Winwinwin – passievrucht-grapefruit set van Kneipp!


Niet lang geleden liet ik jullie de Kneipp set in de geur passievrucht-grapefruit zien, die ik heerlijk vind! Zo lekker dat de douchegel en bodylotion al bijna op zijn, haha. Niet lang erna kreeg ik een leuk mailtje van Kneipp: of ik ook een set weg wil geven. Maar natuurlijk! Jullie kunnen dus kans maken op 1x de passievrucht-grapefruit set van Kneipp, met erin een douchegel, bodylotion, massageolie en geurstokjes.

Wat je moet doen:

  • laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
  • like de Facebook pagina van Kneipp en/of volg Kneipp via twitter, vermeld wat je gedaan hebt en je naam in je reactie!
  • vertel me wat je favoriete geur op het moment is! Dit kan je parfum zijn, maar natuurlijk ook een lekkere douchegel of favoriete winterdrankje.

Wat je mag doen:

  • volg mij via Bloglovin en like deze winactie via Bloglovin.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 26 januari 22:00, hierna neem ik contact op met de winnaar via e-mail.