Nail-art – on fire!


Al eens eerder zag ik naagels die half eruit zagen als naakte nagels, en half voorzien waren van een leuk patroontje of kleurtje. Best een tof effect! Zoiets wilde ik ook weleens proberen en hoewel ik hem niet super geslaagd vind, wil ik hem toch wel laten zien. Deze nail-art is namelijk helemaal niet moeilijk om te doen!
Het magische woord is namelijk.. Stripers! Ik gebruik nog altijd die van Action, want die zijn fijn én betaalbaar. Ik koos wat kleurtjes uit en lakte m’n nagels eerst met een nauwelijks dekkend, lichtroze kleurtje van Sally Hansen. Hierover maakte ik eerst streepjes met de witte striper en hierna met de oranje, rode en glitter striper! Dat hoeft helemaal niet netjes, als het uiteindelijk maar de randjes van je nagels bedekt en je alle kleurtjes nog een beetje kunt zien. Topcoat erover en wederom klaar!


Door de kleuren deed de nail-art mij vooral denken aan vuur, haha! Maar je kunt natuurlijk iedere mix van kleuren gebruiken, dat maakt niet zoveel uit. Wat vinden jullie ervan?

  1. Weer een superleuke nailart. Misschien kan ik me er morgen toe zetten om er ook weer eens een keer een beetje moeite voor te doen 😛 Meestal blijft het bij één kleurtje. Maar de woorden ‘het hoeft niet netjes’ spreken me wel aan deze keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *