Dove crème mousse body washes


Fluffig, zacht, romig.. De nieuwe Dove crème mousse samengevat in een paar woorden! Zo romig dat je er zelfs een cupcake mee zou kunnen versieren. Of gewoon er lekker mee onder de douche stappen ;).Ik ben geen groot fan van de typische Dove geur die veel producten van dit merk hebben, maar toch was ik wel benieuwd naar deze nieuwe body washes. Er zijn twee soorten – een gewone en een hypo allergene. Beiden bevatten SLS en parfum, maar het gehalte parfum is aanzienlijk lager in de hypo allergene versie en deze versie bevat bovendien geen parabenen. Fijn voor gevoelige huidjes! Dove belooft dat beide producten overigens voor een zacht en verzorgd huidje zorgen.


Een super zacht en verzorgd huidje krijg ik er niet van, maar hij is wel minder droog dan gemiddeld. Ik vind zelf de hypo allergene versie het fijnst, deze ruikt aanzienlijk minder sterk naar het Dove geurtje en daar wordt mijn huidje ook vrolijker van! Ze zijn zeker heerlijk romig, zoals je ook hier boven kunt zien. Je kunt er mooie drolletjes mee maken ;).


Ik raad je zeker aan om eens een van de twee Dove crème mousse body washes uit te proberen! Ik vind ze heerlijk romig en erg fijn werken, al heb je met een droog huidje dus nog wel een likje bodybutter nodig na het douchen. Deze lijn is inmiddels al te koop bij de drogisterijen, voor €3,55 per stuk!

  1. Ik vind dove altijd heel lekker ruiken, ook hun deodorant is echt mijn favoriet dus het is gewoon een geweldig merk 🙂 Ik zit te twijfelen of die cocosnootgeurbody creme nu ook van dove was of van FA?

  2. Ik heb ze al vaker op blogs voorbij zien komen en ze lijken me echt super fijn! Zo grappig dat het zo stevig is, vind het vooral zo leuk dat je het zo op die cupcakes kunt doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *