MAX – 18 color eyeshadow palette


Vaak verbaas ik me erover hoe snel MAX, het make-up merk van Action, met nieuwe producten komt. Want dat gebeurt behoorlijk vaak! Zo vond ik afgelopen week ineens oogschaduwpalettes die er eigenlijk best oké uit zagen. Ik besloot er eentje mee te nemen om te proberen!
Dit palette bevat 18 kleurtjes en kost slechts €1,49. Het doosje is vrij compact, zo’n 10 centimeter breed, en bevat ook een grote spiegel. Op de achterkant van de verpakking staat nog wat informatie en de ingrediënten. Talc en mica zijn de hoofdbestanddelen en het palette is niet getest op dieren.Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten… Maar eigenlijk is hij best goed gepigmenteerd! De oogschaduws zijn eerder romig dan droog en geven vrij veel kleur af. Wel zorgen ze voor fall-out. Het palette ruikt overigens echt naar kindermake-up, wat waarschijnlijk vooral door de talc komt. Dat is wel een nadeel!


Ik maakte allereerst een vrij natuurlijke look ermee. Op het bewegend ooglid gebruikte ik de lichte kleur die in de 2e rij van het palette zit en in m’n crease een mengsel van de 4e kleur in die rij en wat donkergrijs. Ik gebruikte hierbij nog een matte, gebroken witte kleur van Essence bij m’n wenkbrauwbot!


Maar ik moest natuurlijk ook wel iets met roze doen, want daar bestaat zo’n beetje de hele eerste rij uit ;). Hierbij heb ik een lichtroze kleur aan het begin van m’n bewegend ooglid, de meest donkerroze kleur richting mijn crease en in m’n crease een mix van de donkergrijze en zwarte kleur.


Ik vind het geen palette waar je echt voor naar de Action moet rennen, maar ik vind het wel een prima ding! Wel doet het me ernstig aan kindermake-up denken (vooral door de geur), dus dat maakt hem zeker minder aantrekkelijk. Er zijn overigens verschillende versies, onder andere ook met echt felle kleuren! En goed, voor €1,49 is het best een handig palette om mee te nemen en je geen zorgen om te hoeven maken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

49 Reacties

 1. Emilia 14 februari 2013

  Wauw, voor €1,49 vind ik het er echt hartstikke goed uitzien! Alleen wel jammer van die geur dan, dat is inderdaad wel een nadeel. Maar het pigment is inderdaad prima! 🙂

 2. Nicole 14 februari 2013

  Ik had hem ook al op een andere blog voorbij zien komen en ik ben er zo benieuwd naar! Ik heb zelf twee kleinere palletjes van de Action en de prijs-kwaliteit verhouding vind ik echt super. Ik ga deze ook zeker proberen, voor die €1,49 kun je het niet laten liggen!

 3. Charlotte 14 februari 2013

  Ik heb hem ook en vind hem inderdaad wel leuk:D
  De oogschaduws zijn gewoon goed en dat voor het geld:)
  Mooie look!

 4. Charile 14 februari 2013

  Ziet er ged uit, maar niet echt mijn ding.

 5. Linda 14 februari 2013

  Ondanks de pigmentatie is dit ook niet echt mijn ‘ding’. De geur zou me niet uitmaken, ik ruik nooit aan m’n oogleden.

 6. Sofie 14 februari 2013

  De pigmentatie is prachtig, zoals bij de andere MAX oogschaduw ook is. Mooie ooglooks heb je ermee gemaakt 🙂

 7. Josephine 14 februari 2013

  Nou ben ik erg benieuwd naar de geur haha. De kleuren zijn mooi!

 8. Marieke 14 februari 2013

  Ik vind hem eigenlijk echt veel mooier dan ik had verwacht! Mooie kleurtjes en goed gepigmenteerd inderdaad… en ik ben ook benieuwd naar die geur haha, weet niet zo goed wat ik me er bij moet voorstellen, misschien binnenkort maar eens sneaky eraan ruiken 🙂

 9. dresses and daisies 14 februari 2013

  De swatches leken wel mooi, mr zo te zien toch geen top palet. Hoeft ook niet voor die prijs. 🙂

 10. Veerle 14 februari 2013

  Grappig dat juist vandaag dit artikel online staat, want gister was ik opzoek naar een duidelijke review van dit palette, en die kon ik niet vinden. Maar nu dus wel, haha 🙂

 11. Danielle 14 februari 2013

  Voor 1,49 is het natuurlijk niks, maar ik word er niet warm van ofzo.

 12. LounaBeauty 14 februari 2013

  Voor 1.49 is het echt wel een mooi palette. De geur… ja. Klinkt dus niet zo lekker haha!!!

 13. Chantal 14 februari 2013

  Wauw hé, dat ziet er helemaal niet verkeerd uit!

 14. femketje 14 februari 2013

  jammer dat die geur er aan hangt maar verder ziet het er niet slecht uit!

 15. bonita 14 februari 2013

  Ziet er goed uit voor 1,50 euro.

 16. Maud 14 februari 2013

  Zo he, het pigment is veel beter dan ik had verwacht! Mooie looks heb je ermee gemaakt 🙂

 17. Maaike 14 februari 2013

  Wauw de pigmentatie is echt mooi! Ik moet maar eens snel mijn pastel kleurige palette gaan swatchen! Wel jammer van de geur, maar met dit palette hoef je niet bang te zijn dat het kapot gaat ! ^^ Je roze ooglook vind ik ook heel gaaf 😀

 18. Yasmin 14 februari 2013

  Opzich is die pigmentatie nog niet eens verkeerd, maar ik geloof dat ik hem toch lekker bij de action laat liggen ^^

 19. Lies 14 februari 2013

  Voor de prijs ziet er best wel goed uit en ook hele leuke kleurtjes. De pigmentatie verrast mij ook zeker wel, maar dat heb ik al vaker gehad met de Action producten dat mij dat toch verraste. De looks die je ermee gemaakt hebt vind ik ook erg mooi!

 20. Nina 14 februari 2013

  wauw ze zijn best goed gepigmenteerd!

 21. Juudith 14 februari 2013

  Nou dat ziet er nog best goed uit zegg! Wel jammer van de geurr..maarja voor dat geld dan weer..

 22. Vera 14 februari 2013

  Ziet er goed uit! Jammer van de geur, maar misschien dat ik er toch wel ééntje meeneem 🙂

 23. Nieke 14 februari 2013

  Wat een ontzettend mooie kleurtjes! 🙂 Heel tof.

 24. Lizzy 14 februari 2013

  Wat ziet het er goed uit zeg! Mooi gepigmenteerd! 🙂 De geur lijkt me wel irritant, maar ach het gaat om de werking. Zelf heb ik al wat ervaring met de oogschaduw palettes van de Action, en die zijn stuk voor stuk positief!

 25. Jill 14 februari 2013

  Dat ziet er nog helemaal niet slecht uit. Ik ga er niet speciaal voor naar de Action, maar mocht ik em een keer zien liggen, waarom niet?

 26. Jeanine 14 februari 2013

  Wow, dat had ik niet verwacht van MAX. Ik vind het erg mooie kleuren en geweldige pigmentatie voor dat geld! Jammer van de vele roze tinten maar verder erg mooie kleuren! 😀

  Xxx

 27. Lifesplash 14 februari 2013

  Pigmentatie ziet er prima uit, de kleuren zijn alleen minder mijn ding. Vind het een beetje, tja, ja.. ‘te shiny’ of glad of zo? Haha. Nah, zelfs voor die prijs skip ik ‘m. ^^

 28. Sharon 14 februari 2013

  Voor de prijs is het prima, maar niet echt “omg!” inderdaad!

 29. Nicole 14 februari 2013

  ziet er goed uit!
  ik ga er niet speciaal naar op zoek ofzo, maar mocht ik hem tegen komen (ik kom eignelijk niet zo vaak bij de action..) dan neem ik hem zeker mee 🙂

 30. Rosa Moda 14 februari 2013

  Ik wist helemaal niet dat ze dit palletje verkochten bij de Action, super mooi palletje!

 31. Lisa 14 februari 2013

  Wauw, wat ziet de pigmentatie er goed uit, ik moet dringend nog eens naar de action gaan ^^

 32. Esmée 14 februari 2013

  Die ga ik halen! Wat een mooie pigmentatie, daar kan de iets wat mindere geur niet tegen op 😉 Mooie looks heb je ermee gemaakt!

 33. Miranda 14 februari 2013

  De pigmentatie ziet er goed uit. Wel jammer van de geur.

 34. leonie 14 februari 2013

  Ik heb deze ook, en ik vind m super! De kleuren zijn zacht, erg goed gepigmenteerd en het diosje is erg stevig! Het enige nadeel is de fall out. Ik ga nog n andere kleurenversie halen, zeker voor die prijs.

 35. Anna 14 februari 2013

  Wow 1,49, dat is echt geen geld. Daar krijg je normaal gesproken niet eens één oogschaduw voor :’) En nog goed gepigmenteerd ook, wauw! Maar ja, als het naar kinder make-up ruikt.. Laat dan maar zitten!

 36. Kimberly 14 februari 2013

  Het ziet er nog best wel goed uit! Als doet het mij ook wel denken aan kindermake-up haha

 37. Gerrianne 14 februari 2013

  Oh, ik dacht; leuk! Maar meteen ook al, hm wat zou je er van verwachten? De geur is zo jammer, zeg! Dat is meestal zo, met dit soort van de Action. Zonde, maar die prijs is gewoon zo fantastisch!

 38. Aïsha 14 februari 2013

  Best wel mooie kleuren! Misschien moet ik het maar eens proberen!

 39. Kelly 14 februari 2013

  Die kleuren zijn zeker best mooi!

 40. Anne Solveig 14 februari 2013

  Wat een leuk ding zeg!

 41. jana 14 februari 2013

  Hmm.. Ik vind het niet zo speciaal 🙂 x

 42. Angelique 14 februari 2013

  Komt nog best een mooie pigmentatie vanaf, mooie ooglook heb je er ook mee gemaakt

 43. Lenneke 14 februari 2013

  Dat ziet er nog best oké uit!

 44. Tessa 14 februari 2013

  ik heb er zelf ook een en dat is 02 colour full, ik vind die ook erg fijn.
  xx

 45. Bianca 15 februari 2013

  Ik zag hem gisteren liggen maar durfde hem niet te kopen, vreesde voor weinig pigment maar dit valt echt heel goed mee, super!

 46. Janneke 15 februari 2013

  Whajoow, nou ik vind het voor nog geen 1,50 echt goed. Jammer van de geur maar hey, dat neem ik er wel bij. Ik vind die roze look echt heel gaaf trouwens.

 47. beautybysandra 15 februari 2013

  wauw, ze zijn echt best goed gepigmenteerd!

 48. Eva-Lynn 15 februari 2013

  WAT?! voor 1,50?! Gek!
  Ik ren wel naar de Action hoor! x

 49. Myrthe 19 februari 2013

  Wauw, wat een mooie pimentatie! Dat had ik niet verwacht van Action :O

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén