OPI – Get Your Number & Stay The Night


Ik ben op zich niet zo trendgevoelig, maar als het om nagellak en nail-art gaat… Misschien wel een beetje, haha! Ik vond het dan ook super leuk dat ik 2 OPI Liquid Sand nagellakjes mocht swatchen voor Ilja en ik wil ze toch ook nog wel graag hier met jullie delen. Benieuwd naar deze twee kleurtjes? Kijk dan verder!
Allereerst heb ik Get Your Number, een blauwe lak met kleine en grovere glitters. Deze dekt zelf helaas pas na 3 laagjes, dus heb ik ‘m aangebracht over een laagje gewone blauwe nagellak. Uiteindelijk wordt hij nog iets matter dan hij op de foto’s is!
Zelf vind ik Stay The Night de leukste kleur, deze is zwart met donkerroze glitters. Erg tof! Hier had ik ‘m al een dag op en een bijkomend voordeel van de liquid sand techniek is dat het blijft zitten als een huis ;). Stay The Night dekt wel in 2 laagjes, maar wordt met zwart eronder nog wat intenser (heb ik hier niet gedaan).


Deze twee nagellakjes zijn onderdeel van de OPI Mariah Carey collectie, waarin je nog 2 liquid sand kleuren kunt vinden en 4 normale kleuren. De collectie gaat wel hard, dus mocht je ‘m al niet meer in de winkel kunnen vinden (probeer Sephora of DA!) kun je nog op bijvoorbeeld eBay kijken.

Wat vind jij van de liquid sand nagellakjes? Heb je er eentje (of meerderen) gescoord?