Nail-art – gradient panter


Vorige week liet ik jullie al een gradient nail-art zien en deze week doe ik dit wederom, maar wel een hele andere! Ik wilde het nogmaals proberen, maar ging deze keer voor opvallende kleurtjes met erover een panterprint.

Ik begon met het lakken van m’n nagels in een gele kleur (Catrice Bye Bye Birdie) en depte er nadat dit droog was met een sponsje eerst Mediterranean Sea van Koh en daarna Bleu Water van Bourjois op m’n nagels. De panterprint maakte ik door eerst vlekjes te maken met Full Metal Jacket van NYC en een dottingtool en hierna met een zwart Essence lakje en een kwastje randjes omheen te maken. Topcoat erover en wederom klaar!


Hij is wel vrij opvallend, maar ik vind hem wel tof! En het is een leuke manier om een gradient toch nog wat meer te versieren. Hopelijk vinden jullie hem ook tof! πŸ™‚