Illamasqua – Scarce

De meest aparte lakjes in m’n collectie komen toch wel van het merk Illamasqua. Logisch, want dit merk weet me altijd weer te verrassen en niet altijd in positieve zin, haha! In de nieuwe collectie genaamd I’mPerfection kunnen we dan ook weer bijzondere producten vinden, waaronder de speckle nagellakken. Voor Ilja swatchte ik er drie en vandaag laat ik jullie het kleurtje zien wat ik zelf heb gehouden!Wat de lakken bijzonder maakt, is de glitter die erin zit. Kleine en grote, zwarte glitters die me verdacht veel doen denken aan een kievietsei – of iets anders wat prima bij Pasen past, haha! Ik vond zelf de roze versie, Scarce, het leukst en ook wel het meest draagbaar bij mijn lichte huidskleur. Hij dekt in 2 laagjes maar is door de glitters wel iets dikkig, waardoor het aanbrengen niet super smooth gaat!

Ik ben er nog steeds niet uit of ik deze nagellak nou super leuk vind of toch vooral heel apart.. Maar ik ben wel blij dat ik ‘m aan mijn collectie heb kunnen toevoegen! De I’mPerfection collectie kun je kopen in de webshop van Illamasqua, voor het toch ietwat hoge bedrag van €17,30/£14,50. Naast Scarce zijn er nog 4 kleuren!

Wat vind je van deze nagellak? Spreekt het speckled effect je aan?

  1. Dit is echt een geweldig lakje. Ik heb die van Golden Rose al gezien met een soortgelijke textuur maar die vond ik echt 100 keer niks, deze kleurencombinatie vind ik dan wél weer leuk!

  2. Ik vind ‘m echt prachtig! Zoiets heb ik nog nooit gezien. Wel een beetje paasachtig, maar volgens mij ben je dat alweer vergeten voordat Pasen voorbij is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *