Zwolle – meet en shoplog!

Afgelopen donderdag reisde ik af naar het bijzonder verre Zwolle om te meeten met drie mede-bloggers; Sharon, Esmay en Lotte! Sharon en Esmay had ik al eens ontmoet, maar Lotte nog niet dus dat was best spannend ;). Gelukkig was het suuuuuper gezellig en hebben we ons zeker vermaakt! We hebben vooral gegeten haha, maar natuurlijk ook lekker gekletst en rondgelopen. Eigenlijk hebben we allemaal niet veel gekocht, maar ik ga jullie nog wel laten zien wat ik gekocht (en gekregen!) heb!

Allereerst kreeg ik van Sharon nog een verlaat verjaardagscadeau, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind ;). En niet 1 cadeau, maar 3 dingen! Ik kreeg een hardcase voor m’n telefoon met een super schattig poesje erop en 2 nieuwe lipbalms van Nivea, waar ik super benieuwd naar ben! Thanks Sharon :D.

Op aanraden van Sharon kocht ik de Essence waterproof eyeliner, omdat ik een nieuwe nodig had en deze volgens haar goed blijft zitten! Bij Hema kocht ik nog een topcoat met kleine, holografische glittertjes erin, omdat ik dit super mooi vind om over donkere kleuren aan te brengen. Deze twee producten gaan jullie nog wel terug zien in een review!


Als laatste kocht ik ook nog schoenen! Bij een winkel genaamd London spotte ik namelijk deze suΓ¨de Vans met fluffy binnenkant.. Voor maar €10 in de sale! Ik zocht al een tijdje zo’n soort model en voor dat geld kon ik ze al helemaal niet laten staan.

De volgende dag deed ik ze aan naar Ilja en doken de katten er gelijk op haha, ook zij vonden de fluffy binnenkant erg fijn ;). Het was in ieder geval super gezellig in Zwolle, zeker voor herhaling vatbaar! Thanks gurlies :D.

Verder Bericht

Vorige Bericht

38 Reacties

 1. Suzanne 23 februari 2013

  Ik ben jaloers op je Vans! ZO GOEDKOOP!

 2. Sharon 23 februari 2013

  Yaaaaay het was leuk πŸ˜€ Hebben we eindelijk een leuke foto samen haha! Ik hoop trouwen dat die eyeliner je bevalt, let me knoww. Ohja en je schoenen waren een score. ^^

 3. Laura 23 februari 2013

  Super leuk! En leuke schoenen voor een tientje zie je niet gauw.

 4. EsmΓ©e 23 februari 2013

  Wauw die vans zijn echt heel erg leuk! Kan bijna niet geloven dat ze zo goedkoop waren haha! Liefs, EsmΓ©e

 5. Lotte 23 februari 2013

  Haha ahh, die kat van Ilja is zo lieeef! Het was heel gezellig jaaa, dat moeten we echt wel nog een keer gaan doen. Ik ben benieuwd naar de eyeliner!

 6. Nina 23 februari 2013

  Ziet er super gezellig uit! Ik ben benieuwd naar die Nivea lip butter (:

 7. Kelly 23 februari 2013

  Leuk! Die schoenen zijn top!

 8. Angela 23 februari 2013

  Wauw, wat een leuke schoenen voor 10 euro!

 9. Emilia 23 februari 2013

  Ah ik had al wat foto’s gezien, volgens mij was het echt enorm gezellig! En jaaa die eyeliner is heel fijn! Die blijft inderdaad heel goed zitten. En wat een koopje, die Vans! Daar kun je nog eens schoenen voor kopen hihi. Die foto van Ilja’s kat met je schoenen is trouwens suuuper cute, net alsof ze je schoenen aan het knuffelen is hihi. πŸ™‚

 10. Charile 23 februari 2013

  Leuke foto’s πŸ˜€

 11. Jeanine 23 februari 2013

  Klinkt gezellig! Leuke foto’s en leuke kadootjes!

