Nail-art – matte glitter


Nog steeds ben ik heel blij met het China Glaze lakje wat ik van Lara kreeg voor mijn verjaardag, Pizzazz. Maar omdat het een hysterische glitterlak is, is hij niet altijd even makkelijk te combineren! πŸ˜‰ Ik besloot hem dan ook te gebruiken voor een soort van nail-art.De matte nagellakjes en matte topcoats waren een tijd geleden helemaal hot, maar bij mij staan ze al tijden te verstoffen. Toch is het wel leuk om te gebruiken, zeker over glitter! Ik lakte mijn nagels eerst zwart en depte daarna de glitters van Pizzazz aan de bovenkant van m’n nagels. Dit kun je gemakkelijk gewoon met het kwastje van de nagellak doen, de basis is immers doorzichtig en je hoeft dus niet een sponsje of iets te gebruiken om een soort ombre effect te maken. Hierna bracht ik de matterende topcoat van Essence erover aan!Ik vind zelf het effect van mat over glitter wel erg tof, zeker in combinatie met zwart! Volgens mij hebben de meeste merken de matte topcoat wel alweer in de ban gedaan, maar als je er ergens nog eentje hebt raad ik je aan om het eens over glitter te proberen :D.

  1. De matte top coat over het zwarte kleurtje is zo mooi en dan ook nog gecombineerd met een heel mooi glitterlakje. Echt heel mooi gedaan! Ik heb zelf nog een matte top coat liggen, dus ga het zeker eens over de glitters heen proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *