Love – SatC parfum


Voorheen was ik echt totaal niet van het opspuiten van parfum.. Maar dat was voordat ik echt lekkere parfums had ontdekt, haha! De laatste tijd pak ik vaak een van de twee parfums van Sex and the City en daarom verdienen ze wel wat aandacht op le blog!


Ik geef toe, ik heb nooit een complete aflevering van de serie gezien. Maar ik heb wel allebei de films gezien, dus hopelijk levert dat ook bonuspunten op ;). Een tijdje geleden kwam het parfum ervan uit, met een gouden verpakking. Een verrassend lekker parfum, zeker voor de prijs! Hij ruikt warm en vrouwelijk en blijft lang hangen, dus pak ik hem graag!


Voor Valentijnsdag is de speciale Hello Lover versie uitgekomen, die ik van Ilja mocht hebben. Zoeter dan de gewone versie, maar uiteindelijk met dezelfde hartnoten. Een fijne afwisseling van het gewone parfum en ik geniet er net zoveel van!

Ik raad je aan om eens een van de varianten op te spuiten bij de drogist en hem uit te proberen. Wellicht vind je hem net zo lekker als ik! En het goede nieuws is dat de parfums prima betaalbaar zijn, per stuk kosten ze namelijk â‚Ŧ17,50 voor 60 ml Eau de Parfum. Whoop!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Sofie 10 februari 2013

  Alleen de flacons zijn al super mooi 🙂

 2. Nadine 10 februari 2013

  De flacons vind ik er echt leuk uit zien! Ik ga zeker een keertje opspuiten en misschien moet ik toch maar een keer die films gaan kijken..

 3. Chantal 10 februari 2013

  De Hello Lover is op dit moment echt mijn favoriete geur, heer-lijk!

 4. Frauke 10 februari 2013

  Oohh super cheap, moet ik gewoon halen! Ik vind de geurtjes heerlijk klinken en de verpakking is ook best chique. I like!

 5. Myrthe 10 februari 2013

  Deze parfums lijken me heerlijk!

 6. Danielle 10 februari 2013

  Wat een mooie flesjes. Kende de geuren eigenlijk nog helemaal niet.

 7. femketje 10 februari 2013

  ik heb zelf de linker maar hello lover lijkt me super lekker ruiken 😀

 8. Kimberly 10 februari 2013

  De flacons vind ik al erg leuk! Hello Lover lijkt me zalig! <3

 9. Tessa 10 februari 2013

  Klinkt erg lekker,
  xx

 10. Nicole 10 februari 2013

  het orgineel vond ik niet zo bijzonder (niet vies, maar zeker niet lekker genoeg om te kopen), maar deze ga ik zeker nog ruiken in de winkel 🙂

 11. Linda 10 februari 2013

  Dat is niet duur 🙂 Maar nog nooit een hele aflevering gezien? Nooo way. Ik kan elke aflevering dromen, haha. En ‘Hello lover’ is een van m’n favoriete uitspraken van Carrie 🙂

 12. Tedje 10 februari 2013

  Hello Lover is zo lekker!!

 13. Moniek 10 februari 2013

  Ik ben zo benieuwd naar deze!

 14. Nina 10 februari 2013

  Ben erg benieuwd, en zooo goedkoop! vind de flacons ook erg leuk 🙂

 15. Lies 10 februari 2013

  Ik wil ze zeker beide eens gaan ruiken, want ze lijken mij wel erg lekker. Ik heb zelf ook 2 oudere parfums van Sex and the city en die vond ik ook wel erg lekker.

 16. Lisa 10 februari 2013

  Mooie flesjes, al lijken de geurtjes niet echt iets voor mij, ik hou niet zo van zoete geurtjes.

 17. Charlotte 11 februari 2013

  Lijken me heerlijke geurtjes.
  Haha, dat heb ik ook. Geen ene serie gezien maar wel de films.
  De geuren lijken me echt delish! lekker zoet, daar houd ik van.

 18. Wendy 11 februari 2013

  Ik gebruik ook nog niet zo heel lang luchtjes. Ik was er zo ÊÊn die een lekker ruikende deo pakte voor een lekker geurtje. Ahum. Ja. Nu heb ik twee heerlijke geurtje staan en ben ik ook heel blij met allerlei testertjes. Ik heb al een hoop op mijn wishlist staan qua luchtjes. Deze lijken me ook erg fijn.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén