New in – pink mp3-player van eBay

Luxeproblemen, we hebben er allemaal weleens last van. Mijn luxeprobleem? Ik heb een iPod Classic die eigenlijk een beetje onhandig was voor in het OV en een kleine mp3-speler met vervelende knopjes. En dus bestelde ik een roze mini mp3-speler op eBay en het leek me wel handig als ik mijn ervaring hiermee met jullie ga delen!

Op eBay kun je verscheidene mp3-spelers vinden. Met intern geheugen en zonder, met schermpje en zonder. Na wat googlen kwam ik erachter dat mp3-spelers met scherm en/of intern geheugen nogal veel problemen hadden en dus wel een no-go waren. Dus ging ik voor de goedkoopste optie: een mini clip mp3 speler die een micro sd-kaartje nodig heeft en verder verdacht veel lijkt op een oudere versie van de Apple iPod Shuffle.

Na 3 weken had ik ‘m binnen, inclusief mini usb kabel en oordopjes. De oordopjes waren ruk, de kabel prima. Ik liet ‘m na 5 minuten al uit m’n handen vallen en vreesde voor ’t ergste toen ik de knopjes los op de grond zag liggen.. Maar deze kun je zo weer vast duwen. Bovendien schiet dit plaatje elke keer los als je je oordopjes er met grof geweld in rost omdat het plastic onderkantje niet heel goed vast zit.. Met liefde je oordopjes er dus in doen (en de mp3-speler aan de boven- en onderkant vasthouden met 2 vingers) en niet huilen als de knopjes eraf vallen.

Maar hoe doetie ’t verder? Nou, eigenlijk best wel goed! Links zie je de kleine mp3-speler die ik eerst gebruikte (van het merk Diffrence), welke hele vervelende knopjes had. De knopjes van de eBay mp3-speler zijn wat hoger, waardoor je niet per ongeluk op een ander knopje drukt. De speel- en oplaadtijd vind ik vergelijkbaar, ze doen ’t zo’n 3 uur en doen er ongeveer net zo lang over om op te laden. Wel hoor ik bij de eBay mp3-speler op de achtergrond geruis, wat tijdens het afspelen niet opvalt maar tussen nummers door wel. Ook is de geluidskwaliteit net iets minder dan van bijvoorbeeld m’n laptop of iPod, maar ik vind het wel acceptabel.

Een aanrader, deze mp3-speler van eBay? Voor het bedrag wel, want ik betaalde er slechts €1,85 voor! Wel moet je er dan dus nog een micro sd-kaartje in doen, maar wellicht dat je er net zoals ik nog eentje los rond hebt zwerven. Ik vind het een ideaal ding om mee te nemen voor onderweg, ik hoef me er geen zorgen over te maken en als er iets mee zou gebeuren zou ik er niet wakker van liggen! Ik kocht ‘m hier, maar je kunt hem ook van verscheidene verkopers vinden als je op “metal clip mp3 player” zoekt. Elektronica kopen op eBay is altijd een beetje risky omdat je ook de pech kunt hebben dat iets niet werkt, maar meestal komt de verkoper wel met een goede oplossing als je ‘m mailt hierover!

Gebruik jij een mp3-speler? Of luister je jouw muziek ergens anders op?

  1. Ah, wel interessant zeg! Dat hij het – ondanks de kleine dingetjes – toch wel goed doet. Het belangrijkste is dat je er gewoon muziek mee kunt luisteren denk ik ^^. Ik vind de kleur ook erg leuk.

  2. Ik heb zelf ook een keer zo’n roze gekregen van de buurman en ik vind ze er heel leuk uitzien en hebben ook een fijn formaat. Alleen toen die leeg was kon ik hem jammer genoeg niet meer opladen, want via mijn laptop met de usb deed die het niet en ook niet met een speciale stekker in het stopcontact.

  3. Haha, toen ik die tweede foto zag, dacht ik dat ‘ie al kapot was! Gelukkig kon je die knopjes gewoon terug drukken. Lijkt me gewoon een prima ding voor de prijs! 🙂

  4. De kleur krijgt van mij al een “big like”! 😀 En dan de prijs + dat je in elk geval muziek kan luisteren, dat is prima werk. Het lijkt me een handig ding voor onderweg, want anders raakt je mobiele ook nog zo snel leeg. 00ps, inderdaad luxeprobleempjes haha! Interessant artikel van je, Marjolein!

  5. Wait, whut? €1,85? Die moet ik hebben! Als ik ga reizen wil ik eigenlijk wel muziek luisteren, maar niet via m’n iPhone, dan is de batterij zo snel leeg :’) Damn, dit is ideaal! THANKS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *