Love – Holo topcoat van Hema

Vandaag even geen nail-art, maar wel iets wat je heel goed kunt gebruiken voor nail-art! Of gewoon om een nagellakje wat op te pimpen, haha. In Zwolle kocht ik bij Hema namelijk een topcoat met holografische glittertjes. Zoiets had ik al van Catrice, maar omdat die limited edition was en het flesje bij mij half kapot is, besloot ik een vervanger te zoeken. Of die van Hema dat is? Kijk vooral verder!

In het flesje ziet hij er in ieder geval super mooi uit, helemaal met zonlicht of fel kunstlicht! Meerdere merken verkopen dit soort topcoats, maar vaak zijn de glitters vrij grof terwijl van die hele fijne glittertjes een stuk mooier zijn. En deze topcoat van Hema is zo’n soort glitter!


Ik besloot hem dan ook te proberen, over zwart en roze. Hier heb ik 1 laagje van de glitterlak over aangebracht! Super mooi toch? En dit is nog bij gewoon daglicht, waar de glitters nog niet eens zo opvallen..

Want in zonlicht of in dit geval met een felle flitser zie je het holografische effect een stuk beter! And it’s so prettehhhhh!

Ok, misschien ben ik iets te obsessed met het effect van deze topcoat, maar ik vind holografische dingen echt heel tof haha. De topcoat is onderdeel van een tijdelijke collectie bij Hema en hij kost 2,75!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *