New in – Dakine Maggie Grey muts


Mutsen, sjaals, tassen, sieraden.. Ik ben zeker weten een sucker voor accessoires! Helemaal als ze ook nog nuttig zijn, voor bijvoorbeeld het warm houden van je hoofd ;). Sinds kort heb ik dan ook een muts van het merk Dakine die ik heel tof vind!Ik heb niet echt een mutsenhoofd – veel normale mutsen (klein, zonder pompon) staan raar en bovendien is mijn hoofd ook vrij groot. Deze Dakine muts zit echter perfect! Ik vind hem net de goede grootte en ik vind hem leuk staan. Yay!Bovendien is hij warm, maar niet té. Dat vind ik wel fijn, want dan kan ik hem ook gewoon dragen als het nog boven het vriespunt is zonder te smelten ;). Ik vind Dakine ook een leuk merk, ik heb er ook een tas van waar ik nog steeds heel blij mee ben! Hij heet overigens Maggie Grey.


Deze muts komt van headict, een toffe webshop waar je niet alleen mutsen kunt vinden maar ook bijvoorbeeld sjaals en caps. Ze hebben een erg leuk assortiment, zeker de moeite waard om te kijken! De Dakine Maggie Grey muts kost €20.

Wat vind je van deze muts? En ben je ook een accessoire-verslaafde?

Verder Bericht

Vorige Bericht

31 Reacties

 1. Josephine 6 februari 2013

  Oh wat een toffe print!

 2. Sofie 6 februari 2013

  Super leuke muts!

 3. Lizzy 6 februari 2013

  Super mooie muts! Ik vind de print zo gaaf! Voor al dat groene vind ik mooi. Hij staat je goed!

 4. beautybysandra 6 februari 2013

  Hij is echt heel erg leuk!

 5. Chantal 6 februari 2013

  Wat een leuke muts, hij staat je ook supercute!

 6. femketje 6 februari 2013

  Leuke kleuren heeft deze 😀

 7. Priscilla 6 februari 2013

  Super leuk! Hij staat je ook heel goed.

 8. Esther - Mango Sorbetto 6 februari 2013

  Leuke muts! Ik vind Dakine een tof merk voor skikleding en -accessoires!

 9. Wendy 6 februari 2013

  Leuke muts! Staat je leuk. Ik had deze winter ook een nieuwe muts/hoedje-achtig iets willen halen, maar het is er niet van gekomen. Nou is de winter nog niet voorbij, maar ik denk dat ik het doorschuif naar volgende keer. 😉

 10. Maaike 6 februari 2013

  Ontzettend leuke muts! Ik heb ook echt 3/4 verschillende sets sjaal, muts, handschoenen die ik aan kan ^^ Verkopen ze op die site ook Dakine tassen? Mijne heeft het van de week begeven 🙁

 11. Alyssa 6 februari 2013

  Leuke muts! Staat je erg goed 🙂

 12. The Velvet Roses 6 februari 2013

  Dat mutsje is echt leuk!

 13. Nadine 6 februari 2013

  Oh my gawd, super toffe muts en hij staat zo leuk bij jouw haar kleur!!

 14. Lisa 6 februari 2013

  Leuke muts! Het patroontje is erg mooi. Zelf ben ik meer van de sjaals 😉

 15. Nina 6 februari 2013

  die is echt super leuk!

 16. Luna 6 februari 2013

  Wwooooew die muts is leuk! En hij staat je inderdaad goed!

 17. jana 6 februari 2013

  Staat je supertof! x

 18. Bianca 6 februari 2013

  Ooh super leuke muts!

 19. Angelique 6 februari 2013

  Deze muts staat je ontzettend leuk! Leuke kleurtjes ook

 20. Annelie 6 februari 2013

  Wat is schattig mutsje! Staat je leuk 😀

 21. Myrthe 6 februari 2013

  Wat een leuke muts! Ik vind het printje erop zo tof, en hij staat je ook errug leuk 🙂

 22. Kelly 6 februari 2013

  Leuke muts, ik ben ook nog op zoek!

 23. dewi 6 februari 2013

  zo’n leuke muts!

 24. Sophie 6 februari 2013

  Leuke muts! Hij staat je inderdaad heel leuk! Ik heb laatst een muts bij Six gekocht, daar ben ik ook heel blij mee.

 25. Stella 6 februari 2013

  Leuke muts en staat je ook nog eens erg leuk. Ik heb een reistas van Dakine…..

 26. Milou 7 februari 2013

  Ziet er leuk uit! Heerlijk van die warme mutsen. haha!

 27. Lies 7 februari 2013

  Wat een mooie muts! De kleurtjes vind ik ook erg leuk. Ik heb denk ik mijn periodes met een accessoires verslaafde zijn. De ene keer draag ik het heel veel, maar er kunnen ook zo weer weken voorbij gaan dat ik totaal geen accessoires draag.

 28. Charlotte 8 februari 2013

  Hij is superleuk! <3
  Mooie kleurstellingen.

 29. Priscilla 25 februari 2013

  Leuke muts! Maar vooral hele leuke foto’s van jou. Je kan deze muts heel goed hebben.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén