Winwinwin – een paar Red-Rag schoenen!


Zien je schoenen er na al die sneeuw niet zo goed meer uit? Of kan je altijd wel een nieuw paar gebruiken? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag 2 paar schoenen weggeven van het merk Red-Rag, een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. Een heel leuk en stoer merk met schoenen die bij de laatste trends passen.. Maar dan net even wat anders!Het zijn wel specifieke modellen en maten, maar ik hoop dat jullie allemaal vrij grote voeten hebben ;). Jullie kunnen kans maken op een paar leren, blauwe enkellaarsjes met kleine hak en puntige neus in maat 41, of een paar stoere sneakers in een grijs-bruinige kleur met leer aan de buitenkant en warme imitatie-vacht van binnen in maat 39. Twee verschillende stijlen, maar ik zou ze allebei zo in mijn schoenenrek zetten!


Deze keer hoef je niet zoveel te doen. Laat een reactie achter (met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje) waarin je zegt dat je graag mee wilt doen en voor welk paar! Let op dat er dus specifieke maten zijn, doe alleen mee als het jouw maat is! De schoenen vallen vrij goed naar maat, dus niet veel groter of kleiner. Ik zou het ook leuk vinden als je me volgt via Bloglovin en dit artikel daar liked, maar dat is niet verplicht.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 30 januari 22:00, hierna neem ik contact op met de winnaars via e-mail.