Tag – You’re It!

Tags – ik vind ze best leuk! Het is een handige manier om iemand wat beter te leren kennen.. En oké, ze zijn ook wel leuk om in te vullen haha. Ik zag deze tag bij Esmay en omdat ik ‘m wel leuk vond, heb ik ‘m ook ingevuld! Lees verder voor mijn antwoorden.

1. Hoelang blog je al en waarom?
In deze vorm blog ik al 2,5 jaar inmiddels! Ik belandde toen op een aantal beautyblogs (en ook andere blogs) en vond het leuk om te lezen. Daarvoor blogde ik ook al wel maar vooral in het Engels en bij andere dingen, dus besloot ik het Nederlandse bloggen eens een kans te geven!

2. Wat is je grootste fashion no-no?
Een legging als broek. KRIE-BELS! Ik vind het zó lelijk en ik snap nog steeds niet hoe mensen bij het idee komen om een legging als broek te dragen. En helemaal niet als je net zo’n grote bips hebt als ik. Just don’t.

3. Wat staat er bovenaan je wishlist op dit moment?
Een iPad Mini! En dan de 32 GB versie in het zwart. Sparen, sparen!

4. Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn?
Pfoeee.. M’n MAX waterproof mascara, Catrice liquid waterproof liner en Essence concealer denk ik. Ik zou een blush of een poedertje wel gaan missen dan, maar dan ben ik wel enigszins toonbaar ;).

5. Wie is je grootste icoon (mode / beauty gericht), en waarom?
Qua mode vind ik Cara Delevingne echt een tof model met een leuke, stoere kledingsmaak! En ik vind Lisa Eldridge nog steeds heel inspirerend wat betreft make-up.

6. Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?
De hele Andrélon arganolie lijn! In het bijzonder de olie, maar de shampoo, conditioner en leave-in spray vind ik ook super fijn.

7. Wat is je grootste droom?
Succesvol kunnen worden met het doen van iets waar ik met veel passie en plezier aan kan werken.

8. Wat is je favoriete TV-show en waarom?
Op dit moment The Carrie Diaries (als series ook zijn toegestaan ;))! Ik heb laatst alle afleveringen tot nu toe in hoog tempo gekeken, en ik vind het een leuke serie. Zeker een aanrader!

9. Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf?
Uhhhhm.. Misschien dat ik mensen aan het lachen kan maken?

10. Op welke prestaties ben je trots?
Ik zou hier waarschijnlijk het behalen van m’n vwo en bachelor diploma moeten zeggen, maar daar ben ik niet persé trots op. Misschien dat ik over de jaren zoveel veranderd ben, in positieve zin! Vroeger was ik een heel erg verlegen, raar kind namelijk haha.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen! Ik tag niemand in het bijzonder, maar mocht je de tag over willen nemen dan mag dat natuurlijk :D.

  1. Hihi YAY! En jaaa, jij kan heel goed mensen aan ’t lachen maken! 😀 Tenminste, mij wel! En ik vind ook dat je mooi haar hebt hoor Mayo! En mooie ogen.
    En je bent nu nog een raar kind hoor? Ik weet niet … haha! Maar wel op een goede manier!

  2. Jaaa, de arganolie lijn van Andrélon is echt geweldig, ik hou er ook van. En eww ja, leggings als broek. Tegenwoordig zie je het in Nederland ook steeds vaker, helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *