New products – looking forward to…II


Een tijdje geleden liet ik jullie wat leuke nieuwtjes zien op beautygebied en omdat het volgens mij wel in de smaak viel.. Doe ik het opnieuw! Vandaag ga ik jullie dan ook laten zien naar welke nieuwe dingen ik benieuwd ben en welke al een plekje veroverd hebben op m’n wishlist!


Allereerst ben ik heel, héél benieuwd naar de Avant Garden collectie van China Glaze! Voor voorjaar 2013 komt dit merk met 6 pasteltinten en 6 wat fellere tinten. De laatste paar collecties van China Glaze zaten vooral vol met chunky glitterlakken, dus dit is wel een fijne afwisseling! Ze worden verwacht rond begin maart (eBay, Enchantra, Pretty Polish etc, prijzen €6-€8).


Fris, fruitig, bloemig; de parfums voor dit voorjaar zijn licht en speels! Mijn favoriet tot nu toe is See by Chloé, die ik al even heb kunnen proberen en suuuuuuuper lekker vind. Vrouwelijk en warm, maar ook licht en fris. Echt even ruiken als je ‘m tegen komt (€46 voor 30 ml Eau de Parfum)! Ook Marc Jacobs is klaar voor de lente met twee nieuwe parfums: Daisy Sunshine en Daisy Eau So Fresh Sunshine. Beiden fruitige en bloemige geuren die goed aansluiten op het seizoen (Daisy Sunshine €61,50 voor 50 ml Eau de Toilette, Daisy Eau So Fresh Sunshine €67 voor 75 ml Eau de Toilette). Ook goedgekeurd door mij!


Zowel Urban Decay als Inglot gaan juist voor nudetinten dit voorjaar voor de nagels! Urban Decay komt met de Naked Nail Kit, die ik toevallig de vorige keer ineens zag liggen bij Sephora! Zes kleine flesjes met nudetinten die alsnog zeker niet saai zijn door de shimmer die erin zit (rond de €28, Sephora). Inglot brengt 9 nieuwe nudetinten uit, ideaal als je echt een specifieke tint zoekt voor je huidskleur! Dit is de Coffee Collectie, verkrijgbaar bij de Inglot stores en shop-in-shops voor €12 per stuk.


Ik ben een sucker voor nagellak, maar ook zeker voor mooie oogschaduwpalettes! Het Naked Basics palette van Urban Decay heb ik jullie al laten zien, maar is nu daadwerkelijk te koop bij Sephora (rond de €27). Hier kun je ook de nieuwe producten van Too Faced vinden, die echt super schattig en mooi zijn! Ik zie het nieuwe Boudoir Eyes palette wel zitten (€41,90). Maar vrees niet, je kunt ook voor budget gaan! Zowel Essence als Catrice zitten midden in een assortiments-update en bij Essence vind je nu twee nieuwe Night Club Palettes, in een paarse en blauwe variant. Mooi, en maar €3,59 per stuk!

En, heb je je wishlist weer goed aan kunnen vullen? 😉

  1. Ik hou echt van Daisy, ik ga ze even in de winkel ruiken. Als ze lekker ruiken koop ik deze en anders gewoon weer de normale Daisy eau so fresh, die van mij is al bijna op helaas..

  2. Nee, mijn wish list wordt niet meer aangevuld! Dat kan niet, mag niet en wil ik niet. I think, nou ja, als we een geldboompje hadden, want geweldige producten zitten er tussen! Stiekem krijg je er toch een heel erg ‘hebberig’ gevoel van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *