Love – SatC parfum


Voorheen was ik echt totaal niet van het opspuiten van parfum.. Maar dat was voordat ik echt lekkere parfums had ontdekt, haha! De laatste tijd pak ik vaak een van de twee parfums van Sex and the City en daarom verdienen ze wel wat aandacht op le blog!


Ik geef toe, ik heb nooit een complete aflevering van de serie gezien. Maar ik heb wel allebei de films gezien, dus hopelijk levert dat ook bonuspunten op ;). Een tijdje geleden kwam het parfum ervan uit, met een gouden verpakking. Een verrassend lekker parfum, zeker voor de prijs! Hij ruikt warm en vrouwelijk en blijft lang hangen, dus pak ik hem graag!


Voor Valentijnsdag is de speciale Hello Lover versie uitgekomen, die ik van Ilja mocht hebben. Zoeter dan de gewone versie, maar uiteindelijk met dezelfde hartnoten. Een fijne afwisseling van het gewone parfum en ik geniet er net zoveel van!

Ik raad je aan om eens een van de varianten op te spuiten bij de drogist en hem uit te proberen. Wellicht vind je hem net zo lekker als ik! En het goede nieuws is dat de parfums prima betaalbaar zijn, per stuk kosten ze namelijk â‚Ŧ17,50 voor 60 ml Eau de Parfum. Whoop!

  1. Dat is niet duur 🙂 Maar nog nooit een hele aflevering gezien? Nooo way. Ik kan elke aflevering dromen, haha. En ‘Hello lover’ is een van m’n favoriete uitspraken van Carrie 🙂

  2. Ik wil ze zeker beide eens gaan ruiken, want ze lijken mij wel erg lekker. Ik heb zelf ook 2 oudere parfums van Sex and the city en die vond ik ook wel erg lekker.

  3. Ik gebruik ook nog niet zo heel lang luchtjes. Ik was er zo ÊÊn die een lekker ruikende deo pakte voor een lekker geurtje. Ahum. Ja. Nu heb ik twee heerlijke geurtje staan en ben ik ook heel blij met allerlei testertjes. Ik heb al een hoop op mijn wishlist staan qua luchtjes. Deze lijken me ook erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *