Nail-art – gradient panter


Vorige week liet ik jullie al een gradient nail-art zien en deze week doe ik dit wederom, maar wel een hele andere! Ik wilde het nogmaals proberen, maar ging deze keer voor opvallende kleurtjes met erover een panterprint.

Ik begon met het lakken van m’n nagels in een gele kleur (Catrice Bye Bye Birdie) en depte er nadat dit droog was met een sponsje eerst Mediterranean Sea van Koh en daarna Bleu Water van Bourjois op m’n nagels. De panterprint maakte ik door eerst vlekjes te maken met Full Metal Jacket van NYC en een dottingtool en hierna met een zwart Essence lakje en een kwastje randjes omheen te maken. Topcoat erover en wederom klaar!


Hij is wel vrij opvallend, maar ik vind hem wel tof! En het is een leuke manier om een gradient toch nog wat meer te versieren. Hopelijk vinden jullie hem ook tof! πŸ™‚

  1. Echt wauw, wauw en nog eens wauw! Ik vind de nail-art zoooo mooi! <3 De kleuroverloop, het patroontje, zo gaaf. Oke, excusses voor mijn enthousiastheid. Ik vind het gewoon knap gedaan!

  2. Oeeeeeeeeeeeeeh die ziet er echt super uit! De kleuren met dat printje zijn echt super tof, ook super leuk voor een feestje en poeh poeh door die kleuren krijg ik me toch zin in de zomer!!

  3. Ah, tof dit. Ik vind de kleuren ook heel mooi zo bij elkaar, wat kies jij die toch altijd goed uit! Zelf heb ik eigenlijk nog nooit panternails gemaakt, haha. Shame on me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *