MAX – 18 color eyeshadow palette


Vaak verbaas ik me erover hoe snel MAX, het make-up merk van Action, met nieuwe producten komt. Want dat gebeurt behoorlijk vaak! Zo vond ik afgelopen week ineens oogschaduwpalettes die er eigenlijk best oké uit zagen. Ik besloot er eentje mee te nemen om te proberen!
Dit palette bevat 18 kleurtjes en kost slechts €1,49. Het doosje is vrij compact, zo’n 10 centimeter breed, en bevat ook een grote spiegel. Op de achterkant van de verpakking staat nog wat informatie en de ingrediënten. Talc en mica zijn de hoofdbestanddelen en het palette is niet getest op dieren.Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten… Maar eigenlijk is hij best goed gepigmenteerd! De oogschaduws zijn eerder romig dan droog en geven vrij veel kleur af. Wel zorgen ze voor fall-out. Het palette ruikt overigens echt naar kindermake-up, wat waarschijnlijk vooral door de talc komt. Dat is wel een nadeel!


Ik maakte allereerst een vrij natuurlijke look ermee. Op het bewegend ooglid gebruikte ik de lichte kleur die in de 2e rij van het palette zit en in m’n crease een mengsel van de 4e kleur in die rij en wat donkergrijs. Ik gebruikte hierbij nog een matte, gebroken witte kleur van Essence bij m’n wenkbrauwbot!


Maar ik moest natuurlijk ook wel iets met roze doen, want daar bestaat zo’n beetje de hele eerste rij uit ;). Hierbij heb ik een lichtroze kleur aan het begin van m’n bewegend ooglid, de meest donkerroze kleur richting mijn crease en in m’n crease een mix van de donkergrijze en zwarte kleur.


Ik vind het geen palette waar je echt voor naar de Action moet rennen, maar ik vind het wel een prima ding! Wel doet het me ernstig aan kindermake-up denken (vooral door de geur), dus dat maakt hem zeker minder aantrekkelijk. Er zijn overigens verschillende versies, onder andere ook met echt felle kleuren! En goed, voor €1,49 is het best een handig palette om mee te nemen en je geen zorgen om te hoeven maken.