OPI – Get Your Number & Stay The Night


Ik ben op zich niet zo trendgevoelig, maar als het om nagellak en nail-art gaat… Misschien wel een beetje, haha! Ik vond het dan ook super leuk dat ik 2 OPI Liquid Sand nagellakjes mocht swatchen voor Ilja en ik wil ze toch ook nog wel graag hier met jullie delen. Benieuwd naar deze twee kleurtjes? Kijk dan verder!
Allereerst heb ik Get Your Number, een blauwe lak met kleine en grovere glitters. Deze dekt zelf helaas pas na 3 laagjes, dus heb ik ‘m aangebracht over een laagje gewone blauwe nagellak. Uiteindelijk wordt hij nog iets matter dan hij op de foto’s is!
Zelf vind ik Stay The Night de leukste kleur, deze is zwart met donkerroze glitters. Erg tof! Hier had ik ‘m al een dag op en een bijkomend voordeel van de liquid sand techniek is dat het blijft zitten als een huis ;). Stay The Night dekt wel in 2 laagjes, maar wordt met zwart eronder nog wat intenser (heb ik hier niet gedaan).


Deze twee nagellakjes zijn onderdeel van de OPI Mariah Carey collectie, waarin je nog 2 liquid sand kleuren kunt vinden en 4 normale kleuren. De collectie gaat wel hard, dus mocht je ‘m al niet meer in de winkel kunnen vinden (probeer Sephora of DA!) kun je nog op bijvoorbeeld eBay kijken.

Wat vind jij van de liquid sand nagellakjes? Heb je er eentje (of meerderen) gescoord?

    1. Heb ik nog niet gemerkt.. Het slijt wel iets sneller van m’n nagels af bij de randjes, omdat ik er geen topcoat overheen aan breng. Maar nog niet gemerkt dat de kleur ook minder wordt!

  1. Wauw, echt super mooie lakjes! Ik ben sowieso fan van nagellak met glittertjes, zolang het goed blijt zitten. Want 9 van de 10 keer heb ik ruzie met glitterlakjes omdat dan alles onder de glitters zit behalve mijn nagels. Niet echt fijn dus.

  2. Jaaaa, aaah ik vind ze echt heel erg pretty! Het effect is zo ontzettend leuk, ik vind dat echt gaaf haha. Ik geloof ook best dat de collectie hard gaat, ik zie ze al op freakin’ veel blogs voorbij komen. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *