New in – jurkje voor mam!

Kunnen jullie je nog het super toffe bikerjack uit dit artikel herinneren? Helaas.. In het echt viel hij behoorlijk tegen. En dus ging ik met mijn bestelling naar de Miss Etam winkel om het te ruilen voor iets anders. Omdat ik niet echt iets leuks kon vinden, liet ik m’n ma iets leuks uitzoeken voor zichzelf! Wel onder de voorwaarde dat ze natuurlijk op le blog kwam, dus vandaag een outfit of the day van m’n ma ;).

Mams wilde graag eens iets anders proberen dan ze normaal zou dragen en het werd een fleurig jurkje! Ik vond en vind ‘m haar heel leuk staan, mooi en vrouwelijk. Bovendien sluit hij mooi aan bij haar lichaam – met 49 jaar en 2 kinderen kunnen sommige (strakke) dingen onflatterend staan maar dit jurkje doet dat zeker niet. Het jurkje kun je online bestellen bij Miss Etam (en in de winkel vinden), voor €39,95!

We vonden ook nog een leuke ketting die goed past bij de kleuren van het jurkje, dus ook die ging mee! Ik vind dat Miss Etam echt niet meer zo tuttig is als ‘t was, veel items vallen wel mooi en zijn heel vrouwelijk. Zelf vind ik bijvoorbeeld de vesten ook erg mooi, maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld modieuze jassen of leggings die wel vrij lang mee gaan. En Miss Etam staat natuurlijk ook bekend om de plus-size kleding!

Mijn mama is in ieder geval heel blij met d’r nieuwe jurkje en ik ben blij als zij blij is ;). Wat vinden jullie ervan?