Winwinwin – een paar Red-Rag schoenen!


Zien je schoenen er na al die sneeuw niet zo goed meer uit? Of kan je altijd wel een nieuw paar gebruiken? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag 2 paar schoenen weggeven van het merk Red-Rag, een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. Een heel leuk en stoer merk met schoenen die bij de laatste trends passen.. Maar dan net even wat anders!Het zijn wel specifieke modellen en maten, maar ik hoop dat jullie allemaal vrij grote voeten hebben ;). Jullie kunnen kans maken op een paar leren, blauwe enkellaarsjes met kleine hak en puntige neus in maat 41, of een paar stoere sneakers in een grijs-bruinige kleur met leer aan de buitenkant en warme imitatie-vacht van binnen in maat 39. Twee verschillende stijlen, maar ik zou ze allebei zo in mijn schoenenrek zetten!


Deze keer hoef je niet zoveel te doen. Laat een reactie achter (met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje) waarin je zegt dat je graag mee wilt doen en voor welk paar! Let op dat er dus specifieke maten zijn, doe alleen mee als het jouw maat is! De schoenen vallen vrij goed naar maat, dus niet veel groter of kleiner. Ik zou het ook leuk vinden als je me volgt via Bloglovin en dit artikel daar liked, maar dat is niet verplicht.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 30 januari 22:00, hierna neem ik contact op met de winnaars via e-mail.

 1. oeeeeh! Toen ik die blauwe laarsjes zag en ook nog is mijn goede maat werd ik wel heel blij πŸ˜€
  Ik heb maat 41 en die blauwe laarsjes zijn liefde <3
  leuk! Ik doe mee.
  Ik volg je natuurlijk met bloglovin en heb het geliked!xx

 2. Die sneakers zijn echt heel leuk! En laat ik nu net maat 39 hebben πŸ˜€ Ik doe graag mee met de winactie en ik ga dus voor de truffle sneakers. Ik volg je op bloglovin en ik heb dit artikel geliked πŸ™‚

 3. Oeeh die truffle sneakers zijn zΓ³ leuk! En toevallig ook nog mijn maat! Dit zouden ook nog eens mooie winterschoenen zijn, want die heb ik nog steeds niet! Loop nog steeds op mijn sneakers die voor de zomer bedoeld waren, waar nu gaten inzitten :’)

 4. Superleuk! Ik ga voor het paar in maat 39 aangezien dat mijn maat is natuurlijk haha. Maar ik vind ze ook echt wel heel leuk! Ik volg je ook op Bloglovin en ik heb het bericht geliked. xo

 5. Oeeehh de blauwe laarsjes zijn wel erg gaaf!! Jammer dat het maat 41 is… ohhh wacht! Ik heb 41!!! πŸ™‚ Zou ze graag willen dragen!

 6. Wooww!! Ik heb je geliked op bloglovin en volg je natuurlijk ook al! Ik ga het tweede paar, komt goed uit! Ik heb nieuwe schoenen nodig en ik heb maat 39! AAhh!! Kan niet wachten!

 7. yay,ik doe mee !
  ik do emee voor het tweede paar,ik heb namelijk niet echt grote voeten haha (:
  ik volg je al een tijd op bloglovin en heb het bericht ook geliked !
  xoxo

 8. Aaah, die blauwe schoenen zijn mij echt op het lijf geschreven! Als ik ze win beloof ik te wachten met dragen tot de sneeuw is verdwenen. En een dikke vette like natuurlijk!

 9. Wauw, gaaf! Ik doe graag mee voor de sneakers, vind ze heel stoer en ze lijken me ook comfortabel en lekker warm en het is natuurlijk mijn maat πŸ™‚
  Ik volg je ook op Bloglovin en heb het artikel geliked.

 10. Helaas zijn de blauwe laarsjes te groot en de sneakers niet helemaal mijn smaak!

  wel een erg leuke winactie! kende het merk nog niet!

 11. Wauw…wat een geweldige winactie zeg! Ik kan zeker een paar nieuwe, warme schoenen gebruiken (mijn andere paar schoenen zijn naar de maan door de sneeuw…)

  Ik ga voor de Truffle Sneakers omdat het mijn maat is (39), ze er super tof uitzien en bovendien lekker warm zijn!!!

  Ik volg je op bloglovin en like dit bericht! Email: Leilainwonderland@hotmail.com

  Liefs, Leila

 12. Ik vind de blauwe laarsjes heel leuk Γ©n wat nog leuker is is dat mijn schoenmaat 41 is. Ook fijn dat ze zo een mooie bredere hak hebben! De sneakers zijn ook erg leuk! Denk dat mijn moeder die ook nog wel leuk had gevonden die heeft maat 39 maar ze kan ze toch niet verdragen omdat ze alleen tegen een bepaald soort materiaal kan.. Ik doe dus heel graag mee voor de mooie blauwe laarsjes! Ik heb het artikel geliked op bloglovin & volgen deed ik je natuurlijk al.

  Liefs, EsmΓ©e

 13. Wauw, ik werd meteen verliefd op de blauwe laarsjes, helaas zag ik dat het niet mijn maat was, maar wel die van mijn zusje! Ik doe dus mee! Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked.

 14. Ik doe mee, die blauwe laarsjes zijn erg tof, en precies mijn maat!
  Ik volg je al via bloglovin en zal het artikel natuurlijk ook even liken:)

 15. Wauw! Wat gaaf! Ik doe mee! De laarsjes zijn geweldig, maar helaas is de maat te groot. De sneakers zijn daarin tegen precies mijn maat en ook erg leuk. πŸ˜€ Ik ga voor die dus! En wat betreft het volgen op Bloglovin’? Dat deed ik al. Heb deze post gelijk maar even geliked. πŸ˜‰

 16. Wauw onwijs gaaf!

  Ik heb toevallig maar 40-41 en zou echt heel graag de blauwe laarsjes winnen (: Weer eens wat anders, lekker kleurtje!
  Ook meteen op Bloglovin geliked en gefollowed, nu fingers crossed ^^

 17. oooh leuke actie! ik doe mee! de sneakers zijn echt helemaal mijn ding en ze zullen zeker goed van pas komen als ik ga werken in het buitenland!
  ik volg je ook al op bloglovin xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *