Feel-good video – take a seat, make a friend

Deze video kwam ik gisteren tegen op the almight interwebs en moest ik gewoon met jullie delen! Wat gebeurt er als je een ballenbak midden op een plein neerzet en volwassenen uitnodigt om erin te gaan zitten.. En hun verhaal met elkaar te delen? Bekijk de video om erachter te komen!

Zou jij de ballenbak in duiken?

      1. Als dat echt zo zou blijken dat het ingestudeerd was, zou ik dat echt heel jammer vinden. als zelfs het spontane in de wereld al geacteerd moet worden..

  1. Hahaha die mensen met die tanden! Ik hoop dat het filmpje echt is, maar toen ik de reacties van de meiden hierboven las, ging ik toch ook een beetje twijfelen. Alsnog een leuk idee! Ik zou er wel in willen duiken πŸ™‚

  2. Ah inderdaad echt een feel good filmpje, super leuk om te zien. Heel tof concept.
    Ik moest wel lachen om die bucket list van dat Aziatische meisje, dat ze graag wil curlen. Haha, dat heb ik nog nooit op een bucket list zien staan!

  3. Dit hele kanaal – Soul Pancake – is echt geweldig! <3 I love love love it! Ik heb deze video dan ook stiekem zeker al vijf keer bekeken, te leuk gewoon!

  4. Echt een heel mooi filmpje om te zien! Of ik er zelf in zou gaan als ik niet wist wat er precies zou gebeuren dat weet ik niet, maar na het zien van dit filmpje zou ik er zeker wel ingaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *