Love – reading!

Een grote stapel boeken ligt er in m’n kamer – maar ik heb zeker 90% nooit gelezen. Een dik ding van papier doet me denk ik altijd iets teveel aan school denken, haha! Maar wat voor mij wel werkt, is e-books op m’n telefoon. En omdat ik inmiddels voor mijn doen best veel boeken heb gelezen (niet lachen, boekenwormpjes ;)).. Moet ik maar eens vertellen welke boeken ik echt aanraders vind!

Ik begon met de The Hunger Games serie. Heerlijke boeken! Heel verslavend en spannend. Ik houd sowieso vooral van de young-adult boeken, omdat het me toch wat meer aanspreekt dan die voor echt volwassenen. Hierna las ik wat meer heavy boeken, namelijk Wintergirls, 13 Reasons Why en Before I Die. Alsnog heel spannend en verslavend, al vond ik vooral Wintergirls erg heavy!

En op dit moment ben ik bezig met Uglies. Dit is het eerste boek van een serie, hier horen Pretties, Specials en Extras ook bij. Tot nu toe vind ik hem wel goed en best Hunger Games achtig, dus wel vermakelijk! Ook wil ik nog graag de Warm Bodies serie lezen en The Perks of Being a Wallflower!

Lees jij graag, of alleen omdat het moet? 😉