Eyes – L’oréal & NYC

Een dagelijkse look bestaat bij mij uit wat eyeliner, mascara en concealer. Erg belangrijk vind ik het dan ook dat ik een goede mascara en goede eyeliner klaar heb liggen, die ik snel aan kan brengen om daarna de deur uit te huppelen (oké, ’s ochtends lijkt het meer op strompelen). Ik heb twee nieuwe dingen geprobeerd en vandaag ga ik jullie mijn mening geven hierover!


Hoewel ik eigenlijk altijd voor liquid liners ga, heb ik me wederom gewaagd aan een stift eyeliner! Deze Super Liner Blackbuster van L’oréal is nieuw in het assortiment en doet verdacht veel denken aan een dikke viltstift ;). L’oréal belooft zelf dat je er zowel makkelijk dikke als dunne lijnen mee moet kunnen trekken, dat hij 8 uur blijft zitten en intens zwart is.


Een eyeliner is natuurlijk maar eenzaam zonder mascara, dus besloot ik ook gelijk wat aandacht te schenken aan de nieuwe NYC Big Bold Curl Mascara. Ik heb een tijdje de gewone versie in oranje verpakking gebruikt en vond die best fijn, dus was ik wel benieuwd naar deze nieuwe versie! Het borsteltje hiervan is wat ronden en hij belooft je dan ook wat meer krul in je wimpers te geven.

Wat me direct opviel is dat de eyeliner echt super zwart is! Vaak zijn stifteyeliners niet erg zwart of vrij waterig, maar deze van L’oréal is echt pikzwart. Yay!

Poging 1 was niet zo geslaagd.. De eyeliner viel me 100% mee qua aanbrengen, maar de mascara zorgde voor hele dikke, plakkerige spinnenpoten! Ohnoes :(.

Poging 2 ging gelukkig beter. Ik moet zeggen dat de eyeliner alsnog wel wennen is voor mij, omdat ik een liquid liner gewend ben. Ik vond ’t wel lastig om een dun lijntje ermee te trekken, je krijgt al snel meer op je ooglid dan de bedoeling is. Door hem rechter te houden, lukt het wel beter om een dunner lijntje te trekken! De eyeliner is niet waterproof, wat bij het aanbrengen weer als voordeel heeft dat je foutjes gemakkelijk weg kunt halen met een nat wattenstaafje. Hij droogt bovendien super snel! Dat hij niet waterproof is, vind ik toch ook wel weer een nadeel. Later op de dag begon hij af te geven en ik krijg bovendien best vaak buiten een traanoog van wind, regen of felle zon. Een waterproof eyeliner is voor mij toch wel een must!

De mascara moet je echt met liefde aanbrengen, want anders komt er veel teveel op je wimpers. Het effect vind ik best oké, maar niet super geweldig. Ik had niet het gevoel dat ik er meer krul van kreeg, al was het ook niet zo dat hij m’n wimpers zwaarder en daarmee rechter maakte. Hij bleef bij mij best prima zitten, al is hij ook niet waterproof. Aan het einde van de dag had hij wel iets afgegeven onder m’n oog, maar ik heb erger gezien ;).

De L’oréal Super Liner Blackbuster vind ik eigenlijk wel een aanrader als je wilt beginnen met eyeliner, maar toch nog wat moet oefenen. De stift voelt natuurlijker aan dan het aanbrengen van een liquid liner en foutjes kun je zo herstellen. Ik raad ‘m wel aan over oogschaduw, anders gaat hij waarschijnlijk wel afgeven! De eyeliner kun je onder andere kopen bij OnlineMakeup, voor €12,49.

De NYC mascara vind ik niet indrukwekkend goed, maar ook weer niet heel slecht. Wel moet je dus oppassen met aanbrengen, want je krijgt al snel teveel mascara op je wimpers! Hij kost €3,99 en is te koop bij vestigingen van Kruidvat en Trekpleister met NYC schap.

  1. Ik zag de mascara al eerder voorbij komen op blogs en volgens mij is hij inderdaad niet zo fijn. Hij is helaas niet zo spectaculair.. De eyeliner lijkt me wel erg goed! Maar ik hou het zelf bij die van essence, lekker budget 🙂

  2. De mascara is inderdaad niet geweldig, ik vind spinnenpoten echt niet mooi, dus deze sla ik over! Ook jammer dat hij niet waterproof is, dat is voor mij ook wel een must eigenlijk.

  3. Ik ben errrrg benieuwd naar deze L’oreal stift eyeliner, ik heb er tot nog toe alleen maar positieve geluiden over gehoord. De mascara vind ik een beetje meh!

  4. Ik ben over beide niet zo enthousiast na het zien van reviews. De mascara lijkt niet goed zijn werk te doen en een dikke eyeliner lijkt me niet zo handig werken!

  5. De mascara heb ik ook geprobeerd, maar hij is wel echt groooot. Ik heb best lange wimpers dus het is nog redelijk goed te doen, maar voor iemand met korte wimpers is dit echt lastig.

  6. Fijne review en prachtige foto’s! Jammer dat de mascara zo snel spinnenpoten geeft… De eyeliner lijkt me wel fijn, maar ik gebruik alleen waterproof.

  7. Lijken me beide hele fijne producten. Jammer dat de mascara ook een spinnenpooteffect kan geven, da’s weer jammer. De eyeliner lijkt me wel een stuk fijner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *