Current favorites


Brrrrright colors! Nagellak, telefoonhoesje, alles ;). Om de winterdip tegen te gaan, zullen we maar zeggen!


En ik heb echt zoveel afleveringen van Criminal Minds gekeken de afgelopen twee weken, haha! Het werd me aangeraden door iemand en ik vind het echt tof. Een beetje CSI/Bones/The Mentalist-achtig, maar dan met mensen die een profiel op moeten stellen van een (serie)moordenaar en zo ‘m zien te pakken voordat hij weer toeslaat. Verslavend!


Mijn huid is op het moment echt een drama en alles wat dit enigszins weet te redden, is een favoriet ;). En dus gebruik ik het Kruidvat serum voor de kurkdroge stukken, de The Body Shop Vitamin E lotion voor de medium-droge stukken, de Tea Tree stick van The Body Shop voor de puisten en de The Body Shop Aloe Toner om mijn huid verder zo rustig mogelijk te krijgen. Heb ik al gezegd dat mijn huid op dit moment een drama is?


Voorjaarsparfums zijn echt mijn ding, want ik ben dol op zoet en fris! Ik ben dan ook erg blij met m’n twee nieuwe parfums, namelijk Sex and the City Hello Lover en een luxe sample van See by Chloé. Die eerste is heel zoet, maar dat vervliegt snel waarna hij warm en fijn ruikt. See is juist zacht en vrouwelijk, maar daarmee ook heel verslavend! Ik vrees dat de sample dan ook snel op gaat zijn ;).


Ook favoriet: Stay The Night van OPI! Een liquid sand lakje, dat mat opdroogt en heel apart aanvoelt. Erg tof! Morgen laat ik jullie meer swatches zien, en ook van nog een ander kleurtje!


En als laatste de banana-choco puffs die je bij Lidl kunt kopen. De lekkerste ontbijtgranen everr! Niet alleen door melk/yoghurt/vla, maar stiekem ook los ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

33 Reacties

 1. Sofie 1 februari 2013

  Leuke favorieten 🙂 Die banana-choco puffs zijn echt lekker inderdaad!

 2. Joni 1 februari 2013

  die nagellak van OPI is erg mooi!

 3. Beautydagboek 1 februari 2013

  Het parfum van Sex and the City ben ik erg benieuwd naar en ik wil dat OPI lakje ook nog eens in de winkel bekijken 🙂

 4. Charile 1 februari 2013

  Leuke favorieten!

 5. Lifesplash 1 februari 2013

  See By Chloé lijkt me echt lekker, haha. En dat OPI lakje is echt liefde, ah wauw. Ik vind die liquid sand effecten echt heel erg tof, haha.

 6. Lizzy 1 februari 2013

  Erg leuk artikel! 🙂 Ik ben erg benieuwd naar de geur van Sex and the City! Hij ziet er echt prachtig uit! En de puffs zien er erg jammie uit!

 7. Nina 1 februari 2013

  OPI stay the night is prachtig!

 8. Charlotte 1 februari 2013

  Leuk artikel!
  Criminal minds ken ik nog niet maar ga ik zeker eens kijken, i love crime.
  OPI stay the night is zo mooi! oeeh <3
  haha die ontbijtgranen zijn idd lekker! 😀

 9. femketje 1 februari 2013

  dat SATC geurtje lijkt me zo lekker 😀

 10. Esmay 1 februari 2013

  Dat OPI lakje is zoooo mooi he! Ik heb ‘m ook and I’m in lufff.

 11. Nicole 1 februari 2013

  love criminal minds!

 12. Velvet Rose 1 februari 2013

  Wauw die ‘Stay The Night’, is echt mooi!

 13. Britt 1 februari 2013

  Jaaaa, Criminal Minds is tof!

 14. Tedje 1 februari 2013

  De SATC parfum is zoooo lekker!

 15. Mariska 1 februari 2013

  Dat lakje van OPI vind ik wel heel erg mooi1

 16. LounaBeauty 1 februari 2013

  Oee dat ontbijt, jummie!! 🙂 Lekker. Dat lakje van OPI –> LIEFDE 😀

 17. beautybysandra 1 februari 2013

  Wat een leuk artikel!

 18. Lies 1 februari 2013

  Hele leuke favorieten! De banana-choco puffs klinken wel heel erg lekker en zo zien ze er ook uit. Toch maar eens naar kijken als ik weer bij de Lidl kom.

 19. Carola 1 februari 2013

  Criminal Minds volg ik al vanaf het begin & het is inderdaad erg verslavend!

 20. Linda 1 februari 2013

  Oooh, Criminal Minds <3 Ik heb alle seizoenen al drie keer gezien. Ik vind het zo'n heerlijk serie (en ik kijk ook een 'beetje' voor Derek Morgan, hallo). Ik ben op dit moment trouwens ook helemaal into felle kleuren, met hetzelfde idee als jij: tegen de winterdip. Ik heb tulpen op tafel staan en nep-narcissen in pot op mijn bureau 😀

 21. Esmée 1 februari 2013

  Ik ben benieuwd naar stay the night, ziet er heel gaaf uit namelijk!
  Liefs, Esmée

 22. Lotte 1 februari 2013

  Leuk om te zien! Die nagellak van OPI is echt prachtig!

 23. Kimberly 1 februari 2013

  Die liquid sand lakjes vind ik zo gaaf!

 24. Kelly 1 februari 2013

  See by Chloé wil ik ook wel eens proberen

 25. Tessa 1 februari 2013

  leuke favoriten,
  xx

 26. Lisa 1 februari 2013

  Dat nagellakje van OPI ziet er erg mooi uit!

 27. Josephine 1 februari 2013

  Banana-choco puffs zijn zo lekker! 😀

 28. Joyce 1 februari 2013

  Oeh wat zijn je nagels weer prachtig gelakt Marjolein! <3 Vooral het zandlakje, picture perfect!

 29. Maaike 1 februari 2013

  Leuke favorits! Je telefoonhoesje is echt gaaf & dat OPI lakje wil ik ook wel heel graag hebben 🙂

 30. Mirjam 2 februari 2013

  Als je van zulke series houdt, kijk ook eens Bones, Castle, The Mentalist, Covert Affairs, Fairly legal, Monk en als je van Nederlands houd raad ik Flikken Maastrisch en Belgische serie Vermist aan.

  Hihi

 31. Myrthe 3 februari 2013

  Stay The Night van OPI vind ik zo’n prachtig lakje! En toevallig hebben we die ontbijtgranen net in huis, ze zijn inderdaad erg lekker 🙂

 32. Danielle 6 februari 2013

  Leuke favorieten.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén