Urban Decay – Snowboat Nail Kit


Toen ik afgelopen vrijdag met Lara de Sephora in Den Haag in liep hoopte ik hem al tegen te komen: de Snowboat Nail Kit van Urban Decay. En toevallig hadden ze er nog eentje, de laatste! Die ging dan ook mee en vandaag laat ik jullie graag de swatches zien. Ik had hiervoor nog nooit een nagellakje van dit merk gehad, dus ik was wel benieuwd!
In het voorjaar van 2012 kwam deze kit uit en eigenlijk was hij me nooit zo opgevallen. In de kit zitten 6 lakjes, 3 felle kleuren en 3 meer donkere tinten. De flesjes bevatten elk 5 ml. Niet heel veel, maar op zich maak ik ook nooit een kleurtje op ;). Donkere lakjes vind ik altijd wel erg leuk en dat de andere 3 kleuren neon zijn, vind ik heel tof! Ik wilde eigenlijk nog neon kleurtjes bestellen (van China Glaze), maar dat hoeft nu niet meer.Radium is een medium blauwe kleur, neigend naar metallic. Dekt in 2 laagjes en vind ik wel tof, al had hij nog wel iets donkerder mogen zijn van mij!Covet is een tealkleur, in het echt nog iets donkerder. Hij bevat bijna niet opvallende shimmer en na twee laagjes zag ik helaas nog m’n nagelrandjes er doorheen. Een derde laagje kan geen kwaad dus!Perversion is een diepzwarte kleur, niet heel bijzonder maar eigenlijk nog wel iets wat ik zocht! Dekt in 2 laagjes en blijft mooi glanzend.Fishnet vind ik het minste van de kleurtjes, het is een paarsige neon kleur die niet heel goed dekt. Ik denk dat ik zeker 3 laagjes nodig zou hebben om het dekkend te krijgen, misschien nog wel een vierde.. Droogt mattig op.Woodstock vind ik wel weer awesome, neon roze! Ik heb weleens een neon roze lakje gehad die eigenlijk niet zo heel fel was, maar dit kleurtje is echt bright neon. Heeft wel 3 laagjes nodig om te dekken bij mij, al valt het met een glanzende topcoat al een stuk minder op. Droogt wederom mat op.Het laatste kleurtje is Snowboat, neon oranje. Wederom echt heel fel, en heel tof! Wel vind ik het een voetbal- & koninginnedagkleurtje, dus ik weet niet of ik hem vaak ga gebruiken. Droogt ook mat op, dekt iets minder dan Woodstock.


Al met al vind ik het zeker een leuk setje, al valt de dekking van sommige kleurtjes wel tegen. Ze lakken wel fijn en ik vind ze ook erg mooi op m’n nagels. Het setje kocht ik met 50% korting bij Sephora (voor €12), wel denk ik dat je hem nu niet meer zult vinden in Nederland. Urban Decay brengt gelukkig wel vaker dit soort setjes uit en ik ben nu al benieuwd naar de volgende!

Heb je ervaring met de nagellak van Urban Decay? Wat vind je van dit setje?

  1. Mooie kleurtjes!
    Ik heb Woodstock in een ander setje van Urban Decay (Rollergirl) en dat lakje is echt mijn favoriet voor op m’n teennagels in de zomer! Dat kleurtje is zo vet! ;p

  2. Mooie swatches! Ik heb hem net bij Sephora in Amstelveen gekocht, ze hadden er daar nog een stuk of 10! Ze hadden er ook nog een ander setje maar daar ging 30% vanaf. Geen idee uit welke collectie die kwam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *