Zwolle – meet en shoplog!

Afgelopen donderdag reisde ik af naar het bijzonder verre Zwolle om te meeten met drie mede-bloggers; Sharon, Esmay en Lotte! Sharon en Esmay had ik al eens ontmoet, maar Lotte nog niet dus dat was best spannend ;). Gelukkig was het suuuuuper gezellig en hebben we ons zeker vermaakt! We hebben vooral gegeten haha, maar natuurlijk ook lekker gekletst en rondgelopen. Eigenlijk hebben we allemaal niet veel gekocht, maar ik ga jullie nog wel laten zien wat ik gekocht (en gekregen!) heb!

Allereerst kreeg ik van Sharon nog een verlaat verjaardagscadeau, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind ;). En niet 1 cadeau, maar 3 dingen! Ik kreeg een hardcase voor m’n telefoon met een super schattig poesje erop en 2 nieuwe lipbalms van Nivea, waar ik super benieuwd naar ben! Thanks Sharon :D.

Op aanraden van Sharon kocht ik de Essence waterproof eyeliner, omdat ik een nieuwe nodig had en deze volgens haar goed blijft zitten! Bij Hema kocht ik nog een topcoat met kleine, holografische glittertjes erin, omdat ik dit super mooi vind om over donkere kleuren aan te brengen. Deze twee producten gaan jullie nog wel terug zien in een review!


Als laatste kocht ik ook nog schoenen! Bij een winkel genaamd London spotte ik namelijk deze suède Vans met fluffy binnenkant.. Voor maar €10 in de sale! Ik zocht al een tijdje zo’n soort model en voor dat geld kon ik ze al helemaal niet laten staan.

De volgende dag deed ik ze aan naar Ilja en doken de katten er gelijk op haha, ook zij vonden de fluffy binnenkant erg fijn ;). Het was in ieder geval super gezellig in Zwolle, zeker voor herhaling vatbaar! Thanks gurlies :D.

  1. Yaaaaay het was leuk 😀 Hebben we eindelijk een leuke foto samen haha! Ik hoop trouwen dat die eyeliner je bevalt, let me knoww. Ohja en je schoenen waren een score. ^^

  2. Ah ik had al wat foto’s gezien, volgens mij was het echt enorm gezellig! En jaaa die eyeliner is heel fijn! Die blijft inderdaad heel goed zitten. En wat een koopje, die Vans! Daar kun je nog eens schoenen voor kopen hihi. Die foto van Ilja’s kat met je schoenen is trouwens suuuper cute, net alsof ze je schoenen aan het knuffelen is hihi. 🙂

  3. aah dus toch! haha. Ik was donderdag ook in zwolle, toen ik buiten langs de v&d liep keek ik door een raampje naar binnen en toen zag ik jou zitten geloof ik! ik dacht al, was dat nou…? je zat bij de new look in de v&d op een krukje ofzo, kan dat? haha.

  4. echt super leuk dat jullie met elkaar afspreken enz 🙂 die foto’s zien er grappig & gezellig uit! Ben echt jaloers op je vans aankoop & helaas is zwolle een beetje ver vanaf Rijswijk :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *