Killer lashes – Etos Max Volume 24HR mascara

Wimpers die reiken tot aan het plafond en waar je ongegeneerd mee kunt wapperen? Yes please! Etos belooft in ieder geval dat we met de nieuwe Max Volume 24HR mascara onze ogen nog meer op kunnen laten vallen, en dat de hele dag. Ik ben de uitdaging aangegaan!


Het is een zwarte mascara met een plastic borsteltje. Meestal heb ik van die borsteltjes met haartjes, omdat die mijn wimpers vaak wat beter weten te scheiden. Toch merk ik wel dat plastic borsteltjes vaak wat meer mascara op m’n wimpers weten te krijgen, waardoor het effect wel opvallender wordt! Maar natuurlijk willen we ook weer geen spinnenpoten, dus moet hij alsnog wel mijn wimpers goed weten te scheiden.

Het effect is in ieder geval.. Opvallend, haha! Mijn wimpers zijn vrij lang, maar heel licht van kleur waardoor ze niet erg opvallen. Toch weet de mascara ze ook nog langer en vooral voller te maken! Ik moet zeggen dat het spinnenpoten-effect wel op de loer lag en je dus niet teveel aan moet brengen, maar dat ik het effect wel tof vind. Een stuk zwarter en voller dan ik vaak heb!

So far so good, maar helaas geeft de mascara wel af bij mij. Dat doen overigens bijna alle gewone mascara’s, dus breng ik vaak nog een laagje waterproof mascara (van MAX/Action) erover aan. Ook bij deze mascara moet ik dit dus doen, maar ik vind het effect van de Etos mascara zeker wel indrukwekkend!

Mocht je wel fan zijn van opvallende wimpers, dan is de Etos Max Volume 24HR mascara wel het uitproberen waard. Hij kost €5,99, maar tot en met 17 maart krijg je 25% korting op de mascara en is hij €4,49! Uiteraard te koop bij Etos.

  1. Wauw, je ziet wel echt verschil! Jammer dat je snel spinnenpoten krijgt met deze mascara, maar verder lijkt het me eigenlijk wel een fijn product. En zeker voor die prijs! πŸ™‚

  2. Het effect op je wimpers vind ik erg mooi! Jammer alleen dat de mascara afgeeft bij jou. Ik heb daar ook snel last van en laat deze daarom lekker liggen!

  3. Wauw, hij maakt je wimpers echt heel lang en opvallend! Wel jammer dat het spinnenpoteneffect op de loer ligt, dat heb ik zelf ook snel met mascara’s die voor volume zorgen.

  4. Favoriete mascara at the moment voor mij! Beetje jammer dat ik waarschijnlijk al mijn mascara’s kan weggooien omdat mijn oog ontstoken is. (en muh, de andere begint ook een beetje omdat ik zo eigenwijs was blablabla jeweetwel)

  5. Hij doet wel veel voor je wimpers, maar ik heb op het moment al een hele fijne mascara. M’n wimpers staan de hele dag als een huis en geven niet af, jeej!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *