New in – Rimmel Apocalips Lip Lacquer & Maybelline Color Tattoo


Er zijn altijd wel (nieuwe) beautyproducten waar ik benieuwd naar ben – en sinds kort heb ik er twee eindelijk eens kunnen proberen! Benieuwd hoe deze twee producten mij zijn bevallen? Lees vooral verder!Allereerst heeft Rimmel sinds kort een nieuwe lijn in het assortiment, namelijk de Rimmel Apocalips Lip Lacquer. De kans is groot dat je hier al meer over gehoord hebt, wat vooral komt doordat ze heel fijn zijn! Ik probeerde de kleur Celestal, een kleur die tussen oudroze en wat feller roze in zit. Het product zelf zit tussen een gloss en een lipstick in en doet me het meest denken aan een cream.


Bij Linda won ik een Maybelline Color Tattoo, in een kleur die in Nederland niet verkrijgbaar is. Dit is Always Green, lekker opvallend! Niet echt een kleur die ik op m’n hele ooglid zal gebruiken, maar wel als eyeliner.


De Color Tattoo veeg je vrij gemakkelijk uit, maar is wel beter gepigmenteerd als je hem aanbrengt als eyeliner! Wel is het een best licht kleurtje, waardoor het op ’t randje van leuk en een beetje tacky zit. Aangebracht als eyeliner bleef hij overigens verrassend goed zitten – ik heb erg vettige oogleden maar dit overleefde hij aardig goed.


De Lip Lacquer vind ik heel mooi! Links zie je een foto met flits, rechts in daglicht. De applicator vind ik super fijn werken, je kunt er heel precies de kleur mee aanbrengen. Ideaal voor noobs zoals ik ;). De houdbaarheid op de lippen is zeker beter dan de gemiddelde lipgloss, maar eten/drinken overleeft hij niet echt. Wel vind ik het fijn dat hij ook ietwat verzorgend lijkt te zijn, ik heb vaak velletjes op m’n lippen maar dat valt niet op!En twee keer mijn hoofd met de Lip Lacquer en de Color Tattoo! Ik vind de kleur van de Lip Lacquer me heel goed staan, girly maar niet tĆ© opvallend. Een kleur waar ik nog wel mee naar buiten durf ;). Mijn Rimmel Lip Lacquer komt van de webshop OnlineMakeup, waar je deze nieuwe lipproducten gemakkelijk kunt scoren voor ā‚¬10,49 per stuk. De groene Color Tattoo ga je in Nederland helaas niet vinden, maar wel in zes andere kleuren!

Heb je al een Apocalips Lip Lacquer of een Color Tattoo geprobeerd?

  1. Ik heb ook een lip lacquer, ben er echt fan van:D Color tattoo’s vind ik ook echt heel goed:D Leuke kleurtjes heb jij ook! Die color tattoo moeten ze maar snel hier verkopen;-)

  2. Die lipglacquer staat je echt heel mooi, de kleur is perfect. Ik zou hem ook wel graag willen, maar vind hem toch net wat de duur. En ik gebruik echt altijd lipstick šŸ˜‰

  3. De Apocalips Lip Lacquers heb ik nog niet geprobeerd, maar ik vind ze er wel ontzettend mooi uitzien. Het kleurtje wat jij hebt gekocht vind ik ook erg mooi en staat je heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *