Essence 3D duo eyeshadow – Irresistible Mermaid Kiss

Budgetmerken doen het wat mij betreft steeds beter – niet alleen qua kwaliteit, maar ook qua verpakking en vormgeving! Zo heeft Essence sinds kort de 3D duo eyeshadows, die eruit zien alsof ze van een limited collectie zijn van MAC. En tja, het oog wilt ook wat ;). In dit geval niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk, want met deze oogschaduws kun je natuurlijk een toffe look maken!

Deze blauwe kleur heet Irresistible Mermaid Kiss en bevat eigenlijk twee kleuren. Het golfje is lichter blauw, het platte gedeelte rechts iets donkerder. Het verschil is bij de andere duo’s uit deze serie wel iets sterker!


De kleuren zijn niet super gepigmenteerd, ze zijn vooral behoorlijk shimmery. Dit vind ik eigenlijk niet zo erg, omdat ik blauw wel een lastige kleur vind om in een ooglook te verwerken. Iets minder gepigmenteerde oogschaduws zorgen dan voor een iets minder opvallend resultaat ;).

En dat zie je dan ook terug bij de ooglook! Ik besloot ‘m te combineren met bruin in de crease en een zwarte eyeliner. Ik bracht de twee blauwe tinten wel los van elkaar aan (lichtblauw meer bij m’n binnenste ooghoek, donkerder blauw richting de crease), maar daar zie je niet zoveel van terug. Ik merkte wel dat de lichte kleur meer shimmery is en de donkere iets meer kleur afgeeft, dus daar kun je wel mee variΓ«ren!

Bij de look gebruikte ik een Gosh palette en the usual stuff. Maar ben ik fan van de 3D eyeshadow van Essence? Meh.. Op zich vind ik hem mooi eruit zien en de kleur is ook best okΓ©, maar ik denk dat bijvoorbeeld paars, groen of roze wat mooier staat bij mijn ogen. Heb je bruine of blauwe ogen, dan is de blauwe kleur wel erg mooi denk ik!

De Essence 3D eyeshadow duo’s kosten €2,89 per stuk en er zijn 9 verschillende versies te koop, bij Kruidvat!

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. mysupersweetlife 26 maart 2013

  Hele mooie kleur, je hebt er een mooie ooglook mee gemaakt!
  Liefs

 2. LounaBeauty 26 maart 2013

  Je hebt gelijk. Blauw vind ik ook lastig om te verwerken in een ooglook. Ik heb altijd het gevoel dat iemand me heeft geslagen ofzo. πŸ˜‰ hihi. Toch vind ik hem op jou oog heel mooi en subtiel. πŸ™‚

 3. Sofie 26 maart 2013

  Wauw, wat een mooie oogschaduw! Toffe look heb je ermee gemaakt πŸ™‚

 4. Yara 26 maart 2013

  Het staat je mooi! Je hebt het echt mooi verwerkt maar ook ik vind het moeilijk om de kleuren goed te verwerken.. Ik vind het ook bij mijzelf lastig omdat ik zelf blauwe ogen heb.

 5. Demi 26 maart 2013

  Ziet er inderdaad goed uit! Ik vind essence over het algemeen niet tegen vallen hoor!

 6. beautybysandra 26 maart 2013

  Wauw, echt prachtig!

 7. Natasja 26 maart 2013

  Blauw blijft een lastige kleur, maar deze is inderdaad niet te opvallend! Heb ook al een paar keer staan kijken naar dee oogschaduws. πŸ™‚

 8. Kimberly 26 maart 2013

  Mooi!! Het patroontje vind ik ook erg tof haha. Je hebt hem mooi gecombineerd zo! Ik ben niet zo’n fan van blauwe oogschaduw bij mezelf, ik kan het niet zo mooi combineren πŸ˜›

 9. Chantal 26 maart 2013

  Mooi kleurtje, je hebt er een mooie look mee gemaakt.

 10. Danielle 26 maart 2013

  De verpakking is ook nog eens heel erg leuk! πŸ™‚

 11. shimmer-pie 26 maart 2013

  Wauw mooi hoor!

  Lekke3r fel kleurtje maar op je oog is het gewoon draagbaar! πŸ™‚

 12. femketje 26 maart 2013

  ik heb er zelf de groene en paarse van en vind die echt super!

 13. Joyce 26 maart 2013

  Ik vind de verpakking er leuk uit zien maar het kleurtje een beetje mwah. Het is echt niet, naar mijn mening.

 14. Kirsten 26 maart 2013

  Ik vind hem zoo mooi in de verpakking maar de pigmentatie mocht wel wat beter. Ik heb er zelf ook 2. (:

 15. Mieke 26 maart 2013

  Tja, blauw. Ik durf het niet aan! Maar bij bruine ogen staat blauw zeker mooi!

 16. Esmay 26 maart 2013

  Oh, balen dat Γ­e op je ogen wat minder kleur afgeeft. Want in de verpakking vind ik ‘m wel pretteh!

 17. Charlotte 26 maart 2013

  Mooie subtiele look. Beetje jammer dat het inderdaad niet super gepigmenteerd is maar ik vind het zeker niet verkeerd staan!

 18. Miranda 26 maart 2013

  Wat een mooie kleur en je hebt er ook een mooie look mee gemaakt πŸ˜€

 19. Esther - Mango Sorbetto 26 maart 2013

  Ik vind ze er ook zo mooi uitzien! Maar eigenijk koop ik nooit mono’s, ik gebruik liever palettes.

 20. Edith 26 maart 2013

  Leuk kleurtje zeg en mooie look heb je ermee gemaakt!

 21. Wendy 26 maart 2013

  De verpakkingen zien er inderdaad steeds mooier uit. Maar ik moet niet uit het oog verliezen dat het om de inhoud gaat en met mijn 88 pallete heb ik eigenlijk al heel veel kleuren. πŸ˜‰ Dus laat ik de rest voorlopig even liggen.

 22. Nina 26 maart 2013

  mooie oogschaduw!

 23. Nicole 26 maart 2013

  vind hem heel mooi, maar het is niet echt een kleur die ik zelf snel zou dragen.. het staat e gewoon niet zo goed.

 24. LaraLaurentia 26 maart 2013

  Hij is mooi in het doosje verder niet xD

 25. Nicole 26 maart 2013

  Ik vind het er alleen al mooi uit zien in in die verpakking! Echt een mooi kleurtje, tof voor in de lente πŸ™‚

 26. Lotte 26 maart 2013

  Mooie ooglook, zo gecombineerd met bruin. Jammer van de pigmentatie, het had zo leuk kunnen zijn!

 27. Eva 26 maart 2013

  Wauw ik vind die combinatie erg mooi! Wel jammer van de pigmentatie.

 28. Anne-Floor 26 maart 2013

  Leuke kleurtje! Prachtig gecombineerd met dat bruin πŸ™‚

 29. Beautytalk 26 maart 2013

  Zeer mooi! eens naar Kruidvat dit weekend!
  Eefje

 30. Anna 26 maart 2013

  Wauw, mooi kleurtje en mooie ooglook! Blauw en bruin gecombineerd staat mij niet zo helaas.

 31. jana 26 maart 2013

  Hele mooie look πŸ˜€ x

 32. Kelly 26 maart 2013

  Ik heb twee kleuren bruin van deze serie!!

 33. Tessa 26 maart 2013

  wauw mooie look en een prima pigment vind ik!
  xx

 34. Charlotte 27 maart 2013

  Waaaauw.
  Pretty! En je hebt een hele leuke look gemaakt πŸ™‚

 35. Mariska 28 maart 2013

  Het is een mooie kleur! Ook erg draagbaar, mooie look

 36. Evelien 7 april 2013

  Mooi kleurtje is dit zeg! Erg leuk, dat 3D effect. Je hebt er ook een hele mooie look mee gemaakt!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén