In stijl genieten van een kopje thee.. Met een thee duikboot!


In de zomer zul je het me niet zo snel zien drinken, maar zodra de temperatuur daalt verander ik in een echte theeleut! Vooral wintergloedthee en rooibos-honing vind ik super lekker, maar de meeste smaakjes gaan er wel in. Sinds kort heb ik een awesome gadget die het theeleuten nog leuker maakt en die moet ik jullie natuurlijk wel even laten zien!


En dat is de thee duikboot van Monkey Business! Ik vind ‘m echt heel vet haha, een yellow submarine voor in je thee! Hierin kun je verse, losse theeblaadjes doen en zo een lekker kopje thee zetten. Dat moest getest worden!En dus reisde ik af naar Ilja met (helaas niet in ;)) m’n theeduikboot, omdat zij losse thee heeft. Onder toeziend oog van Abby en Stippie probeerden we dan ook de duikboot uit....en poging 1 was een faal, haha! De thee gaf sowieso nauwelijks kleur af en we hadden ook te weinig thee erin gedaan. Bovendien was het vrij fijn gemalen thee, waardoor het door de gaatjes van de duikboot ging. Tijd voor poging 2!En die ging gelukkig een stuk beter! Dit was rooibosthee, dus dat geeft wel veel kleur (en smaak) af. Ook hierbij waren de gaatjes eigenlijk iets te groot, omdat er wat stukjes thee doorheen gingen. Eigenlijk kun je de duikboot ook het beste gebruiken met grofgemalen thee of theebladeren, dus daar ga ik nog maar eens naar op zoek! Maar ik heb alsnog genoten van het kopje lekkere thee.


Een aanrader, deze thee duikboot? Ik vind de vorm super leuk, maar ik moet nog wel even op zoek naar geschikte thee om erin te doen. Hij is natuurlijk wel veel toffer dan een gewoon thee-ei! Deze duikboot is te koop bij Fonq voor €11,75. En mocht je nou niet zo’n theeleut zijn, daar hebben ze ook nog een heleboel andere leuke gadgets!

  1. Ah wat leuk! Zelf drink ik ook heel veel thee in de wintermaand al wordt dat wel afgewisseld met ook veel koffie haha. Zelf heb ik al wel een hele tijd geleden een thee-ei van mijn oma gekregen, maar die heb ik nog nooit gebruikt. Toch maar binnenkort eens wat losse thee gaan kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *