Essence Stampy Plate – Marine


Een regelrechte sucker ben ik voor de Stampy Plates van Essence. Heel erg fijn of goed zijn ze niet, maar er komen zo vaak leuke, nieuwe patroontjes uit! Zo zag ik laatst ineens een plate mte onder andere zwaluwtjes en marine-achtige dingen. En die moest natuurlijk ook weer mee. Benieuwd hoe hij bevalt? Lees vooral verder!Stampy Plates of imageplates zijn super handig om nail-art mee te maken, omdat je hiermee ingewikkelde patroontjes op je nagels kunt stempelen. Om deze plate te kunnen gebruiken heb je een stamper en een scraper (of plastic pasje) nodig en een nagellakje. Essence heeft ook setjes met stampers en scrapers en verkoopt ook speciale stempellakjes! Zo’n speciaal lakje is op zich niet nodig, dat gebruik ik zelf ook niet namelijk. Als hij maar vrij goed dekt!Ik kocht de plate vooral om het zwaluwpatroontje, omdat ik al vaker nail-arts met zwaluwtjes had gezien en het super cute vond. Die moest ik dan ook als eerste uitproberen! Ik heb hierbij wel een beetje valsgespeeld, want ik heb de zwaluwtjes meer individueel gestempeld dan het hele patroon. De patroontjes van Essence zijn altijd vrij smal en klein, wat niet zo handig is! Ik stempelde eerst met zwart en daarna met wit erover.Natuurlijk moest ik ook nog iets echt marine-achtigs maken! De strepen faalden wel een beetje haha, wat deels aan de plate lag en deels aan mijn eigen gefaal. Ook het ankertje zit niet helemaal recht ;). Maar op zich vind ik hem wel leuk!


Nog steeds vind ik de patroontjes te smal en niet diep genoeg om er echt mooie nail-arts mee te kunnen maken, maar ik vind de figuurtjes van deze plate wel heel leuk! De plate kost €1,79 en vind je (met een beetje geluk) in het tweede schap van Essence, bij Kruidvat!

  1. Ah die vogeltjes zijn echt superleuk! Sowieso vind ik die stempeltjes altijd wel leuk maar ik heb er de laatste tijd (nouja laatste maaaanden) echt geen zin/ tijd meer voor , terwijl het zo tof is!

  2. Aaaah wat zijn die vogeltjes leuk!! Ik ben helaas superslecht in het stempelen, bij mij ziet het er nooit zou uit als de bedoeling is dus denk ik dat ik deze maar beter kan laten liggen..

  3. Wauw, dit is echt heel erg leuk. Waarom heb ik dit niet gezien, ik stond vandaag nog 5 minuten in het schap van Essence te koekeloeren… Is dit van het nieuwe assortiment?

  4. OH MY GOD I LOOOOOOOVE die zwaluwtjes! hahah ik ben echt nooit zo enthousiast over nail art, ben meer van de egale kleur op je nagels maar dit… OMG. Marjolein… door jou ga ik die dingen nu dus kopen he:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *