Current favorites


Een nieuw lid in de nagellakfamilie – Our Song van KOH! Een super lief, lichtblauw kleurtje dat ik echt heel leuk vind. Lekker fris en lente-achtig, maar ook nog prima met koud weer.


Qua skincare wissel ik best veel, maar ik kom vaak weer terug bij de Vitamin E lijn van The Body Shop. Voedend en verzorgend maar niet vet, en ideaal voor als je nu met een droog en onrustig huidje zit. Vooral de lotion en het serum vind ik super fijn!


En jep, ik heb weer een nieuw telefoonhoesje. Ik wilde graag nog een lichtblauwe en hoewel deze half doorzichtig is, vind ik hem wel tof! Bovendien is hij aan de achterkant mat en bij de zijkanten meer doorschijnend, wat ik wel leuk vind. En hij beschermt mijn telefoon natuurlijk tegen mijn onhandigheid (zag jij ook net een telefoon voorbij vliegen?).


Ook ideaal vind ik deze kleine mp3-speler! Ik heb een iPod Classic, maar die is best groot en ik ben soms ook wel bang om hem kwijt te raken in het OV. Dus nu zit deze kleine mp3-speler standaard in mijn tas, super handig! Hij is eigenlijk van m’n moeder dus heb ik er zelf eentje op eBay besteld, maar die is er nog niet.


En als laatste is lekker veel fruit eten een nieuwe favoriet! Ik ben echt een slechte eter, maar eigenlijk maakt het me niet eens zoveel uit wát ik eet. Dus heb ik m’n ma op fruitjacht gestuurd en geniet ik nu van appeltjes, banaantjes en mandarijntjes. Woehoe! bron foto

  1. Jaaa, die Vitamin E lijn van The Body Shop vind ik zelf ook heel fijn. Ik heb de face mist en het serum al geprobeerd en laatst kocht ik mini’s van de nachtcrème en de reinigingsmelk. Naar die lotion ben ik ook nog benieuwd!

  2. Dat lakje van KOH is waaaay to pretty! En zo’n doos vol met sinaasappels, doe mij dat ook maar haha. Ik ben verslaafd eraan, pel er nu alweer eentje (mijn 4e voor vandaag). Yum!

  3. Ik heb de TBS Face Mist pas voor het eerst gebruikt en ben er tevreden over, ik ga denk ik maar de rest van de lijn aanschaffen! Mooie nagels heb je trouwens <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *