New in – Rimmel Apocalips Lip Lacquer & Maybelline Color Tattoo


Er zijn altijd wel (nieuwe) beautyproducten waar ik benieuwd naar ben – en sinds kort heb ik er twee eindelijk eens kunnen proberen! Benieuwd hoe deze twee producten mij zijn bevallen? Lees vooral verder!Allereerst heeft Rimmel sinds kort een nieuwe lijn in het assortiment, namelijk de Rimmel Apocalips Lip Lacquer. De kans is groot dat je hier al meer over gehoord hebt, wat vooral komt doordat ze heel fijn zijn! Ik probeerde de kleur Celestal, een kleur die tussen oudroze en wat feller roze in zit. Het product zelf zit tussen een gloss en een lipstick in en doet me het meest denken aan een cream.


Bij Linda won ik een Maybelline Color Tattoo, in een kleur die in Nederland niet verkrijgbaar is. Dit is Always Green, lekker opvallend! Niet echt een kleur die ik op m’n hele ooglid zal gebruiken, maar wel als eyeliner.


De Color Tattoo veeg je vrij gemakkelijk uit, maar is wel beter gepigmenteerd als je hem aanbrengt als eyeliner! Wel is het een best licht kleurtje, waardoor het op ’t randje van leuk en een beetje tacky zit. Aangebracht als eyeliner bleef hij overigens verrassend goed zitten – ik heb erg vettige oogleden maar dit overleefde hij aardig goed.


De Lip Lacquer vind ik heel mooi! Links zie je een foto met flits, rechts in daglicht. De applicator vind ik super fijn werken, je kunt er heel precies de kleur mee aanbrengen. Ideaal voor noobs zoals ik ;). De houdbaarheid op de lippen is zeker beter dan de gemiddelde lipgloss, maar eten/drinken overleeft hij niet echt. Wel vind ik het fijn dat hij ook ietwat verzorgend lijkt te zijn, ik heb vaak velletjes op m’n lippen maar dat valt niet op!En twee keer mijn hoofd met de Lip Lacquer en de Color Tattoo! Ik vind de kleur van de Lip Lacquer me heel goed staan, girly maar niet té opvallend. Een kleur waar ik nog wel mee naar buiten durf ;). Mijn Rimmel Lip Lacquer komt van de webshop OnlineMakeup, waar je deze nieuwe lipproducten gemakkelijk kunt scoren voor €10,49 per stuk. De groene Color Tattoo ga je in Nederland helaas niet vinden, maar wel in zes andere kleuren!

Heb je al een Apocalips Lip Lacquer of een Color Tattoo geprobeerd?

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. Belllezza 17 februari 2013

  Ik vind de lip lacquer je echt prachtig staan!

 2. Sophie 17 februari 2013

  Ik vind de color tattoo heel mooi staan als eyeliner. Voor het hele ooglid vind ik het een beetje te opvallend. De lipkleur staat je ook heel mooi!

 3. Sofie 17 februari 2013

  Gaaf dat je de color tattoo ook als eyeliner kan gebruiken! De lip lacquer heeft een mooi kleurtje, hij staat je goed 🙂

 4. Nadine 17 februari 2013

  Hé die kleuren matchen perfecto samen bij die swatches haha! De lipgloss is echt heaven, zo mooi <3

 5. Linda 17 februari 2013

  Ha, leuk! Hij is mooi als eyeliner, ik heb dat zelf nog niet eens geprobeerd. De lip lacquer is ook mooi. Leuk om je eens met lippenstift te zien!

 6. Josephine 17 februari 2013

  Wauw, you look pertty! Celestal is heel erg mooi en de color tattoo als eyeliner ook!

 7. Floor 17 februari 2013

  De lip laquer staat je super Marjo! 🙂

 8. mysupersweetlife 17 februari 2013

  oh wauw die lipgloss is heel erg mooi!
  Liefs

 9. Chantal 17 februari 2013

  Ze staan je allebei prach-tig! <3

 10. Danielle 17 februari 2013

  Die van rimmel lijkt me heel fijn, maar ik weet niet welke kleur ik moet hebben.

 11. Charile 17 februari 2013

  Heel mooi 😀

 12. Yak Man 17 februari 2013

  Nooit geweten dat er ook een groene versie was, jammer dat hij niet in Nederland verkrijgbaar is zeg. Hij is wel erg mooi! En je rimmel liplaquer staat je goed ;^

 13. beautybysandra 17 februari 2013

  Wauw, wat een mooie producten!

 14. femketje 17 februari 2013

  love die lipkleur 😀

 15. Nina 17 februari 2013

  de lip lacquer staat je goed! 🙂

 16. LaraLaurentia 17 februari 2013

  Oeh Marjolein die een lipproduct test/gebruikt, de wonderen zijn de wereld nog niet uit! Hij staat je overigens wel echt geweldig, blijvertje!

 17. Vera 17 februari 2013

  Twee mooie producten!

 18. Nicole 17 februari 2013

  wat leuk die color tattoo als eyeliner!
  ik heb er zelf een in de bronze kleur, maar helaas blijft het bij mij echt niet zitten..

  die lip lacquer staat je heel mooi!

 19. Ilja 17 februari 2013

  Mooi kleurtje lipgloss zeg! Staat je goed

 20. Lotte 17 februari 2013

  De liplacquer staat je echt heel erg goed! Die kleur wil ik ook heel graag. En die Color Tattoo vind ik niet tacky hoor, als eyeliner! Je kan het hebben, vind ik.

 21. Anne vdh 17 februari 2013

  Ik heb ook een lip lacquer, ben er echt fan van:D Color tattoo’s vind ik ook echt heel goed:D Leuke kleurtjes heb jij ook! Die color tattoo moeten ze maar snel hier verkopen;-)

 22. Tessa 17 februari 2013

  wauw mooie producten.
  x

 23. Anna 17 februari 2013

  Die lipglacquer staat je echt heel mooi, de kleur is perfect. Ik zou hem ook wel graag willen, maar vind hem toch net wat de duur. En ik gebruik echt altijd lipstick 😉

 24. Lies 17 februari 2013

  De Apocalips Lip Lacquers heb ik nog niet geprobeerd, maar ik vind ze er wel ontzettend mooi uitzien. Het kleurtje wat jij hebt gekocht vind ik ook erg mooi en staat je heel goed!

 25. Angelique 17 februari 2013

  De lipkleur staat je prachtig!

 26. Amy-Denise 17 februari 2013

  De lipkleur staat je erg mooi! Ik heb zelf Apocaliptic, vind het zo’n fijn product!

 27. Danique 17 februari 2013

  Die Lip Lacquer is echt prachtig! Hij staat je heel goed en het is een mooie draagbare kleur!

 28. Beautybyts 17 februari 2013

  Ik heb ze ook allei, vind ze allebei geweldig!!

 29. Esmay 17 februari 2013

  oh maarjooo, die lipkleur staat je inderdaad erg goed :D! Pretty you!

 30. Esther - Mango Sorbetto 17 februari 2013

  Die kleur van de lacquer is zo mooi!

 31. jana 17 februari 2013

  Heel mooie allebei 😀 x

 32. LounaBeauty 17 februari 2013

  Wauwie,, die eyeliner vind ik vet gaaff!! Love it. Die kleur op je lippen staat je ook heel goed. Liefs

 33. Janniek 17 februari 2013

  Mooie producten allebei!

 34. Myrthe 18 februari 2013

  Wat een prachtige producten van Rimmel en Maybelline! Ik wil ook heel graag een apocalips lip lacquer proberen 🙂

 35. Sharon 19 februari 2013

  Oh die lipkleur is erg nice! 😀 Staat je mooi!

 36. Evelien 3 maart 2013

  Mooi, allebei! Jammer dat die groene niet in NL te koop is, de kleur is echt perfect 😀

 37. Mariska 21 maart 2013

  Ik vind de Apocalips erg fijn!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén