis wat goed paste bij het thema! Door het huis verspreid waren verscheidene (nieuwe) producten uitgestald en kregen we uitleg bij deze producten. Zo konden we in het begin al gelijk kennismaken met de nieuwe geuren die aan de huidige parfumselectie worden toegevoegd, 2 vrouwengeuren en 2 voor mannen! Ik vond zelf Cherry Bloom erg lekker, maar nam Marine Aqua mee voor m’n vader die goed in de smaak viel.

De Pure & Nature lijn vind ik best fijn, ik heb een tijdje een crème hiervan gebruikt en mijn huidje werd er wel blij van. Heel leuk vond ik ’t dan ook om de nieuwe producten te zien! Hiervan is zowel een sensitive als een anti-age lijn en ik ga de sensitive lijn zeker proberen!Héél excited werden we allemaal van iets heel tofs, namelijk de kwastenreiniger van Kruidvat! Geïnspireerd op de reiniger van MAC maar dan een stuk betaalbaarder, rond de €3 à €4. Ook zal er een kwastenset met opbergetui te koop zijn, die eigenlijk best prima aan voelt. Over allebei ga ik jullie later nog meer vertellen, ze zijn te koop vanaf half april.

Kruidvat komt ook met een mini nagellak remover (50ml), handig voor op reis! Rechts zie je ook nog een stukje van de nieuwe 2-in-1 cleanser, die voor zowel de reiniging van je ogen als je gezicht te gebruiken zal zijn en zelfs voor waterproof make-up! Bovendien belooft hij een verzorgend laagje achter te laten, dus is het ook nog eens een voedend product. Ideaal voor luie donders zoals ik! Kruidvat komt ook nog met belevenisbonnen – ideaal om cadeau te geven. Er zijn verschillende uitjes voor verschillende prijzen!Ik vind dat Kruidvat altijd wel een goed assortiment heeft wat betreft dingen voor “buiten”, dus zonnebrandcrèmes en andere producten die vooral op vakantie echt handig zijn. Zo hebben ze weer fijne producten voor in de zon en na het zonnen en tegen vliegjes, teken en andere enge wezens. En oeh lekkere hapjes!En last but not least – mooie en handige dingen! Zo komt Kruidvat tegen de zomer met handige haardingen voor op reis – een mini stijltang en een mini föhn. Ook ben ik benieuwd naar de krultangen, vooral naar de vrij dikke waar je losse krullen mee kunt creëren. Rond moederdag komt er een oorbellenboekje, waar je je oorbellen veilig en netjes in kunt opbergen. Hoe handig is dat! Leuk om cadeau te geven.. Aan jezelf ;). Oh en ik ben nog steeds verliefd op het rosé-goudkleurige horloge met witte band, pretty!

Ik vond het echt weer leuk en ben vooral heel blij met de kwastenreiniger, ideaal! Ik heb natuurlijk ook weer een goed gevulde goodiebag mee naar huis mogen nemen (go Kruidvat!) en jullie kunnen dus zeker nog reviews verwachten van een boel producten. En laat me zeker weten waar jij ’t meest benieuwd naar bent!

Verder Bericht

Vorige Bericht

47 Reacties

 1. Silja 6 maart 2013

  Het was erg gezellig , en leuk je weer gezien te hebben

 2. Demi 6 maart 2013

  Leuk dat je daar heen geweest bent :)! ik had al bij iemand zoiets gezien, maar snapte niet helemaal wat het inhield. Enige nadeel is dat het zomaar op een werkdag valt
  x

 3. steffie 6 maart 2013

  Oef, dat zijn weer hele leuke dingen!!

 4. Sofie 6 maart 2013

  Ziet er erg leuk uit!

 5. Lifesplash 6 maart 2013

  Oh wauuuw, ik hou van je foto’s! Ik hoorde inderdaad al over die kwastenreiniger, daar ben ik echt heel benieuwd naar. Zo’n oorbellenboekje lijkt me echt chill, hij ziet er ook tof uit! Ik ben echt benieuwd naar al die nieuwe dingen.. whoop whoop! 😀

 6. femketje 6 maart 2013

  Lijkt me gaaf om eens mee te maken!

 7. Yara 6 maart 2013

  Wauw, prachtige foto’s! Lijkt me super tof om bij zoiets te zijn.

 8. Jennifer 6 maart 2013

  Haha, het ging in beautyland gisteren alleen maar over die kwastenreiniger! Maar die moet ik sowieso wel hebben om iets trouwer mijn kwasten te reinigen.

 9. Natasja 6 maart 2013

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar de kwastenreiniger. 🙂

 10. Laura 6 maart 2013

  Mooie foto’s!

 11. Beautytalk 6 maart 2013

  Die kwastenreiniger ben ik ook nieuwsgierig naar!
  Eefje

 12. Emilia 6 maart 2013

  Ah het ziet er enorm leuk uit, mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben nu ook wel heel benieuwd naar die kwastenreiniger, je kan aan de verpakking inderdaad al wel zien dat ze door MAC geinspireerd waren haha. En die oorbellenboekjes vind ik ook tof, leuk bedacht! 🙂

 13. Nina 6 maart 2013

  oee de kwastenreiniger ben ik ook benieuwd naar!

 14. Beautyjuf 6 maart 2013

  Mooie foto’s! Ik ben erg nieuwsgierig naar een aantal nieuwe producten, waaronder de kwasten en de kwastenreiniger.

 15. Charlotte 6 maart 2013

  Mooie foto’s! Ben erg benieuwd naar de nieuwe producten. Vooral die kwastenreiniger. Zou fijn zijn als die goed werkt.

 16. Miss Sentinelli 6 maart 2013

  Gaaf dat je daar bij was 🙂 mooie foto’s 🙂

 17. LaraLaurentia 6 maart 2013

  Het was ontzettend gezellig gisteren 😀 Ik ga zo trouwens even de reiniger uitproberen!

 18. Miss Newthing 6 maart 2013

  Oeh zo’n oorbellenboekje zou echt ideaal voor mij zijn, ik ben namelijk altijd mijn oorbellen kwijt..

 19. Nieke 6 maart 2013

  Super fijne producten! Ik ben heel erg benieuwd.

 20. Danielle 6 maart 2013

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik ga de brushcleanser sowieso kopen! Zo’n event lijkt me echt leuk!

 21. Miranda 6 maart 2013

  Ik ben zo benieuwd naar de brushcleanser ;D

 22. Esmay 6 maart 2013

  Ik word er helemaal hebberig van haha! Vooral van die brush cleanser, die ziet er goed uit (voor zover ik kan zien haha). 😀

 23. LounaBeauty 6 maart 2013

  Mooi verslag zeg. Vind het verslag juist helemaal compleet,:)
  Mooie dingen ben vooral benieuwd naar de kwastenreiniger hoor. Wauw, dit zou echt top zijn als dit werkt. 🙂 ihi

 24. Lotte 6 maart 2013

  Yay, leuk! Ik ben echt zó benieuwd naar die reiniger (net als alle dames hierboven, haha) en naar alle andere nieuwe dingen. Kruidvat heeft echt altijd leuke nieuwe producten!

 25. Josephine 6 maart 2013

  Oh wat tof allemaal, ik ben heel benieuwd naar de kwastenreiniger!

 26. Ilja 6 maart 2013

  Ziet er leuk uit, fijn een betaalbare kwastenreiniger!

 27. Mariska 6 maart 2013

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! 🙂

 28. Beautybyts 6 maart 2013

  Ik ben benieuwd naar de brush cleanser!

 29. mysupersweetlife 6 maart 2013

  Ziet er allemaal erg leuk uit!
  Liefs

 30. Nicole 6 maart 2013

  er komen echt weer super leuke en fijne producten bij zo te zien 🙂

 31. Isabella 6 maart 2013

  Hele mooie foto’s! Ben erg benieuwd naar je reviews.

 32. Charile 6 maart 2013

  Ziet er allemaal goed uit! Ik ben benieuwd naar de kwastenreiniger 😀

 33. Belllezza 6 maart 2013

  Ik ben echt benieuwd naar de brush cleanser!

 34. Lotte 6 maart 2013

  Ziet er leuk uit! Mooie nieuwe producten ook!

 35. Moniek 6 maart 2013

  Ben erg benieuwd naar die kwastenreiniger!

 36. Anna 6 maart 2013

  Ben benieuwd naar de sensitive-lijn en de kwastenreiniger! De mini-stijltang lijkt me ook erg handig, vooral als je een paar daagjes weg gaat ofzo 🙂

 37. Kelly 6 maart 2013

  Wat een hoop toffe nieuwe producten! Ik ben nieuwsgierig.

 38. jana 6 maart 2013

  Leuke foto’s 😀 ik ben benieuwd 😀 x

 39. Carola 6 maart 2013

  Ziet er leuk uit!

 40. Mariel 7 maart 2013

  Het oorbellen boekje lijkt me enorm leuk( ook om als cadeau te geven), heb hem wel eens op Ebay gezien! Ben benieuwd naar alle producten 🙂

 41. Rivka 7 maart 2013

  Mooie foto’s!!
  Enne ik zie producten waar ik wel nieuwsgierig naar ben. Nu nog wachten tot het in de winkel ligt 🙂

 42. Debbie 7 maart 2013

  mooie foto,s heb je er gemaakt

 43. Charlotte 9 maart 2013

  Mooie foto’s!
  Zulke pers events zien er altijd geweldig leuk uit.
  Ik ben benieuwd naar de créme!

 44. Joyce 9 maart 2013

  ik ben echt ontzettend benieuwd naar die brushcleanser, lijkt me echt super als dat een goede (en betaalbare!) vervanging is van die van MAC!

 45. Pauline 11 maart 2013

  Ben benieuwd naar die nieuwe parfum geur!

 46. PSbyDila.com 13 maart 2013

  Ik zie alweer hele leuke producten!

 47. Evelien 15 maart 2013

  Die kwastenreiniger! Zooooo benieuwd, eindelijk een goede vervanger voor die van MAC. En leuke foto’s, ziet er heel gezellie uit!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén