Killer lashes – Etos Max Volume 24HR mascara

Wimpers die reiken tot aan het plafond en waar je ongegeneerd mee kunt wapperen? Yes please! Etos belooft in ieder geval dat we met de nieuwe Max Volume 24HR mascara onze ogen nog meer op kunnen laten vallen, en dat de hele dag. Ik ben de uitdaging aangegaan!


Het is een zwarte mascara met een plastic borsteltje. Meestal heb ik van die borsteltjes met haartjes, omdat die mijn wimpers vaak wat beter weten te scheiden. Toch merk ik wel dat plastic borsteltjes vaak wat meer mascara op m’n wimpers weten te krijgen, waardoor het effect wel opvallender wordt! Maar natuurlijk willen we ook weer geen spinnenpoten, dus moet hij alsnog wel mijn wimpers goed weten te scheiden.

Het effect is in ieder geval.. Opvallend, haha! Mijn wimpers zijn vrij lang, maar heel licht van kleur waardoor ze niet erg opvallen. Toch weet de mascara ze ook nog langer en vooral voller te maken! Ik moet zeggen dat het spinnenpoten-effect wel op de loer lag en je dus niet teveel aan moet brengen, maar dat ik het effect wel tof vind. Een stuk zwarter en voller dan ik vaak heb!

So far so good, maar helaas geeft de mascara wel af bij mij. Dat doen overigens bijna alle gewone mascara’s, dus breng ik vaak nog een laagje waterproof mascara (van MAX/Action) erover aan. Ook bij deze mascara moet ik dit dus doen, maar ik vind het effect van de Etos mascara zeker wel indrukwekkend!

Mocht je wel fan zijn van opvallende wimpers, dan is de Etos Max Volume 24HR mascara wel het uitproberen waard. Hij kost €5,99, maar tot en met 17 maart krijg je 25% korting op de mascara en is hij €4,49! Uiteraard te koop bij Etos.