Love – bright polishes


Is het al te vroeg om me op frisse lentekleurtjes te storten? Nee toch? GOOD! Want de laatste tijd pak ik vrolijke, felle nagellakkleurtjes om vast m’n winterdip te verdrijven. Dol op de donkere kleuren ben ik altijd wel, maar nu eventjes niet..Roze vind ik alleen leuk als het fel is en alsnog goed dekkend. Mijn allereerste, zelfgekochte China Glaze lakje was Heli-Yum en dat hij goed gebruikt is merk je wel. Maar ik vind hem nog steeds leuk, een felle raspberry-kleur! En van Ilja mocht ik Fancy Fuchsia van Orly mee naar huis nemen (ok, ik heb erom gebedeld en er hard voor gewerkt), die tegen het neon aan zit. Dekt voor een lichte tint bovendien ook erg goed!Artful van P2 heb ik al een tijd, maar eigenlijk niet veel gedragen. Toch is hij leuk, hij botst met mijn lichte huidskleur maar op een toffe manier! Ook blijft deze bij mij vrij lang zitten (net als alle andere P2 lakjes). En blauw vind ik altijd wel leuk, maar Hanging In The Balance van China Glaze heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Ook zo’n contrasterende kleur!


Voorlopig ga ik dus met bright nails door het leven! En gelukkig komen merken nu ook met frisse lentecollecties uit, om mijn koopdrang te voeren haha. Wat draag jij graag op het moment?

  1. Die eerste! Super! Ik draag nu op mijn nagels iets geinspireerd door jou Nail-art – matte glitter. Alleen dan licht blauw ipv zwart en alleen zilvere glitters. 🙂

  2. Heerlijk frisse kleuren, op het moment heb ik niets op m’n nagels! Had gister een experiment gedaan.. maar dat meost er super gauw afgehaald worden vanmorgen want het zag er niet uit haha

  3. Die twee lakjes van China Glaze vind ik mooi! Ik draag op dit moment een donkerrood/paard lakje van Kiko op mijn nagels. Nummer 243 welteverstaan. Pretty!

  4. Hele mooie kleurtjes! Felle kleurtjes hebben ook altijd wel mijn voorkeur. Op dit moment heb ik eigenlijk niet iets wat ik veel draag. Het wisselt zich telkens af qua kleuren.

  5. Ik houd echt van die felle kleurtjes! En ook al is het nog hartje winter, deze fijne kleurtjes kunnen altijd. Ze staan ook zo mooi op jouw lange nagels, ECHT, IK WIL JOUW NAGELS! Oké, dat klinkt eng..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *