Fotografie – Jean Paul Gaultier in B&W

Vorige week vertelde ik al over mijn bezoekje aan de Kunsthal, waar ik onder andere de kledingstukken van Jean Paul Gaultier bekeek. Ik maakte foto’s met een analoge Canon 33 en zwart-wit film, wat uiteindelijk niet de meest beste optie was (veel foto’s waren bewogen door lange sluitertijden en sommige designs vallen juist op door de kleuren). Maar eigenlijk heeft het best aparte en toffe foto’s op geleverd, althans dat vind ik dan ;). Kijk verder voor de foto’s!

Wat vinden jullie van de foto’s?

  1. Haha, echt Marjolein style! Mooi om te zijn, I like it. πŸ˜€ Wel jammer dat sommige foto’s bewogen waren, maar ik vind het effect wel iets hebben. Past ook wel bij de tentoonstelling, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *