In stijl genieten van een kopje thee.. Met een thee duikboot!


In de zomer zul je het me niet zo snel zien drinken, maar zodra de temperatuur daalt verander ik in een echte theeleut! Vooral wintergloedthee en rooibos-honing vind ik super lekker, maar de meeste smaakjes gaan er wel in. Sinds kort heb ik een awesome gadget die het theeleuten nog leuker maakt en die moet ik jullie natuurlijk wel even laten zien!


En dat is de thee duikboot van Monkey Business! Ik vind ‘m echt heel vet haha, een yellow submarine voor in je thee! Hierin kun je verse, losse theeblaadjes doen en zo een lekker kopje thee zetten. Dat moest getest worden!En dus reisde ik af naar Ilja met (helaas niet in ;)) m’n theeduikboot, omdat zij losse thee heeft. Onder toeziend oog van Abby en Stippie probeerden we dan ook de duikboot uit....en poging 1 was een faal, haha! De thee gaf sowieso nauwelijks kleur af en we hadden ook te weinig thee erin gedaan. Bovendien was het vrij fijn gemalen thee, waardoor het door de gaatjes van de duikboot ging. Tijd voor poging 2!En die ging gelukkig een stuk beter! Dit was rooibosthee, dus dat geeft wel veel kleur (en smaak) af. Ook hierbij waren de gaatjes eigenlijk iets te groot, omdat er wat stukjes thee doorheen gingen. Eigenlijk kun je de duikboot ook het beste gebruiken met grofgemalen thee of theebladeren, dus daar ga ik nog maar eens naar op zoek! Maar ik heb alsnog genoten van het kopje lekkere thee.


Een aanrader, deze thee duikboot? Ik vind de vorm super leuk, maar ik moet nog wel even op zoek naar geschikte thee om erin te doen. Hij is natuurlijk wel veel toffer dan een gewoon thee-ei! Deze duikboot is te koop bij Fonq voor €11,75. En mocht je nou niet zo’n theeleut zijn, daar hebben ze ook nog een heleboel andere leuke gadgets!

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. Sofie 8 februari 2013

  Wat super leuk en handig πŸ™‚

 2. Charlotte 8 februari 2013

  Haha ik vind hem echt Nice!
  Zoiets moet ik gewoon al hebben door de vorm ^_^

 3. Emilia 8 februari 2013

  Haha ahhh die is echt geweldig! Vet leuk om zoiets cadeau te doen aan een theeleut haha. πŸ™‚

 4. Chantal 8 februari 2013

  Haha, wat supergrappig! Echt leuk!

 5. Nadine 8 februari 2013

  Whaha wat een geweldig ding. ^^

 6. Dina 8 februari 2013

  Die is inderdaad erg leuk!

 7. Nina 8 februari 2013

  Wat en schattig ding!

 8. Danielle 8 februari 2013

  Ah wat schattig zie dat eruit!

 9. LaraLaurentia 8 februari 2013

  Haha, wat een leuk ding. Marjolein met haar Yellow Submarine πŸ˜€

 10. Esther - Mango Sorbetto 8 februari 2013

  Haha wat een grappig ding! Wel jammer dat de gaatjes zo groot zijn.

 11. milou |Shimmer-Pie 8 februari 2013

  Hahah super cool!
  Ik heb dit zelf in de vorm van een hartje en dat was ook zon faal momentje! Haha alle thee kwam er gewoon door het hartje uit! Haha

 12. Laura 8 februari 2013

  Jammer dat al de thee steeds door de gaatjes gaat, haha! Wel een heel leuk vormpje πŸ™‚

 13. Esmay 8 februari 2013

  Ah weet je hoe toffff!

 14. Nicole 8 februari 2013

  super leuk! wel jammer dat de thee er wat door heen gaat..

 15. Chayenne 8 februari 2013

  Heel erg leuk, alleen jammer dat jouw thee door de gaatjes kwam.

 16. Femke 8 februari 2013

  Haha, deze is echt leeeeukk!!

 17. Wendy 8 februari 2013

  Wat ontzettend leuk! πŸ™‚ Dat maakt thee drinken extra leuk. πŸ™‚

 18. Myrthe 8 februari 2013

  Ah, wat cute! Dan is het toch gewoon een plezier om thee te zetten πŸ™‚

 19. Rosa Moda 8 februari 2013

  Haha wat leuuuheeeuk!!!

 20. Angela 8 februari 2013

  Anders doe je er toch gewoon een theezakje in? Oke, een theezakje in een duikbood is wellicht iets raar, maar dan komen je theestukjes niet in je water terecht!

 21. EsmΓ©e 8 februari 2013

  Haha heel grappig! Ik gebruik altijd theezakjes dus dan is het een beetje overbodig natuurlijk. Liefs

 22. Jill 8 februari 2013

  Wat grappig! Jammer dat het niet ideaal werkt πŸ˜‰ De foto’s met de katjes zijn zo lief, aah!

 23. jana 8 februari 2013

  ooh wat grappig en leuk! ik ga even naar de site kijken ^^ x

 24. Kelly 8 februari 2013

  Wat grappig! Ik ben ook een echte theeleut!

 25. Debbie 8 februari 2013

  Grappig die thee duikboot… heb nog nooit losse thee gedronken eigenlijk.

 26. Roxanne 9 februari 2013

  Ik zag bij Xenos ook een thee ei in de vorm van een bootje! Ik gebruik eigenlijk nooit losse thee, dus ik heb nog geen vreemd gevormd thee ei in mijn bezit

 27. Kimberly 9 februari 2013

  Haha deze is echt super vet! Ik zou alleen echt niet weten waar je losse thee vandaan haalt? Gewoon de supermarkt haha? Of werkt het ook om een theezakje door te knippen?

 28. Lies 9 februari 2013

  Ah wat leuk! Zelf drink ik ook heel veel thee in de wintermaand al wordt dat wel afgewisseld met ook veel koffie haha. Zelf heb ik al wel een hele tijd geleden een thee-ei van mijn oma gekregen, maar die heb ik nog nooit gebruikt. Toch maar binnenkort eens wat losse thee gaan kopen.

 29. Frauke 10 februari 2013

  Omg hahah supervet! Wij hebben zo’n “ei” om losse thee in te doen, werkt prima. Maar deze is toch echt wel hipster πŸ˜€

 30. SanneWierda 10 februari 2013

  Haha, wat leuk! We all live in the yellow submarine…

 31. Sharon 14 februari 2013

  Hahahaha ik vind ‘m echt zo geniaal πŸ˜›

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén