Current favorites


Brrrrright colors! Nagellak, telefoonhoesje, alles ;). Om de winterdip tegen te gaan, zullen we maar zeggen!


En ik heb echt zoveel afleveringen van Criminal Minds gekeken de afgelopen twee weken, haha! Het werd me aangeraden door iemand en ik vind het echt tof. Een beetje CSI/Bones/The Mentalist-achtig, maar dan met mensen die een profiel op moeten stellen van een (serie)moordenaar en zo ‘m zien te pakken voordat hij weer toeslaat. Verslavend!


Mijn huid is op het moment echt een drama en alles wat dit enigszins weet te redden, is een favoriet ;). En dus gebruik ik het Kruidvat serum voor de kurkdroge stukken, de The Body Shop Vitamin E lotion voor de medium-droge stukken, de Tea Tree stick van The Body Shop voor de puisten en de The Body Shop Aloe Toner om mijn huid verder zo rustig mogelijk te krijgen. Heb ik al gezegd dat mijn huid op dit moment een drama is?


Voorjaarsparfums zijn echt mijn ding, want ik ben dol op zoet en fris! Ik ben dan ook erg blij met m’n twee nieuwe parfums, namelijk Sex and the City Hello Lover en een luxe sample van See by Chloé. Die eerste is heel zoet, maar dat vervliegt snel waarna hij warm en fijn ruikt. See is juist zacht en vrouwelijk, maar daarmee ook heel verslavend! Ik vrees dat de sample dan ook snel op gaat zijn ;).


Ook favoriet: Stay The Night van OPI! Een liquid sand lakje, dat mat opdroogt en heel apart aanvoelt. Erg tof! Morgen laat ik jullie meer swatches zien, en ook van nog een ander kleurtje!


En als laatste de banana-choco puffs die je bij Lidl kunt kopen. De lekkerste ontbijtgranen everr! Niet alleen door melk/yoghurt/vla, maar stiekem ook los ;).

  1. Oooh, Criminal Minds <3 Ik heb alle seizoenen al drie keer gezien. Ik vind het zo'n heerlijk serie (en ik kijk ook een 'beetje' voor Derek Morgan, hallo). Ik ben op dit moment trouwens ook helemaal into felle kleuren, met hetzelfde idee als jij: tegen de winterdip. Ik heb tulpen op tafel staan en nep-narcissen in pot op mijn bureau 😀

  2. Als je van zulke series houdt, kijk ook eens Bones, Castle, The Mentalist, Covert Affairs, Fairly legal, Monk en als je van Nederlands houd raad ik Flikken Maastrisch en Belgische serie Vermist aan.

    Hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *