Wishlist – phone cases!


Niet alleen ben ik nog steeds heel blij met m’n nieuwe telefoon, maar ik vind het ook heel leuk dat er meer toffe hoesjes voor te vinden zijn op eBay dan voor mijn vorige telefoon! Inmiddels heb ik wat basic hoesjes waarvan de neonroze met glitter mijn favo is, maar stiekem zit m’n volglijst in eBay bomvol hoesjes die veel toffer zijn. Ik heb dan ook even een wishlistjes gemaakt met linkjes en ik vond ook nog een super leuke shop, dus kijk vooral verder!


Van links naar rechts, boven naar beneden:
panda || hello kitty || zwart glitter
blauw glitter || aztec || camera
beertje || moustache || aztec

Deze cases zijn allemaal voor de HTC One V, maar als je een ander model telefoon hebt kun je de hoesjes waarschijnlijk ook wel vinden op eBay, zeker als je een iPhone of Samsung hebt! Zelf vind ik vooral de aztec hoesjes super tof, maar dit zijn hardcases en ik vind zachte hoesjes vaak wel wat fijner (mijn telefoon valt nog weleens). De meeste hardcases komen trouwens van deze verkoper en zijn van het merk Head Case, waar de verkoper er zooooooveeeeeel leuke van heeft! Ook voor andere toestellen, dus bekijk zeker even die verkoper als je een leuke hardcase zoekt!

Ik denk dat ik in ieder geval de panda, de blauwe glitter en een aztec print case nog wel bestel. Maar ik probeer me nog in te houden, haha! Welke cases vind jij leuk? Heb jij een case om je telefoon?