  Xxx

 12. Sofie 23 februari 2013

  Leuk! Gave schoenen!

 13. Charlotte 23 februari 2013

  Superleuk marjolein!
  Leuke foto’s.
  En je hebt leuke dingetjes geshopt. Ik vind het hoesje zo poeeeepie

 14. Anna 23 februari 2013

  Wow schoenen voor 10 euro! Haha, leuke dingen heb je gekocht en gekregen! πŸ™‚

 15. xxxx 23 februari 2013

  aah dus toch! haha. Ik was donderdag ook in zwolle, toen ik buiten langs de v&d liep keek ik door een raampje naar binnen en toen zag ik jou zitten geloof ik! ik dacht al, was dat nou…? je zat bij de new look in de v&d op een krukje ofzo, kan dat? haha.

 16. Myrthe 23 februari 2013

  Wat gezellig! En wat een leuke foto’s, haha. Ik vind je cadeautjes van Sharon en je aankoopjes heel tof.

 17. Nicole 23 februari 2013

  super leuke vans!

 18. femketje 23 februari 2013

  Dat gsm hoesje is cute!

 19. Belllezza 23 februari 2013

  Ik ben zo jaloers op de Vansjes.. Ook nog de prijs die erbij hoort, damnnn. Wat een geluk heb je gehad πŸ™‚

 20. Mariska 23 februari 2013

  Ah die schoenen, die zijn echt wel heel leuk en zo voor die prijs ook πŸ™‚
  Die Nivea lipbutters wil ik ook echt een keer proberen!

 21. jana 23 februari 2013

  Leuke foto’s en ook hele mooie aankoopjes ^^ x

 22. Lies 23 februari 2013

  De Nivea lip butters ben ik ook wel heel nieuwsgierig naar, want ze lijken mij erg fijn. Je schoenen zien er ook echt heel gaaf uit!

 23. Ilja 23 februari 2013

  Haha Stippie vond ze awesome!

 24. dewi 23 februari 2013

  die schoenen zijn leuuk! πŸ˜€

 25. Maaike 23 februari 2013

  echt super leuk dat jullie met elkaar afspreken enz πŸ™‚ die foto’s zien er grappig & gezellig uit! Ben echt jaloers op je vans aankoop & helaas is zwolle een beetje ver vanaf Rijswijk :’)

 26. Isabella 23 februari 2013

  Super leuk zo’n meeting! En wat heb je een leuke schoenen gekocht. Ik vind je blog erg leuk, dus ik volg je vanaf nu! Liefs,

 27. Yasmin 24 februari 2013

  Vans voor een tientjes!!! Gaaf πŸ˜€

 28. Wendy 24 februari 2013

  Erg leuke schoenen zeg! πŸ™‚

 29. Esmee 24 februari 2013

  JE HOESJE AFHDHEIDHIEHE

 30. beautybysandra 24 februari 2013

  Wat een leuke spulletjes!

 31. LounaBeauty 24 februari 2013

  Leuk dat dagje weg met de meiden he. Heb de verslagen al voorbij zien komen. Leuk! πŸ™‚ Je schoenen en je kat!! hihi lieff

 32. Masha 24 februari 2013

  Geweldige koop die schoenen!

 33. Femke 24 februari 2013

  Ik vind jouw schoenen zooooo vet haha! En leuk verslagje, heb ze bij de andere ook gezien en ik moet zeggen dat het er onwijs gezellig en leuk uit ziet/zag πŸ™‚

 34. Danielle 24 februari 2013

  Dat telefoonhoesje is te cute!

 35. Peggy Timmermans Visagie 24 februari 2013

  Wat een enorm koopje! 10 Euro voor zo’n paar schoenen, da’s echt geluk hebben!

 36. Laura Christy 25 februari 2013

  Heel erg leuk die foto zo met je katten. En ook dat hoesje vind ik heel erg adorable. Volgens mij vind ik alles met katten leuk, maar hey, katten zijn dan ook leuk!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén