Killer lashes – Etos Max Volume 24HR mascara

Wimpers die reiken tot aan het plafond en waar je ongegeneerd mee kunt wapperen? Yes please! Etos belooft in ieder geval dat we met de nieuwe Max Volume 24HR mascara onze ogen nog meer op kunnen laten vallen, en dat de hele dag. Ik ben de uitdaging aangegaan!


Het is een zwarte mascara met een plastic borsteltje. Meestal heb ik van die borsteltjes met haartjes, omdat die mijn wimpers vaak wat beter weten te scheiden. Toch merk ik wel dat plastic borsteltjes vaak wat meer mascara op m’n wimpers weten te krijgen, waardoor het effect wel opvallender wordt! Maar natuurlijk willen we ook weer geen spinnenpoten, dus moet hij alsnog wel mijn wimpers goed weten te scheiden.

Het effect is in ieder geval.. Opvallend, haha! Mijn wimpers zijn vrij lang, maar heel licht van kleur waardoor ze niet erg opvallen. Toch weet de mascara ze ook nog langer en vooral voller te maken! Ik moet zeggen dat het spinnenpoten-effect wel op de loer lag en je dus niet teveel aan moet brengen, maar dat ik het effect wel tof vind. Een stuk zwarter en voller dan ik vaak heb!

So far so good, maar helaas geeft de mascara wel af bij mij. Dat doen overigens bijna alle gewone mascara’s, dus breng ik vaak nog een laagje waterproof mascara (van MAX/Action) erover aan. Ook bij deze mascara moet ik dit dus doen, maar ik vind het effect van de Etos mascara zeker wel indrukwekkend!

Mocht je wel fan zijn van opvallende wimpers, dan is de Etos Max Volume 24HR mascara wel het uitproberen waard. Hij kost €5,99, maar tot en met 17 maart krijg je 25% korting op de mascara en is hij €4,49! Uiteraard te koop bij Etos.

Verder Bericht

Vorige Bericht

34 Reacties

 1. Emilia 12 maart 2013

  Wauw, je ziet wel echt verschil! Jammer dat je snel spinnenpoten krijgt met deze mascara, maar verder lijkt het me eigenlijk wel een fijn product. En zeker voor die prijs! 🙂

 2. Charile 12 maart 2013

  Ziet er goed uit! Voor mij was het geen succes, dus mijn moeder gebruikt hem nu. Zij is erg tevreden 🙂

 3. Kirsten 12 maart 2013

  Ziet er erg mooi uit (:!

 4. Mariska 12 maart 2013

  Ziet er wel mooi uit vind ik!

 5. Sofie 12 maart 2013

  Mooi volume geeft de mascara!

 6. Alyssa 12 maart 2013

  Ik vind dat ie een mooi effect geeft!

 7. beautybysandra 12 maart 2013

  Hij lijkt me best fijn, misschien toch een keertje gaan kijken =)

 8. Kelly 12 maart 2013

  Het effect op je wimpers vind ik erg mooi! Jammer alleen dat de mascara afgeeft bij jou. Ik heb daar ook snel last van en laat deze daarom lekker liggen!

 9. Miss Newthing 12 maart 2013

  Aaah jammer dat hij afgeeft. Bij mij geven zelfs sommige waterproof mascara’s nog af.. Zo frustrerend!

 10. Kimberly 12 maart 2013

  Ziet er goed uit! Alleen wel jammer dat hij afgeeft

 11. Brechtje 12 maart 2013

  Ziet er goed uit! Alleen jammer dat je snel spinnenpoten krijgt en de mascara wat afgeeft, toch vind ik het resultaat mooi! 🙂

 12. Lotte 12 maart 2013

  Wauw, hij maakt je wimpers echt heel lang en opvallend! Wel jammer dat het spinnenpoteneffect op de loer ligt, dat heb ik zelf ook snel met mascara’s die voor volume zorgen.

 13. Beautydagboek 12 maart 2013

  Ik heb hier al veel over gehoord en schijnt wel goed te zijn! Jammer dat jij gauw last van spinnenpoten krijgt, dat is natuurlijk niet te bedoeling 🙂

 14. Joyce 12 maart 2013

  Ik vind hem iets minder! Ik denk dat hij voor mijn wimpers niet veel positiefs zal doen

 15. Natasja 12 maart 2013

  Wow, je ziet goed verschil, alleen wel echt een mascara waar je mee uit moet kijken. Het afgeven van mascara heb ik gelukkig nooit last van. 🙂

 16. femketje 12 maart 2013

  jammer dat ie wat afgeeft >.< anders had ik 'm gescoord!

 17. Chantal 12 maart 2013

  Wat geeft deze mascara een mooi effect, wel weer jammer dat hij afgeeft.

 18. Nieke 12 maart 2013

  Ik vind de spinnenpoten net iets te in deze mascara. Jammer ook dat ie afgeeft.

 19. Miss Sentinelli 12 maart 2013

  Ziet er goed uit hoor!

 20. Charlotte 12 maart 2013

  Ziet er zeker niet verkeerd uit hoor!

 21. Beautybyts 12 maart 2013

  Jammer dat hij afgeeft, dat is bij bijna alle mascaras van Etos

 22. Kelly 12 maart 2013

  ik wil hem ook erg graag uitproberen! Ik gebruik graag de mascara van de Etos

 23. Vera 12 maart 2013

  Hij geeft een mooi effect 🙂

 24. robin 12 maart 2013

  ik hou wel van dat heftige effect 🙂 en ik heb het ook steeds dat mascara’s afgeven.. is echt heel irritant :’)

 25. Sharon 12 maart 2013

  Yay ik vind ‘m ook nice alleen wel jammer dat hij afgeeft maarja. Beter maken ze een waterproof versie ofzo!

 26. Annelie 12 maart 2013

  Hij geeft een mooi effect, bij mij geven ook bijna mascara’s wel een beetje af.

 27. Belllezza 12 maart 2013

  Ik vind het bij jou een mooi effect geven!

 28. Lieke 12 maart 2013

  Ik vind hem niet super speciaal, maar het geeft wel een redelijk mooi effect 🙂

 29. Esmay 12 maart 2013

  Favoriete mascara at the moment voor mij! Beetje jammer dat ik waarschijnlijk al mijn mascara’s kan weggooien omdat mijn oog ontstoken is. (en muh, de andere begint ook een beetje omdat ik zo eigenwijs was blablabla jeweetwel)

 30. Anna 12 maart 2013

  Hij doet wel veel voor je wimpers, maar ik heb op het moment al een hele fijne mascara. M’n wimpers staan de hele dag als een huis en geven niet af, jeej!

 31. jana 12 maart 2013

  Mooi effect heeft hij 🙂 x

 32. Evelien 15 maart 2013

  Hij klinkt heel fijn, ik vind het effect wel mooi hoor!

 33. Charlotte 15 maart 2013

  Ik vind deze mascara zelf echt fijn, alleen wat je zegt, je moet inderdaad oppassen met het spinnenpoten effect.
  Fijne review! <3

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén