New in – Dakine Maggie Grey muts


Mutsen, sjaals, tassen, sieraden.. Ik ben zeker weten een sucker voor accessoires! Helemaal als ze ook nog nuttig zijn, voor bijvoorbeeld het warm houden van je hoofd ;). Sinds kort heb ik dan ook een muts van het merk Dakine die ik heel tof vind!Ik heb niet echt een mutsenhoofd – veel normale mutsen (klein, zonder pompon) staan raar en bovendien is mijn hoofd ook vrij groot. Deze Dakine muts zit echter perfect! Ik vind hem net de goede grootte en ik vind hem leuk staan. Yay!Bovendien is hij warm, maar niet té. Dat vind ik wel fijn, want dan kan ik hem ook gewoon dragen als het nog boven het vriespunt is zonder te smelten ;). Ik vind Dakine ook een leuk merk, ik heb er ook een tas van waar ik nog steeds heel blij mee ben! Hij heet overigens Maggie Grey.


Deze muts komt van headict, een toffe webshop waar je niet alleen mutsen kunt vinden maar ook bijvoorbeeld sjaals en caps. Ze hebben een erg leuk assortiment, zeker de moeite waard om te kijken! De Dakine Maggie Grey muts kost €20.

Wat vind je van deze muts? En ben je ook een accessoire-verslaafde?

  1. Leuke muts! Staat je leuk. Ik had deze winter ook een nieuwe muts/hoedje-achtig iets willen halen, maar het is er niet van gekomen. Nou is de winter nog niet voorbij, maar ik denk dat ik het doorschuif naar volgende keer. 😉

  2. Ontzettend leuke muts! Ik heb ook echt 3/4 verschillende sets sjaal, muts, handschoenen die ik aan kan ^^ Verkopen ze op die site ook Dakine tassen? Mijne heeft het van de week begeven 🙁

  3. Wat een mooie muts! De kleurtjes vind ik ook erg leuk. Ik heb denk ik mijn periodes met een accessoires verslaafde zijn. De ene keer draag ik het heel veel, maar er kunnen ook zo weer weken voorbij gaan dat ik totaal geen accessoires draag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *