Essence Stampy Plate – Marine


Een regelrechte sucker ben ik voor de Stampy Plates van Essence. Heel erg fijn of goed zijn ze niet, maar er komen zo vaak leuke, nieuwe patroontjes uit! Zo zag ik laatst ineens een plate mte onder andere zwaluwtjes en marine-achtige dingen. En die moest natuurlijk ook weer mee. Benieuwd hoe hij bevalt? Lees vooral verder!Stampy Plates of imageplates zijn super handig om nail-art mee te maken, omdat je hiermee ingewikkelde patroontjes op je nagels kunt stempelen. Om deze plate te kunnen gebruiken heb je een stamper en een scraper (of plastic pasje) nodig en een nagellakje. Essence heeft ook setjes met stampers en scrapers en verkoopt ook speciale stempellakjes! Zo’n speciaal lakje is op zich niet nodig, dat gebruik ik zelf ook niet namelijk. Als hij maar vrij goed dekt!Ik kocht de plate vooral om het zwaluwpatroontje, omdat ik al vaker nail-arts met zwaluwtjes had gezien en het super cute vond. Die moest ik dan ook als eerste uitproberen! Ik heb hierbij wel een beetje valsgespeeld, want ik heb de zwaluwtjes meer individueel gestempeld dan het hele patroon. De patroontjes van Essence zijn altijd vrij smal en klein, wat niet zo handig is! Ik stempelde eerst met zwart en daarna met wit erover.Natuurlijk moest ik ook nog iets echt marine-achtigs maken! De strepen faalden wel een beetje haha, wat deels aan de plate lag en deels aan mijn eigen gefaal. Ook het ankertje zit niet helemaal recht ;). Maar op zich vind ik hem wel leuk!


Nog steeds vind ik de patroontjes te smal en niet diep genoeg om er echt mooie nail-arts mee te kunnen maken, maar ik vind de figuurtjes van deze plate wel heel leuk! De plate kost €1,79 en vind je (met een beetje geluk) in het tweede schap van Essence, bij Kruidvat!

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Esmay 16 februari 2013

  Ah die vogeltjes zijn echt superleuk! Sowieso vind ik die stempeltjes altijd wel leuk maar ik heb er de laatste tijd (nouja laatste maaaanden) echt geen zin/ tijd meer voor , terwijl het zo tof is!

 2. mysupersweetlife 16 februari 2013

  Deze heb ik geloof ik ook! Ik heb hem vooral om de vogeltjes gekocht, die zijn ook erg goed gelukt bij jou trouwens!
  Liefs

 3. Sofie 16 februari 2013

  Die vogeltjes zijn super leuk! Echt leuke nail art kan je ermee maken 🙂

 4. Nadine 16 februari 2013

  Ah dat anker is echt super met die blauwe strepen! Zulke schattige figuurtjes hebben ze he. 🙂

 5. Josephine 16 februari 2013

  Dat is jammer, want ik vind de zwaluwnailart heul gaaf!

 6. Natasja 16 februari 2013

  Die vogeltjes zijn leuk. Zou perfect zijn omdat ik daar ook een tattoo van heb haha. Match! Jammer dat ze niet zo goed werken.

 7. femketje 16 februari 2013

  oeh die vogeltjes zijn cute ;D

 8. Floor 16 februari 2013

  Aw die zwaluwtjes, super leuk!

 9. Mariska 16 februari 2013

  Deze zien er erg leuk uit!

 10. Frauke 16 februari 2013

  Ooh die vogeltjes! Supermooi! 🙂

 11. Danielle 16 februari 2013

  Die vogeltjes heb je leuk gedaan!

 12. Nina 16 februari 2013

  Aaaah wat zijn die vogeltjes leuk!! Ik ben helaas superslecht in het stempelen, bij mij ziet het er nooit zou uit als de bedoeling is dus denk ik dat ik deze maar beter kan laten liggen..

 13. Kimberly 16 februari 2013

  Die vogeltjes zijn echt heel leuk! Ik wil deze ook, ondanks dat hij misschien niet altijd even goed werkt.

 14. Nicole 16 februari 2013

  die vogeltjes vind ik heel erg leuk!

 15. Vera 16 februari 2013

  Deze heb ik ook, i love it! Vooral die vogeltjes zijn mijn favoriet 🙂

 16. beautybysandra 16 februari 2013

  Die vogeltjes zijn echt leuk!

 17. Esther 16 februari 2013

  Leuk! Jammer dat wij hier het extra schap niet hebben :S

 18. Laura Louise - Fablouise 16 februari 2013

  Oehh wauw, die vogeltjes zo leuk!!!

 19. Sharon 16 februari 2013

  Oeh die vogeltjes zijn echt stoerrr!

 20. Anna 16 februari 2013

  Wauw, dit is echt heel erg leuk. Waarom heb ik dit niet gezien, ik stond vandaag nog 5 minuten in het schap van Essence te koekeloeren… Is dit van het nieuwe assortiment?

 21. Sophie 16 februari 2013

  Ik vind de nailart met de streepjes helemaal niet zo gefaald! En de zwaluwen zijn echt zo leuk!

 22. Tess 16 februari 2013

  Die vogeltjes zijn echt heel erg leuk!

 23. jana 16 februari 2013

  De vogeltjes zien er heel mooi uit 😀 x

 24. Charlotte 16 februari 2013

  Ik vind die met de zwaluwen erg leuk gedaan! maar ook de marine is gaaf:D

 25. Pauline 16 februari 2013

  Echt een toffe plate! En mooi gedaan 🙂

 26. Bianca 17 februari 2013

  Die zwaluwtjes zijn echt leuk!

 27. Lotte 17 februari 2013

  Die zwaluwen zijn leuk joh!

 28. Anne vdh 17 februari 2013

  OH MY GOD I LOOOOOOOVE die zwaluwtjes! hahah ik ben echt nooit zo enthousiast over nail art, ben meer van de egale kleur op je nagels maar dit… OMG. Marjolein… door jou ga ik die dingen nu dus kopen he:D

 29. Mirjam - Jewelyz 20 februari 2013

  Die zwaluwtjes zijn erg leuk zeg! 🙂

 30. Priscilla 25 februari 2013

  Wat jammer dat de patroontjes aan de smalle kant zijn want de figuurtjes zijn inderdaad kei- en keileuk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén