Shoplog – Rotterdam met Lara (again)!


Afgelopen vrijdag gingen Lara en ik weer eens op een leuke shopdate! Ik was in desperate need of Primark broeken en sowieso is het natuurlijk super gezellig om met Lara af te spreken ;). We gingen naar Rotterdam Alexandrium, een winkelcentrum met de Primark en nog wat andere leuke winkels. Benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk verder!


Maar helaas was het bij de Primark een grote chaos (gratis tip: ga niet naar die in Rotterdam maar die in Zaandam) en heb ik maar 1 broek kunnen vinden. Toen ik thuis kwam, kwam ik er ook nog achter dat het een lange versie was en mijn benen zijn verre van lang, dus dat is een beetje jammer haha! Maar daar kan m’n mams vast wel wat aan doen. Deze was â‚Ŧ15!


Bij Primark kocht ik ook nog een setje met schattige kleurtjes nagellak, leuk voor de lente! Ik ben wel benieuwd naar de dekking ervan. Dit setje was â‚Ŧ2,50. Bij Kruidvat kocht ik nog een blauw lakje van Catrice met 50% korting en m’n favo basecoat van Essence, voor geloof ik â‚Ŧ2,79. Mijn nagellak blijft stukken beter zitten met deze nagelverharder eronder en omdat mijn flesje bijna op was, ben ik blij met een vers flesje! 😉


Ennnn.. Er lagen nieuwe dingen van Catrice! In eerste instantie hadden Lara en ik het niet eens door, haha. Maar al snel zagen we het Absolute Nude palette, waar ik heel benieuwd naar ben. Ook wil ik graag de nieuwe oogschaduwbasis proberen (die op zo’n paintpot van MAC lijkt), dus ook die ging mee! Ik zag ook nog een nieuwe stampy plate bij Essence, die me vooral leuk lijkt vanwege de zwaluwen die erop zitten. De prijzen weet ik niet meer precies, maar uit mijn hoofd is het palette â‚Ŧ4,99, de basis â‚Ŧ3,99 en de plate rond de â‚Ŧ2.


En natuurlijk krijgen jullie snel reviews en swatches te zien van de make-upjes! Ik vond het in ieder geval weer een geslaagde dag met Lara en hoewel het broeken-kopen-plan niet helemaal gelukt is, mocht dat de pret niet drukken ;). En volgende keer gaan we weer gewoon naar de Primark in Zaandam, haha.

  1. Leuke aankopen! Toevallig hebben we precies dezelfde lakken gekocht, lol. Dat lakje van Catrice en dat setje van Primark heb ik namelijk ook gekocht vorige week 🙂

  2. Hmpf zonde van de broek haha! Wauw, dat pallette van Catrice heeft qua look wel wat weg van de Nude palletjes van de HM, ben benieuwd naar de swatches! Haha, veel plezier alvast voor volgende week ;P!

  3. Ben laatst ook primark poolsterplein geweest en heb ook amper wat gekocht! Binnenkort maar keertje zaandam! En ga vanmiddag utrecht in.. even nude palette halen :)!!!

  4. Mooi dat je het zo gezellig hebt gehad! 🙂 Super leuke producten heb je gekocht zeg! Ik ben erg benieuwd naar het palette van Catrice! Hopelijk heeft het goede pigment!

  5. Leuke shoplog! Jammer van de Primark & idd bij het Alexandrium is het een puinhoop 🙁 Ben wel heel benieuwd naar de nagellakjes & de nieuwe producten van Catrice 😀

  6. Jammer van de broek, maar je hebt toffe andere dingetjes geshopt! Hier lagen de nieuwe producten nog niet, maar ik hoop binnenkort wel, zodat ik lekker even kan gaan snuffelen 😀

  7. Leuke dingen heb je gekocht, maar wel jammer dat het zo druk was bij Primark en je maar ÊÊn (te lange) broek hebt kunnen vinden 🙁 De lakjes lijken me mega fijn en ook het palette ziet er prrretty uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *