New in – Dakine Maggie Grey muts


Mutsen, sjaals, tassen, sieraden.. Ik ben zeker weten een sucker voor accessoires! Helemaal als ze ook nog nuttig zijn, voor bijvoorbeeld het warm houden van je hoofd ;). Sinds kort heb ik dan ook een muts van het merk Dakine die ik heel tof vind!Ik heb niet echt een mutsenhoofd – veel normale mutsen (klein, zonder pompon) staan raar en bovendien is mijn hoofd ook vrij groot. Deze Dakine muts zit echter perfect! Ik vind hem net de goede grootte en ik vind hem leuk staan. Yay!Bovendien is hij warm, maar niet té. Dat vind ik wel fijn, want dan kan ik hem ook gewoon dragen als het nog boven het vriespunt is zonder te smelten ;). Ik vind Dakine ook een leuk merk, ik heb er ook een tas van waar ik nog steeds heel blij mee ben! Hij heet overigens Maggie Grey.


Deze muts komt van headict, een toffe webshop waar je niet alleen mutsen kunt vinden maar ook bijvoorbeeld sjaals en caps. Ze hebben een erg leuk assortiment, zeker de moeite waard om te kijken! De Dakine Maggie Grey muts kost €20.

Wat vind je van deze muts? En ben je ook een accessoire-verslaafde?