Current favorites

Inmiddels heb ik aardig wat hoesjes voor m’n telefoon, maar deze roze met glitters blijft stiekem toch favoriet. Lekker fel en vrolijk, om het sombere weer wat meer draagbaar te maken haha! Helaas is hij wel verkleurd (ik vrees door een afgevende spijkerbroek), maar dat mag de pret niet drukken ;).

Ik probeer nog steeds iets healthier en bewuster te eten, maar soms gaat dat niet zo goed. Koekela in Rotterdam draagt hier zeker aan bij, want bij deze winkel vind je heerlijke koekjes, gebakjes en andere dingen die misschien niet zo gezond zijn, maar wel verrekte lekker! Hij zit op de Nieuwe Binnenweg (79a) en is zeker het bezoeken waard. De koekjes hierboven zijn de White Chocolate Macademia Nut Cookies en ermergerd lekkur! Het assortiment kun je overigens ook online bekijken, als je vast even wilt kwijlen haha.

De combinatie van OPI’s My Private Jet met een holografische topcoat erover blijft favoriet bij mij, ik kies hier heel vaak voor als ik gewoon even niet weet wat ik op m’n nagels moet doen. Deze topcoat komt overigens van Hema en is ook zeker de moeite waard om te kopen, hij is super mooi!

Na jaren heb ik laatst eindelijk weer eens couscous gegeten (bij m’n broer) en hoewel hij niet helemaal volgens traditioneel recept was, vond ik het toch super lekker. Sowieso vind ik de maaltijden van m’n broer ook wel een favoriet. Hij gebruikt namelijk vaak lekker veel groenten en vrij weinig sausjes en dingen. Ik vind het juist wel lekker om bij elke hap iets anders te proeven, in plaats van steeds iets met dezelfde overheersende saus!

En als laatste heb ik me weer op Tiny Tower gestort.. Een app waarbij je verdiepingen in een toren kan bouwen, je moet zorgen voor de bewoners en natuurlijk voor inkomsten! Het spel loopt constant door, maar je hoeft er op zich niet heel vaak naar te kijken (als je even niet speelt, gebeurt er niets ergs) en ik vind het daarom wel leuk.

  1. Mmm, die koeken klinken heeerlijk! En die nagellakcombinatie is echt ontzettend gaaf, wauw.
    Pff en Tiny Tower dat speelde m’n vriend eerst nonstop, ik ben heel blij dat hij dat niet meer doet haha. πŸ™‚

  2. Couscous is lekker haha! Heb dat echt al lang niet gegeten omdat niemand het lust, muh. Met ei is het heeeerlijk! Oh en tomaat haha. Vroeger had ik dat vaak voor mezelf gemaakt, delicious. πŸ˜€ En dat OPI lakje kwam mij al gelijk bekend voor, jep, typisch Mayo! :’)

  3. Leuk! Ik heb dat roze hoesje met glitters ook, maar dan voor de samsung gio, maar ik heb ook last van een soort van blauwe vlekken. Waarschijnlijk van een spijkerbroek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *