Trind – Paradise Island collectie

Al vaker heb ik jullie nagellakjes van het merk Trind laten zien en nu is er weer een nieuwe collectie uit! Deze collectie is voor aankomend voorjaar/zomer en heet Paradise Island. Bij meerdere merken kunnen we collecties verwachten met een mix van pastel en lekker fel, en ook Trind doet hieraan mee. Benieuwd naar de kleurtjes? Kijk vooral verder!

De eerste twee kleuren zijn Purple Sunset en Minty Mojito!


Purple Sunset vind ik zelf de minst spannende kleur – simpel paars. Maar ik vind hem alsnog wel lekker vrolijk en bovendien dekt hij goed in 2 laagjes!


Minty Mojito vind ik al een stuk leuker, want ik blijf toch een zwak hebben voor mintgroen! Vorige zomer zagen we deze kleur al, maar het is een blijvertje. In eerste instantie vond ik ‘m vrij streperig, maar na het 2e laagje was dit opgelost en was hij ook goed dekkend!

Ik ben dol op blauw en dan ook super blij met Tropical Blue en Blue Lagoon!


Tropical Blue lijkt in eerste instantie metallicblauw maar is toch iets specialer. Hij bevat namelijk ook iets grovere, multicolor glitters! Dit zie je niet heel erg terug op je nagels, maar wel een beetje. Ik vind ‘m heel tof! Dekt bovendien ook heel goed, eigenlijk in 1 laagje al.


Blue Lagoon is smurfjesblauw en bevat ook de iets grovere glitter, maar dan blauw. De dekking hiervan is iets minder, na twee laagjes zag je nog een beetje m’n nagelrandjes er doorheen. Een derde laagje kan dus geen kwaad! En vergeet zeker niet een basecoat, anders heb je smurfenblauwe nageltjes ;).

Ik vind de collectie wederom wel geslaagd! De paarse kleur vind ik niet bijzonder, maar de overige drie kleuren kunnen mijn goedkeuring zeker wegdragen. Bovendien bevatten de nagellakjes van Trind ook nog speciale ingrediënten die je nagels in betere conditie houden dan nagellak van andere merken, dus dat is ook een plus! De collectie kun je kopen voor €9,95 per stuk, onder andere bij Etos.

Welk kleurtje spreekt jou wel aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *