Current favorites

Inmiddels heb ik aardig wat hoesjes voor m’n telefoon, maar deze roze met glitters blijft stiekem toch favoriet. Lekker fel en vrolijk, om het sombere weer wat meer draagbaar te maken haha! Helaas is hij wel verkleurd (ik vrees door een afgevende spijkerbroek), maar dat mag de pret niet drukken ;).

Ik probeer nog steeds iets healthier en bewuster te eten, maar soms gaat dat niet zo goed. Koekela in Rotterdam draagt hier zeker aan bij, want bij deze winkel vind je heerlijke koekjes, gebakjes en andere dingen die misschien niet zo gezond zijn, maar wel verrekte lekker! Hij zit op de Nieuwe Binnenweg (79a) en is zeker het bezoeken waard. De koekjes hierboven zijn de White Chocolate Macademia Nut Cookies en ermergerd lekkur! Het assortiment kun je overigens ook online bekijken, als je vast even wilt kwijlen haha.

De combinatie van OPI’s My Private Jet met een holografische topcoat erover blijft favoriet bij mij, ik kies hier heel vaak voor als ik gewoon even niet weet wat ik op m’n nagels moet doen. Deze topcoat komt overigens van Hema en is ook zeker de moeite waard om te kopen, hij is super mooi!

Na jaren heb ik laatst eindelijk weer eens couscous gegeten (bij m’n broer) en hoewel hij niet helemaal volgens traditioneel recept was, vond ik het toch super lekker. Sowieso vind ik de maaltijden van m’n broer ook wel een favoriet. Hij gebruikt namelijk vaak lekker veel groenten en vrij weinig sausjes en dingen. Ik vind het juist wel lekker om bij elke hap iets anders te proeven, in plaats van steeds iets met dezelfde overheersende saus!

En als laatste heb ik me weer op Tiny Tower gestort.. Een app waarbij je verdiepingen in een toren kan bouwen, je moet zorgen voor de bewoners en natuurlijk voor inkomsten! Het spel loopt constant door, maar je hoeft er op zich niet heel vaak naar te kijken (als je even niet speelt, gebeurt er niets ergs) en ik vind het daarom wel leuk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

44 Reacties

 1. Emilia 15 maart 2013

  Mmm, die koeken klinken heeerlijk! En die nagellakcombinatie is echt ontzettend gaaf, wauw.
  Pff en Tiny Tower dat speelde m’n vriend eerst nonstop, ik ben heel blij dat hij dat niet meer doet haha. πŸ™‚

 2. Kirsten 15 maart 2013

  Oeeh, die koekjes <3 yaam! (: leuk om te zien

 3. Lifesplash 15 maart 2013

  Couscous is lekker haha! Heb dat echt al lang niet gegeten omdat niemand het lust, muh. Met ei is het heeeerlijk! Oh en tomaat haha. Vroeger had ik dat vaak voor mezelf gemaakt, delicious. πŸ˜€ En dat OPI lakje kwam mij al gelijk bekend voor, jep, typisch Mayo! :’)

 4. beautybysandra 15 maart 2013

  Wat een leuk artikel weer!

 5. Sofie 15 maart 2013

  Leuke favorieten! My Private Jet met de topcoat is een prachtige combi πŸ™‚

 6. femketje 15 maart 2013

  Oeh die koekjes! <3

 7. Charile 15 maart 2013

  leuke favorieten πŸ˜€

 8. LaraLaurentia 15 maart 2013

  Ik heb ook lang Tiny Tower gespeeld op de iPad van Bram als ik aan het werk was bij de BP. TT heeft mij door saaie tijden heen geholpen!

 9. Nina 15 maart 2013

  hm die koekjes zien er heeerlijk uit, en mooie combinatie van die lakjes!

 10. Djuli 15 maart 2013

  Die koekjes zien er lekker uit!

 11. Esmay 15 maart 2013

  Prachtige foto’s ! En couscous ziet er lekker uit zeg. En die koekjes, oh gimme!

 12. Elly 15 maart 2013

  Hmmm die koekjes… Want.

 13. Joyce 15 maart 2013

  Leuke foto’s! Die koeken klinken echt heerlijk, gelukkig is Rotterdam erg ver weg haha anders had ik er waarschijnlijk een nieuwe verslaving bij!

 14. Danielle 15 maart 2013

  Tiny Tower ken ik nog niet. Dankjewel voor de tip! πŸ™‚

 15. Kimberly 15 maart 2013

  Tiny Tower is echt een leuk spelletje! πŸ˜€ Ik ben er ook heel lang aan verslaafd geweest

 16. Charlotte 15 maart 2013

  Leuke favorieten! Die couscous ziet er wel lekker uit zeg!

 17. Milou 15 maart 2013

  Dat koekje ziet er heeeeerlijk uit! Oh krijg er gelijk zin in :p. En OPI My Private Jet is ook één van mijn favorieten, zo mooi!

 18. Miss Sentinelli 15 maart 2013

  Mooie foto’s! Mooi nagellakje en die koeken lijken me echt lekker!

 19. Lotte 15 maart 2013

  Die holotopcoat is zo mooi van Hema! Ik was ‘m alweer een beetje vergeten, shame on me. En couscous, mmmmmmmmm <3

 20. Jennifer 15 maart 2013

  Ik blijf me maar vergapen aan je nagellakfoto’s. Jouw favoriet is denk ik op dit moment ook mijn favoriet.

 21. Annelie 15 maart 2013

  Hmm de couscous ziet er heerlijk uit! De nagellak ziet er ook erg pretty uit πŸ™‚

 22. LounaBeauty 15 maart 2013

  Die koekjes zijn ook te verleidelijk haha!! Jummieeee!

 23. Evelien 15 maart 2013

  Oehhhh, die holo topcat, zo mooi! Vooral met Black Jet eronder.

 24. Chantal 15 maart 2013

  Leuke favorieten!

 25. Wendy (MissPinkyNails) 15 maart 2013

  Dankzij jou Ebay tip voor covers om je telefoon heb ik er van de week ook 2 besteld! πŸ˜€

 26. Sarah 15 maart 2013

  De koekjes zien er heerlijk uit!

 27. Femke 15 maart 2013

  Leuk hoor! Dat hoesje is inderdaad heel erg mooi vind ik, leuk met die glittertjes hihi πŸ™‚

 28. Anne-Floor 15 maart 2013

  Dat hoesje blijft leuk!

 29. Myrthe 15 maart 2013

  Leuk om te zien! Ik vind je hoesje heel leuk, die kleur is zo mooi. Ik vind de combinatie van dat OPI lakje en holografische topcoat ook erg mooi, wauw!

 30. Charlotte 15 maart 2013

  Leuke favorieten!
  Dat hoesje vind ik zo leuk.
  En wauw, die combinatie van je nagels, lovelieee.
  Couscous is lekker πŸ˜€

 31. Anna 15 maart 2013

  Leuk artikel! Haha, wat een grappig spel πŸ™‚ En wat een mooie nagellak <3

 32. Mariska 15 maart 2013

  Leuke foto’s!

 33. jana 15 maart 2013

  Leuk hoesje πŸ˜€ x

 34. Wendy 15 maart 2013

  Leuke foto’s:)

 35. Lies 15 maart 2013

  Die koekjes zien er zo lekker uit! Het spel ken ik verder niet, maar hij ziet er best wel grappig uit.

 36. Lotte 16 maart 2013

  leuk hoesje! je zou misschien wel een keer een artikel kunnen maken van al je telefoonhoesjes? πŸ™‚

 37. Sabine 16 maart 2013

  Oooh couscous, yummy!

 38. Anne vdh 16 maart 2013

  Ahh die koekjes zien er echt te lekker uit, die zou ik ook niet kunnen weerstaan!

 39. Suzanne 20 maart 2013

  Leuk! Ik heb dat roze hoesje met glitters ook, maar dan voor de samsung gio, maar ik heb ook last van een soort van blauwe vlekken. Waarschijnlijk van een spijkerbroek…

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén