Essie – Dive Bar, Midnight Cami, Leading Lady & Fifth Avenue

Afgelopen maandag had ik even een moment van zwakte – ik vond dat ik wel nieuwe nagellak nodig had en dus plunderde ik het lokale winkelcentrum. Onzin natuurlijk, als de helft van je Helmer uit nagellak bestond. Maar ik vond toffe nagellakjes van Essie bij Etos.. En die moesten gewoon mee! Vandaag de swatches van deze kleuren.Dive Bar gaat het uit vaste assortiment en is een duochrome lak. Je kunt er blauw in zien, maar ook groen en paars! Op mijn swatches zie je het effect niet zo sterk, maar in bijvoorbeeld buitenlicht wel iets meer. Wel is Metallic Neptune van W7 een perfecte dupe van dit Essie lakje, op de derde foto heb ik deze namelijk op m’n wijs- en ringvinger en is er geen verschil met die van Essie. Maar hee, ik vind hem mooi dus die van Essie is net zo welkom ;). Dekt prima in 2 laagjes.


Ook Midnight Cami gaat uit het vaste assortiment, en is een diepblauwe nagellak met mooie shimmers erin. Dit soort kleuren draag ik vaak en omdat ik Essie nagellak fijn vind, moest hij mee! Dekt ook in 2 laagjes.


Leading Lady is van de wintercollectie van Essie en is een roodroze lak met grovere glitter. Op de foto’s heb ik er geen topcoat overheen gedaan, maar dit raad ik wel aan omdat hij anders mat en ook niet heel glad op droogt. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik ‘m mooi vind bij mijn nagels, maar een bijzonder kleurtje is het wel! Dekt in 2-3 laagjes.


Als laatste nam ik Fifth Avenue mee, deze gaat ook uit het vaste assortiment. Een oranjerode tint, leuk voor het voorjaar! Meestal zie ik bij dit soort lakjes wel mijn nagelrandjes er doorheen en ook bij dit kleurtje is dat het geval, al is het niet zo erg. Na 2 laagjes vind ik het al niet zo storend meer! In het echt is hij nog iets roder dan op de foto’s.

En de reden dat ik er toch best wel veel mee nam? 50% korting, yay! Omdat de kleuren uit het assortiment gaan en voor de wintercollectie er weer een nieuwe klaar staat, stonden er ineens veel lakjes met korting. Alsnog heb ik meer geld eraan uitgegeven dan verantwoord is, maar ach. Ik ben in m’n nopjes met m’n nieuwe lakjes, haha! Normaal kosten Essie lakjes iets meer dan โ‚ฌ10 per stuk, nu dus de helft.

Welke vind jij het mooist?

  1. Too pretty to be real <3 En ook echt HEEL erg nice dat je ze voor 50% korting hebt gekregen joh. Ik moet ook maar weer eens nagellak opdoen (de laatste keer was op 2 januari…)

  2. DIE 50% KORTING SDLJNDISJF UUUUHR. OKร‰. dit is slecht om te zien, ik ben aan het sparen en wat doe je me aan?! Ik vind Leading Lady echt super mooi, en Fifth Avenue is ook eyecandy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *