Wishlist – phone cases!


Niet alleen ben ik nog steeds heel blij met m’n nieuwe telefoon, maar ik vind het ook heel leuk dat er meer toffe hoesjes voor te vinden zijn op eBay dan voor mijn vorige telefoon! Inmiddels heb ik wat basic hoesjes waarvan de neonroze met glitter mijn favo is, maar stiekem zit m’n volglijst in eBay bomvol hoesjes die veel toffer zijn. Ik heb dan ook even een wishlistjes gemaakt met linkjes en ik vond ook nog een super leuke shop, dus kijk vooral verder!


Van links naar rechts, boven naar beneden:
panda || hello kitty || zwart glitter
blauw glitter || aztec || camera
beertje || moustache || aztec

Deze cases zijn allemaal voor de HTC One V, maar als je een ander model telefoon hebt kun je de hoesjes waarschijnlijk ook wel vinden op eBay, zeker als je een iPhone of Samsung hebt! Zelf vind ik vooral de aztec hoesjes super tof, maar dit zijn hardcases en ik vind zachte hoesjes vaak wel wat fijner (mijn telefoon valt nog weleens). De meeste hardcases komen trouwens van deze verkoper en zijn van het merk Head Case, waar de verkoper er zooooooveeeeeel leuke van heeft! Ook voor andere toestellen, dus bekijk zeker even die verkoper als je een leuke hardcase zoekt!

Ik denk dat ik in ieder geval de panda, de blauwe glitter en een aztec print case nog wel bestel. Maar ik probeer me nog in te houden, haha! Welke cases vind jij leuk? Heb jij een case om je telefoon?

  1. Nice! Die Aztec hoesjes zijn gaaaaaf! Ik heb eigenlijk al 1,5 jaar een saai zwart hoesje om m’n iPhone maar het begint steeds meer te kriebelen om zo’n leuke te nemen πŸ™‚

  2. Erg leuk artikel met gave hoesjes! Die met die panda en met de snorren vind ik het leukste! Maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk! Jammer dat ik geen HTC heb. Hopelijk hebben ze deze hoesjes ook voor mijn mobiel, want ik heb namelijk nog geen hoesje.

  3. Ik heb er nog geen, maar dit zijn inderdaad hele leuke. Ik zoek ze voor de Samsung Galaxy S Advance, maar ik krijg ze maar niet gevonden. Nu zie ik bij de link die jij gaf er wel een aantal staan, dus ik ga eens even goed kijken. πŸ˜‰

  4. Ik heb dus een samsung tab 7.0 en daar zijn niet zo heel erg veel leuke hoesjes voor, en bovendien heb ik nu een case als soort boekje zodat het scherm ook beschermd wordt. Maar eigenlijk zijn dat soort hoesjes er niet met leuke printjes enzo. Wel jammer!

    1. Oh jawel hoor! Sowieso bij de verkoper in het artikel hier (zoek maar op galaxy tab 7), maar ook bij andere verkopers. Ik zocht namelijk laatst ook een hoesje voor de tab van m’n moeder en vond er heel veel! Van die flip cases zijn er niet echt met printjes, wel leuke kleurtjs enz :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *