MAX – 18 color eyeshadow palette


Vaak verbaas ik me erover hoe snel MAX, het make-up merk van Action, met nieuwe producten komt. Want dat gebeurt behoorlijk vaak! Zo vond ik afgelopen week ineens oogschaduwpalettes die er eigenlijk best oké uit zagen. Ik besloot er eentje mee te nemen om te proberen!
Dit palette bevat 18 kleurtjes en kost slechts €1,49. Het doosje is vrij compact, zo’n 10 centimeter breed, en bevat ook een grote spiegel. Op de achterkant van de verpakking staat nog wat informatie en de ingrediënten. Talc en mica zijn de hoofdbestanddelen en het palette is niet getest op dieren.Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten… Maar eigenlijk is hij best goed gepigmenteerd! De oogschaduws zijn eerder romig dan droog en geven vrij veel kleur af. Wel zorgen ze voor fall-out. Het palette ruikt overigens echt naar kindermake-up, wat waarschijnlijk vooral door de talc komt. Dat is wel een nadeel!


Ik maakte allereerst een vrij natuurlijke look ermee. Op het bewegend ooglid gebruikte ik de lichte kleur die in de 2e rij van het palette zit en in m’n crease een mengsel van de 4e kleur in die rij en wat donkergrijs. Ik gebruikte hierbij nog een matte, gebroken witte kleur van Essence bij m’n wenkbrauwbot!


Maar ik moest natuurlijk ook wel iets met roze doen, want daar bestaat zo’n beetje de hele eerste rij uit ;). Hierbij heb ik een lichtroze kleur aan het begin van m’n bewegend ooglid, de meest donkerroze kleur richting mijn crease en in m’n crease een mix van de donkergrijze en zwarte kleur.


Ik vind het geen palette waar je echt voor naar de Action moet rennen, maar ik vind het wel een prima ding! Wel doet het me ernstig aan kindermake-up denken (vooral door de geur), dus dat maakt hem zeker minder aantrekkelijk. Er zijn overigens verschillende versies, onder andere ook met echt felle kleuren! En goed, voor €1,49 is het best een handig palette om mee te nemen en je geen zorgen om te hoeven maken.

 1. Wauw, voor €1,49 vind ik het er echt hartstikke goed uitzien! Alleen wel jammer van die geur dan, dat is inderdaad wel een nadeel. Maar het pigment is inderdaad prima! 🙂

 2. Ik had hem ook al op een andere blog voorbij zien komen en ik ben er zo benieuwd naar! Ik heb zelf twee kleinere palletjes van de Action en de prijs-kwaliteit verhouding vind ik echt super. Ik ga deze ook zeker proberen, voor die €1,49 kun je het niet laten liggen!

 3. Ik vind hem eigenlijk echt veel mooier dan ik had verwacht! Mooie kleurtjes en goed gepigmenteerd inderdaad… en ik ben ook benieuwd naar die geur haha, weet niet zo goed wat ik me er bij moet voorstellen, misschien binnenkort maar eens sneaky eraan ruiken 🙂

 4. Grappig dat juist vandaag dit artikel online staat, want gister was ik opzoek naar een duidelijke review van dit palette, en die kon ik niet vinden. Maar nu dus wel, haha 🙂

 5. Wauw de pigmentatie is echt mooi! Ik moet maar eens snel mijn pastel kleurige palette gaan swatchen! Wel jammer van de geur, maar met dit palette hoef je niet bang te zijn dat het kapot gaat ! ^^ Je roze ooglook vind ik ook heel gaaf 😀

 6. Voor de prijs ziet er best wel goed uit en ook hele leuke kleurtjes. De pigmentatie verrast mij ook zeker wel, maar dat heb ik al vaker gehad met de Action producten dat mij dat toch verraste. De looks die je ermee gemaakt hebt vind ik ook erg mooi!

 7. Wat ziet het er goed uit zeg! Mooi gepigmenteerd! 🙂 De geur lijkt me wel irritant, maar ach het gaat om de werking. Zelf heb ik al wat ervaring met de oogschaduw palettes van de Action, en die zijn stuk voor stuk positief!

 8. Wow, dat had ik niet verwacht van MAX. Ik vind het erg mooie kleuren en geweldige pigmentatie voor dat geld! Jammer van de vele roze tinten maar verder erg mooie kleuren! 😀

  Xxx

 9. ziet er goed uit!
  ik ga er niet speciaal naar op zoek ofzo, maar mocht ik hem tegen komen (ik kom eignelijk niet zo vaak bij de action..) dan neem ik hem zeker mee 🙂

 10. Ik heb deze ook, en ik vind m super! De kleuren zijn zacht, erg goed gepigmenteerd en het diosje is erg stevig! Het enige nadeel is de fall out. Ik ga nog n andere kleurenversie halen, zeker voor die prijs.

 11. Wow 1,49, dat is echt geen geld. Daar krijg je normaal gesproken niet eens één oogschaduw voor :’) En nog goed gepigmenteerd ook, wauw! Maar ja, als het naar kinder make-up ruikt.. Laat dan maar zitten!

 12. Oh, ik dacht; leuk! Maar meteen ook al, hm wat zou je er van verwachten? De geur is zo jammer, zeg! Dat is meestal zo, met dit soort van de Action. Zonde, maar die prijs is gewoon zo fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *