Miss Sporty – fris lenteblauw (#320) voor je nageltjes


Afgelopen weekend was ik bij m’n broer en hoewel ik wel een nagellakje bij had, was die vrij vervelend en vond ik dat het hoogstens noodzakelijk was om nog een kleurtje te kopen. Rotsmoesjes natuurlijk haha, maar het bleek nog best lastig om een leuk kleurtje te vinden voor niet al teveel geld. Toch vond ik er eentje, van Miss Sporty! En omdat ik hem toch best nice vind, moet ik ‘m nog wel laten zien natuurlijk.Dit is #320 en ik geloof dat hij onderdeel was van een lentecollectie van Miss Sporty, al weet ik het niet zeker. Het is in ieder geval een fris, blauw kleurtje met een vleugje lila erin! Dekt in 2 laagjes, maar blijft bij mij niet uitzonderlijk goed zitten. Toch vind ik het een prima lakje voor €2 en zeker een mooi kleurtje!


Al lijkt hij stiekem wel een beetje op It’s All I Can Blue van Catrice! Maar dat kleurtje is uit het assortiment, dus is die van Miss Sporty een prima alternatief. Wat vinden jullie van dit blauwe kleurtje van Miss Sporty?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *